mentoras99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αν και 'τριχωτος' δεν ειμαι, ωστοσο παντα θα εμφανιστουν ανεπιθυμητες τριχες εκει που δεν πρεπει. Εχει κανεις αγορασει trimmer, για μυτη/αυτια, να μου πει αν αξιζει τον κοπο και αν κάνει την δουλειά;
kostass__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 φιλε ψαξε σε κανα κινεζοσαιτ και θα βρεις trimmer για μυτη αυτια πανφθηνα. κατα καιρους τα βαζουν 1 δολλαριο μεχρι και 1 λεπτο τα εχω δει. μια χαρα θα εισαι με κατι τετοιο. μετα ισως βρεις τοσο φτηνα στο κεντρο πχ αθηνας σε πλανοδιους που πουλανε με παγκους διαφορα μικρο πραγματα (μπαταριες μικρο εργαλεια) με 1 ευρω
dollyyy19 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 του τζαμπο ,με 2-3 ευρω ,δεν θυμαμαι καλα.αλλα εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που πρωτοξεκινησα να τα κουρευω,μεγαλωνουν ταχυτερα....ιδεα μου θα ειναι...
mentoras99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 του τζαμπο ,με 2-3 ευρω ,δεν θυμαμαι καλα.αλλα εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που πρωτοξεκινησα να τα κουρευω,μεγαλωνουν ταχυτερα....ιδεα μου θα ειναι... Αυτη την φοβια την εχω.... αραγε, αν τις κοβεις, μεγαλωνουν ταχυτερα; Αλλα απο την αλλη, αν δεν τις κοβεις, για ποσο θα παραμεναν 'σταθερες' στο μηκος; Μονο καποιος χρονιος χρηστης trimmer θα μπορουσε να μας πει, αν και πιστευω εχει να κανει και με τον οργανισμο του καθενος (τριχοφυια).
2.1Ohm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πριν 2-3 χρονια οταν ημουν στν εφηβια ακομα εψαχνα τροπους να "αυξησω" την τριχοφοια στο προσωπο (να βγαλω μουσια δλδ)Ειχα ψαξει ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ και σε ολα τα site ελεγε οτι ειναι μυθος οτι το κουρεμα ξυρισμα αυξανει την τριχοφοια! Απλα επειδη η τριχα στην βαση της ειναι πολυ πιο χοντρη απο οτι στις ακρες οταν βγαινει φαινεται πιο πυκνη και εχουμε τν εντυπωση οτι αυξηθηκε!Το ειχα διαβασει και στο men's health και σε διαφορα αλλα "αντρικα" περιοδικα (που βρηκα αποσπασματα στο ιντερνετ)!
mentoras99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πριν 2-3 χρονια οταν ημουν στν εφηβια ακομα εψαχνα τροπους να "αυξησω" την τριχοφοια στο προσωπο (να βγαλω μουσια δλδ) Ειχα ψαξει ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ και σε ολα τα site ελεγε οτι ειναι μυθος οτι το κουρεμα ξυρισμα αυξανει την τριχοφοια! Απλα επειδη η τριχα στην βαση της ειναι πολυ πιο χοντρη απο οτι στις ακρες οταν βγαινει φαινεται πιο πυκνη και εχουμε τν εντυπωση οτι αυξηθηκε! Το ειχα διαβασει και στο men's health και σε διαφορα αλλα "αντρικα" περιοδικα (που βρηκα αποσπασματα στο ιντερνετ)! thanks για τις πληροφοριες!
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Είναι ιδέα μου, ή όντως ισχύει, οτι απο τοτε που ξεκινησα το trimming με το trimmer στην μυτη, οι τριχες μεγαλωνουν ταχυτερα απο πριν;
george kesoglu Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 ιδεα σου ειναι , απλως τωρα προσέχεις το μηκος τους 1
ribo7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Έχει να προτείνει κανείς κάποιο σαν αυτό? https://www.amazon.de/Nasenhaarschneider-kungfuren-Professionelle-Nasenhaartrimmer-Reinigungssystem/dp/B07DZXR5KV/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1541253218&sr=8-13&keywords=nose+trimmer
Makis38 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Όσο γερνάμε αυξάνεται η τρυχοφυΐα σε μύτες αυτιά κλπ. Δεν έχετε δει κάτι τύπους μεγαλύτερους που δεν τις κόβουν ποτέ και βγαίνουν κάτι τρίχες από τ' αυτιά και την μύτη λες και είναι άντε να μην πω. Εντάξει παίζει ρόλο και στον καθένα πως είναι αλλά σπανίζει να δεις πιτσιρικάδες να βγαίνουν τρίχες από τ' αυτιά. Το βλέπω και στον εαυτό μου. Πάρε όποιο να'ναι, δεν χρειάζεσαι μάρκες σ' αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα