Προς το περιεχόμενο

Ειναι πολλα???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αυτη τη στιγμη :

-ειμαι στο internet και σερφαρω

-κατεβαζω αρχειο

-μου παιρνουν αρχεια απο την ftp μου

-κανω rar ενα iso αρχειο

-κανω iso μια ταινια και αντιγραφω και στο dvd μου.

Ειναι πολλα για ταυτοχρονα??? :?: :?: :?: :?:

Δημοσ.

oxi....egw ston 1600+ me 512@266to max poy eixa kanei

a) sympieza divx me Vidomi se normal priority

B) surfara

c) katebaza

d) eftiaxna toys subs gia to divx poy eftiaxna

e) tv apo to tuner

f) egrafa audio cd apo mp3

Δημοσ.

Θυμάμαι εποχές που δεν έκανες τίποτα άλλο όταν πχ. αντέγραφες CD.... 8)

Δημοσ.
Λοιπον αυτη τη στιγμη :

-ειμαι στο internet και σερφαρω

-κατεβαζω αρχειο

-μου παιρνουν αρχεια απο την ftp μου

-κανω rar ενα iso αρχειο

-κανω iso μια ταινια και αντιγραφω και στο dvd μου.

Ειναι πολλα για ταυτοχρονα??? :?: :?: :?: :?:

Ξεχασα....Αυτα σε Ρ4 στα 2' date='4 με 512ddr ...Βεβαια το συστημα δεν πεταει αλλα συμπεριφερεται αξιοπρεπως.... :D :D :D [/color']

Δημοσ.

Η αγαπημένη μου έκφραση,όταν μας στριμώχνουν στη δουλειά φέρνοντάς μας καινούργιους πελάτες να εξυπηρετήσουμε,με την ήδη υπάρχουσα σύνθεση προσωπικού:

"Θα μας βάλετε και ένα σκουπόξυλο στον κ@λο και όπως περπατάμε να σκουπίζουμε ταυτόχρονα το γραφείο!!!".

Γιάννη μου πρόσεχε όταν γράφεις τουλάχιστον,είναι ακριβά τα ντιβιντήρια ακόμα.Εκτός αν είσαι τόόόόόσο πια μέσα στη χλίδα,οπότε σε παίρνει να πίνεις τον καφέ σου σε σουβεράκια του 1.5€ έκαστον.

Δημοσ.
Η αγαπημένη μου έκφραση' date='όταν μας στριμώχνουν στη δουλειά φέρνοντάς μας καινούργιους πελάτες να εξυπηρετήσουμε,με την ήδη υπάρχουσα σύνθεση προσωπικού:

"Θα μας βάλετε και ένα σκουπόξυλο στον κ@λο και όπως περπατάμε να σκουπίζουμε ταυτόχρονα το γραφείο!!!".

Γιάννη μου πρόσεχε όταν γράφεις τουλάχιστον,είναι ακριβά τα ντιβιντήρια ακόμα.Εκτός αν είσαι τόόόόόσο πια μέσα στη χλίδα,οπότε σε παίρνει να πίνεις τον καφέ σου σε σουβεράκια του 1.5€ έκαστον.[/quote']

Πολυ γελασα Μαριε...Νασαι καλα!!!!Οσο για τη χλιδη αν την ειχα.... αλλα πραγματα θα εκανα ταυτοχρονα!!!!! :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...