Προς το περιεχόμενο

Note 3--->Iphone6s plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.

Ειμαι σε σκεψεις απο εβδομαδα με το καλο να κανω την μεταβαση.

Επειδη 2 smartphones ειχα πριν ολα και ολα (Samsung galaxy S2 για 2 χρονια και μετα πηγα στο Note3)

Μεσω KIES τα εκανα ολα και ημουν μια χαρα. (Για μεταφορα επαφων,φωτος κλπ)

Τωρα που η νεα συσκευη θα ειναι εντελως διαφορετικη μπορειτε παρακαλω να μου πειτε τροπους για ευκολη μεταβαση?

Αν υπαρχει καπου αλλου οδηγος για μεταβαση απο android σε IOS παρακαλω σβηστε το παρον θεμα.

Thank you!

Δημοσ.

Και γω το σκέφτομαι αλλά τα 1000€ είναι πολλά για το 64ρι που θέλω. Αν πέσουν οι τιμές βλέπουμε. Για την μετάβαση πάντως έχει βγάλει εφαρμογή η apple

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σας.

Ειμαι σε σκεψεις απο εβδομαδα με το καλο να κανω την μεταβαση.

Επειδη 2 smartphones ειχα πριν ολα και ολα (Samsung galaxy S2 για 2 χρονια και μετα πηγα στο Note3)

Μεσω KIES τα εκανα ολα και ημουν μια χαρα. (Για μεταφορα επαφων,φωτος κλπ)

Τωρα που η νεα συσκευη θα ειναι εντελως διαφορετικη μπορειτε παρακαλω να μου πειτε τροπους για ευκολη μεταβαση?

Αν υπαρχει καπου αλλου οδηγος για μεταβαση απο android σε IOS παρακαλω σβηστε το παρον θεμα.

Thank you!

Υπάρχει εφαρμογή όπως λέει κι ο απο πάνω. Αλλά αν είσαι απαιτητικός χρήστης και θες τις ευκολίες σου μην το κάνεις 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι? Με την εφαρμογη φαινονται 'απλα' τα πραγματα.

Εσυ πχ iMarilina πως θα το εκανες?

Με καμία εφαρμογή δεν έκανα τίποτα. Εγώ έκανα την αντίστροφη μετάβαση, κατέβασα όλες μου τις επαφές από το icloud, τις πέρασα στο gmail, και σετάρισα να πηγαίνουν στο gmail οι καινούριες επαφές που βάζω, και σετάρισα και επαφές αντίστοιχα στο ipad μέσω gmail για να μπορώ να τις έχω κι εκεί. Και σετάρισα και gmail ημερολόγιο στο μακ και το ΝΟΤΕ κλπ.

Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σου, δεν εννοούσα μην το κάνεις όσον αφορά την εφαρμογή, η εφαρμογή είναι εύκολη. 

Εννοούσα αν είσαι απαιτητικός χρήστης που θες να εχεις τις ελευθερίες σου από πλευράς λογισμικού μην το κάνεις (= μην πας σε iPhone). 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την διευκρινηση.

Ειμαι σε διλημμα ακομα!! :wacko:

Σου είπα, είναι θέμα ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικό (μην υποκύπτεις στα ψυχαναγκαστικά και καταναλωτικομπουρ μπουρ). ΤΙ σε βολεύει εσένα σε καθημερινή βάση. Στο λεω είπαμε ως χρήστης ψαγμένη iphone, από 2g μέχρι 5άρι, τόσα χρόνια, jailbreak, ευκολίες που ήθελα, και κάθε φορά ξανα μανά να περιμένω να βγει η καινούρια έκδοση κλπ κλπ κλπ. Πήγα σε android πριν 2 χρόνια περίπου, να δοκιμάσω να δω τί σκατά παίζει για να μπορώ να έχω αποψη τεκμηριωμένη (όχι "αππλάκηδες και αντροιντακηδες" που απλά παπαγαλίζουν αυτά που μας ταίζουν οι εταιρίες). Πήρα ένα S4, κόλλαγε, δε μου έκανε σα συσκευή, αλλά ψάχνοντας το αντρόιντ καθαυτό σα λογισμικό κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω όλα αυτά που θέλω καθημερινά χωρίς περιορισμούς. Κατέληξα στο NOTE 3, το οποίο με υπερκάλυψε, δεν έχω lag, δεν έχω κολλήματα, κάνω ότι θέλω χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξω υπολογιστή (από τόρρεντς μέχρι ΟΤΑ usb κλπ κλπ) και το ευχαριστιέμαι. Αν εσύ κάνεις μέση χρήση και βολεύεσαι με κάποιους περιορισμούς τότε ναι πήγαινε σε iphone. Αν είναι να πάρεις και να βρίζεις μετά γιατί δεν κάνει τούτο κι εκείνο το λογισμικό, τότε κάτσε σε ένα σούπερ καλό αντρόιντ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...