Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και μια βδομαδα περιπου με το Pc μου. Κολλαει αρκετα ωρες ωρες, καποια προγραμματα δεν αποκρινονται και οταν παω να τα κλεισω μου βγαινει μηνυμα "Windows explorer has stopped working". Στη συνεχεια παταω την επιλογη "end now" ,τα εικονιδια χανονται λιγο απ την επιφανεια εργασιας (σαν να μην εχει καν windows) και σε δευτερολεπτα επανερχονται ολα κανονικα. Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι και ποσο σοβαρο ειναι. Εψαξα για ιους και δεν βρηκα κατι περα απο διαφορα κατεβασμενα παιχνιδια που τα εχω πολλα χρονια και νομιζω ειναι οι κλασσικοι ιοι που εμφανιζουν τα antivirus στα κατεβασμενα παιχνιδια. Τι μπορει να ειναι και τι πρεπει να κανω? 

Δημοσ.

Μου ακούγεται σαν να θέλεις φορματ. Προτείνω να πάρεις backup τα αρχεία που θες να κρατήσεις και να καθαρίσεις τον υπολογιστή σου μια και καλή. Αν δεν θες να το κάνεις αυτό, δοκίμασε να το σκαννάρεις για επιβλαβές λογισμικό με ένα AV της επιλογής σου και πες μας.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και μια βδομαδα περιπου με το Pc μου. Κολλαει αρκετα ωρες ωρες, καποια προγραμματα δεν αποκρινονται και οταν παω να τα κλεισω μου βγαινει μηνυμα "Windows explorer has stopped working". Στη συνεχεια παταω την επιλογη "end now" ,τα εικονιδια χανονται λιγο απ την επιφανεια εργασιας (σαν να μην εχει καν windows) και σε δευτερολεπτα επανερχονται ολα κανονικα. Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι και ποσο σοβαρο ειναι. Εψαξα για ιους και δεν βρηκα κατι περα απο διαφορα κατεβασμενα παιχνιδια που τα εχω πολλα χρονια και νομιζω ειναι οι κλασσικοι ιοι που εμφανιζουν τα antivirus στα κατεβασμενα παιχνιδια. Τι μπορει να ειναι και τι πρεπει να κανω?

Πες μου τα χαρακτηριστικα του Η/Υ σου, επισης περνα ολους τους drivers, υστερα θελω να ανοιξεις το CMD με admin rights και να πατησεις sfc /scannow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...