zmaskos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καταρχήν να ευχαριστήσω τον ts! Το παρήγγειλα χτες για τον ανιψιό μου, και σήμερα μου ήρθε με κουριερ μόνο το Halo! Θα μας τρελάνει ο κωτσόβολος. Σε αναμονή λοπον για την κονσόλα και το Ryse....
dimyok Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Πάντως λουκούμι προσφορά και τα παιχνίδια δεν είναι digital όπως συνηθίζουν .
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το παρέλαβε κανείς; μαζί με τα παιχνίδια κανονικά;
elementary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το παρέλαβε κανείς; μαζί με τα παιχνίδια κανονικά; Εγω το παρελαβα απο καταστημα αυτο με το Kinect. Τα παιχνιδια halo και ryse ειναι κανονικα cd. Τα δυο assasin και το dance που ειναι με το kinect ειναι κωδικοι να κατεβασεις
gust Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Με πήρε courier πριν λίγο, είχε λέει δύο πακέτα από κοτσο αλλά είμαι εκτός εδρας και θα απαραλάβω από Δευτέρα - Τρίτη.Δεν ρώτησα αν ήταν η κονσόλα ένα από τα δύο ή τα παιχνίδια! Να ευχαριστήσω τον Ts!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα Xbox one + Halo σε σούπερ τιμή...... 250€!!!!!!! Πραγματικά απίστευτη προσφορά!!!! Ευχαριστώ κι εγώ τον TS!
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα Xbox one + Halo σε σούπερ τιμή...... 250€!!!!!!! Πραγματικά απίστευτη προσφορά!!!! Ευχαριστώ κι εγώ τον TS! Πως πήγε 250€;
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ας κλειδωσει καλυτερα το θεμα καθως και δεν υπαρχει πλεον η προσφορα και διαβαζουμε και οτι θελουμε.
Mr_Terror Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μπορει το παιδι να ειχε ποντους απο το προγραμμα go4more της Εθνικης και να εξαργυρωσε τους ποντους.Ο κωτσοβολος ειναι στις συνεργαζομενες επιχειρησεις.
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μπορει το παιδι να ειχε ποντους απο το προγραμμα go4more της Εθνικης και να εξαργυρωσε τους ποντους.Ο κωτσοβολος ειναι στις συνεργαζομενες επιχειρησεις. Καλα οχι οτι εχει πλεον σημασια αλλα θα μπορουσε να το αναφερει
Mr_Terror Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Οπως και να εχει με βαση τα σημερινα δεδομενα ηταν καλη προσφορα.Καλοριζικο στα παιδια που προλαβαν την προσφορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν μου δώσανε το Ryse λόγο εξαντλήσεως κι έτσι είχα επιπλέον έκπτωση. Όποιος το παρέλαβε κομπλέ το πακέτο πλήρωσε 279€. Εγώ πλήρωσα 254€ με το παιχνίδι Halo. Πιστεύω κάτι ανάλογο έγινε και σε άλλα παιδιά.
kezm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Με πήραν τηλέφωνο από Κώτσο το ΣΚ και μου είπαν ότι λόγω ορισμένων ακυρώσεων, μπορούν να εξυπηρετήσουν την παραγγελία μου μέσα στην εβδομάδα... Ίδωμεν!!!!!!! 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Με πήραν τηλέφωνο από Κώτσο το ΣΚ και μου είπαν ότι λόγω ορισμένων ακυρώσεων, μπορούν να εξυπηρετήσουν την παραγγελία μου μέσα στην εβδομάδα... Ίδωμεν!!!!!!! Κομπλέ το πακέτο όπως είναι στον τίτλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα