koyan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Γειά, Χρησιμοποιώ το παρακάτω java κώδικα για να ανοίγω ένα Pop up window, Θέλω το παράθυρο να είναι resisable και να έχει scrollbars. Οι χρήστες μου ανέφεραν (και το επιβεβαίωσα) ότι ενώ ανοίγει resizable και με scrollbars σε Opera και Mozzilla, δεν έχει scrollbars (και δεν σε αφήνει να κάνεις resize) σε MozzillaFirebird και σε Iexplorer. Πώς μπορώ να το αλλάξω ώστε να το κάνω να είναι πάντα resizable και με scrollbars? function openWin(){ window.open("/multimedia/display?frmNm=0&obj=imageid&capobj=imgcaption","display","scrollbar=yes,resizeable=yes,menubar=no,width=850,height=700"); Ευχαριστώ, Κωνσταντίνος
koyan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 scrollbar=yes,resizeable=yes Η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μου: το scrollbar έπρεπε να είναι scrollbars και το resizeable έπρεπε να είναι resizable (ά ρε βλάχικα αγγλικά που γράφω)...
javanidhs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 παρατηρηση και μονο, απλα για τυπικους λογους στο συγκεκριμενο θεμα ειναι javascript και οχι Java! μπορεια να αλλαξες και το τιτλο που μπορει να παραπλανει καποιους που μπορουν να σε βοηθησουν! ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.