Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Netbook είναι το MSI Wind U100.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

• Processor Type: Atom N280
  • Processor Speed: 1.66 GHz - 2GHz (με ενσωματωμένη στο bios δυνατότητα overclocking)
  • RAM Size: 2GB
  • Hard Drive: Crucial M500 120GB

Είχε windows XP και θέλω να βάλω κάτι καλύτερο. Δεν θέλω linux.

Δημοσ.

Καρτα γραφικςν να φανταστω gma 3100x-965?Αν ναι τοτε με μια βασικη εκδοση win7 κατι παιζει να κανεις,αλλα μην εχεις απαιτησεις οτιδηποτε πανω απο 480p θα κολλαει.Τα λινουξ ειναι μονοδρομος.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε την basic έκδοση των 7 αλλιως μένει σε xp

Με starter δουλειά δεν γίνεται;

Δεν ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα στα 2.

Αν φορτώνουν και τα 2 το ίδιο το σύστημα να βάλω τα basic που έχουν και περισσότερα πράματα.

Αλλιώς τα starter.

Καρτα γραφικςν να φανταστω gma 3100x-965?Αν ναι τοτε με μια βασικη εκδοση win7 κατι παιζει να κανεις,αλλα μην εχεις απαιτησεις οτιδηποτε πανω απο 480p θα κολλαει.Τα λινουξ ειναι μονοδρομος.

Παντού online βλέπω να λέει gma 950. Δεν ξέρω αν είναι αυτό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να διαλέξω ανάμεσα στα 2.

Αν φορτώνουν και τα 2 το ίδιο το σύστημα να βάλω τα basic που έχουν και περισσότερα πράματα.

Αλλιώς τα starter.

Παντού online βλέπω να λέει gma 950. Δεν ξέρω αν είναι αυτό.

Αυτη ειναι,εγω φαντασου ειχα στο παλιο λαπτοπ την 965.Oλη αυτη η σειρα (ο θεος να της κανει) καρτων γραφικων δεν υποστηριζε επιταχυνση βιντεο,ουσιαστικα οτι βιντεο δεις θα τρεχει απο τον επεξεργαστης ο οποιος ειναι και μονοπυρηνος.Αν εχεις ορεξη δοκιμασε την basic win7 και προσπαθησε ολα τα προγραμματα σου να ναι σε portable μορφη για να μην βαραινουν το συστημα και κανε και oc τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Αυτη ειναι,εγω φαντασου ειχα στο παλιο λαπτοπ την 965.Oλη αυτη η σειρα (ο θεος να της κανει) καρτων γραφικων δεν υποστηριζε επιταχυνση βιντεο,ουσιαστικα οτι βιντεο δεις θα τρεχει απο τον επεξεργαστης ο οποιος ειναι και μονοπυρηνος.Αν εχεις ορεξη δοκιμασε την basic win7 και προσπαθησε ολα τα προγραμματα σου να ναι σε portable μορφη για να μην βαραινουν το συστημα και κανε και oc τον επεξεργαστη.

Είναι εύκολο να μου πεις τι είναι το oc που γράφεις για τον επεξεργαστή;

Επίσης πως γίνεται να έχω τα προγράμματα σε μορφή portable;

Δημοσ.

Είναι εύκολο να μου πεις τι είναι το oc που γράφεις για τον επεξεργαστή;

Επίσης πως γίνεται να έχω τα προγράμματα σε μορφή portable;

O φιλος που ανοιξε το θεμα αναφερε οτι στο bios του νετμπουκ εχει επιλογη για overclock(οc),δηλαδη να ανεβασει λιγο την ταχυτητα του επεξεργαστη για καλυτερη αποδοση.

Πολλα προγραμματα οταν πας να κατεβασεις εχουν ξερω γω αρχεια σε μορφη .εχε και .zip-rar .Τα 2α δεν χρειαζεται να τα κανεις install απλα κανεις αποσυμπιεση το αρχειο σε εναν φακελο και τα τρεχεις απο εκει απευθειας.Αυτο εχει ενα μικρο μεν αλλα θετικο αποτελεσμα στο να μην γινεται επιβαρυνση στο συστημα.

Δημοσ.

Έχω βάλει τα win7 basic και μια χαρά πάει το μηχανημα προς το παρόν.

Και τα βίντεο μια χαρά τα παίζει επίσης.

Μπορεί να ποστάρει κάποιος ένα βίντεο που θεωρείται βαρύ να δοκιμάσω την απόδοσή του?

• Like 1
Δημοσ.
funbreaker, on 10 Oct 2015 - 12:39 AM, said:

Μπορεί να ποστάρει κάποιος ένα βίντεο που θεωρείται βαρύ να δοκιμάσω την απόδοσή του?

https://www.youtube.com/watch?v=sLprVF6d7Ug

Πρεπει να τρεχεις HTML5 ομως για να "δει" την 8k αναλυση.

4k και κατω παιζει και με Flash Player.

Επισης μπορεις να κατεβασεις το βιντεο και τοπικα και σε αναλυση της επιλογης σου με καποιο youtube grabber οπως το clipgrab.

Δημοσ.

O φιλος που ανοιξε το θεμα αναφερε οτι στο bios του νετμπουκ εχει επιλογη για overclock(οc),δηλαδη να ανεβασει λιγο την ταχυτητα του επεξεργαστη για καλυτερη αποδοση.

Πολλα προγραμματα οταν πας να κατεβασεις εχουν ξερω γω αρχεια σε μορφη .εχε και .zip-rar .Τα 2α δεν χρειαζεται να τα κανεις install απλα κανεις αποσυμπιεση το αρχειο σε εναν φακελο και τα τρεχεις απο εκει απευθειας.Αυτο εχει ενα μικρο μεν αλλα θετικο αποτελεσμα στο να μην γινεται επιβαρυνση στο συστημα.

Ευχαριστώ φίλε.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=sLprVF6d7Ug

Πρεπει να τρεχεις HTML5 ομως για να "δει" την 8k αναλυση.

4k και κατω παιζει και με Flash Player.

Επισης μπορεις να κατεβασεις το βιντεο και τοπικα και σε αναλυση της επιλογης σου με καποιο youtube grabber οπως το clipgrab.

Thanks,

Δοκίμασα όλες τις αναλύσεις.

Όντως η 8Κ δεν παίζει καν, η 4Κ δεν δείχνει τίποτα, απο κει και κάτω κολάνε μέχρι την 480p.

Όμως ακόμα σε αυτές τις αναλύσεις μια χαρά φαίνονται τα βίντεο στην 10.1" οθόνη του netbook.

Στα videos του youtube υπάρχει πάντα επιλογή ανάλυσης ή μπορεί να υπάρχουν videos που παίζουν μόνο σε υψηλές αναλύσεις?

Γιατί αν μπορώ πάντα να επιλεξω, το clipgrab δεν χρειάζεται.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης hardware της κάρτας γραφικών? Κάτι είχα ακούσει παλιά αλλά δεν θυμάμαι.

edit: Βρήκα αυτό.

Δημοσ.

Thanks,

Δοκίμασα όλες τις αναλύσεις.

Όντως η 8Κ δεν παίζει καν, η 4Κ δεν δείχνει τίποτα, απο κει και κάτω κολάνε μέχρι την 480p.

Όμως ακόμα σε αυτές τις αναλύσεις μια χαρά φαίνονται τα βίντεο στην 10.1" οθόνη του netbook.

Στα videos του youtube υπάρχει πάντα επιλογή ανάλυσης ή μπορεί να υπάρχουν videos που παίζουν μόνο σε υψηλές αναλύσεις?

Γιατί αν μπορώ πάντα να επιλεξω, το clipgrab δεν χρειάζεται.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης hardware της κάρτας γραφικών? Κάτι είχα ακούσει παλιά αλλά δεν θυμάμαι.

edit: Βρήκα αυτό.

Εγω στο δικο μου ειχα περασει αυτο Link.png Site: http://www.gmabooster.com/download.htm

Δινει μια ελαφρυα ωθηση αλλα τραβαει απο την ραμ.Δες αν μπορεις αν γινεται να βαλεις 4 gb ραμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω στο δικο μου ειχα περασει αυτο Link.png Site: http://www.gmabooster.com/download.htm

Δινει μια ελαφρυα ωθηση αλλα τραβαει απο την ραμ.Δες αν μπορεις αν γινεται να βαλεις 4 gb ραμ.

Μπα μέχρι 2GB δέχεται.

Πόση ram περίπου τραβάει? Ξέρεις ποια είναι η διεργασία για να παρακολουθώ την ram?

Το εγκατέστησα, στα πόσα MHz το έχεις?

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Μπα μέχρι 2GB δέχεται.

Πόση ram περίπου τραβάει? Ξέρεις ποια είναι η διεργασία για να παρακολουθώ την ram?

Το εγκατέστησα, στα πόσα MHz το έχεις?

Επειδη εχει περασει καιρος και δεν θυμαμαι σιγουρα και για να μην σε παρω στο λαιμο μου βρηκα αυτο Link.png Site: http://www.umpcportal.com/2009/04/gma-booster-increases-your-gma-based-devices-graphical-performance/

use it at your own risk :P

Εμενα μου τραβαγε 100-200mb .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...