Rurouni89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους έχω μια απορία σχετικά με τις ενημερώσεις του συστήματος και συγκεκριμένα με τις βιβλιοθηκές Μπορεί η ενημέρωση μιας βιβλιοθήκης σε νεότερη έκδοση απο αυτήν την οποιά έχω και "ήρθε" μαζί με το πρόγραμμα να έχει ως αποτέλεσμα το πρόγραμμα να μην δουλεύει ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι μαλίστα ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 απο κάποιες βιβλιοθηκες εξαρταται ο Mysql Server δεν βάζω το update για να μην ρημάξω τη βάση που έχω have fun warlock9_0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οι βιβλιοθηκες θελουν να περαστουν απο το update και δεν τις αφηνεις? Βασικα, εξηγησε ακριβως την περιπτωση σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Είχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα. Για δώσε καλύτερα σε κονσόλα αν φυσικά έχεις ubuntu η debian sudo apt-get update και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει για να δούμε που χτυπάει η αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οι βιβλιοθηκες θελουν να περαστουν απο το update και δεν τις αφηνεις? Βασικα, εξηγησε ακριβως την περιπτωση σου... Είχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα. Για δώσε καλύτερα σε κονσόλα αν φυσικά έχεις ubuntu η debian sudo apt-get update και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει για να δούμε που χτυπάει η αναβάθμιση. @jiim_p ναι δεν τις αφήνω γιατί δεν έχω θέμα με το PC ασχέτως αν τις έχει ως Security Update μαζι με Kernel Update @check2fire δεν χτυπάει πουθενά η αναβάθμιση απλά όταν ξαναβάλα το συγκεκριμένο update pack σταμάτησε ο mysql και είχα αναγκαστεί να φορμάρω για υπενθύμιση σας παραθέτω το ποστ που είχα ανοίξει http://www.insomnia.gr/topic/582918-εμπειρίες-νέου-linuxα-μέχρι-στιγμής/?p=54301533 όριστε και όλο το ποστ http://www.insomnia.gr/topic/582918-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-linux%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE%CF%82/ οπότε λογικά είναι κάποια βιβλιοθήκη ή το linux image update δηλαδη αν τα λέω καλα kernel update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οταν η ενημερωση θελει να σου ΒΓΑΛΕΙ πακετα, τοτε μονο πρεπει να ψαχτεις για το ποιο πακετο θελει ποιο και γιατι. Νομιζω στο αλλο θεμα ειχα εξηγησει κατι τετοιο... Αν θελει απλα να βαλει ή να ενημερωσει την ταδε lib, το αφηνεις κανονικα, εκτος αν εχιες σοβαρο λογο, πχ να εχεις βαλει καποιον driver με το χερι και το dist-upgrade να σου βαλει νεο πυρηνα, που τοτε θα χρειαστει να κανεις τη διαδικασια απο την αχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οταν η ενημερωση θελει να σου ΒΓΑΛΕΙ πακετα, τοτε μονο πρεπει να ψαχτεις για το ποιο πακετο θελει ποιο και γιατι. Νομιζω στο αλλο θεμα ειχα εξηγησει κατι τετοιο... Αν θελει απλα να βαλει ή να ενημερωσει την ταδε lib, το αφηνεις κανονικα, εκτος αν εχιες σοβαρο λογο, πχ να εχεις βαλει καποιον driver με το χερι και το dist-upgrade να σου βαλει νεο πυρηνα, που τοτε θα χρειαστει να κανεις τη διαδικασια απο την αχη. δεν έχω βάλει χειροκίνητα οδηγό το θέμα είναι αμα κάνω το update και μου ρημάξει τον server μπορώ να το επαναφέρω κατι σαν restore δλδ? το εκανα το Update δεν επηρεαστηκε ο server σας ευχαριστώ όλους για τιις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 το mariadb είναι που σου σπάει την εγκατάσταση. Το είχα και εγώ πρόβλημα σε server που είχα owncloud και χτύπαγε στην mysql. Πρσπάθησε να βγάλεις το maridb αν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rurouni89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 το mariadb είναι που σου σπάει την εγκατάσταση. Το είχα και εγώ πρόβλημα σε server που είχα owncloud και χτύπαγε στην mysql. Πρσπάθησε να βγάλεις το maridb αν είναι. είναι εντάξει check2fire έκανα το Update και μετά ενα restart βλέπει τον server και γυρναει τις εγγραφές σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα