Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Λοιπον αυτη τη στιγμη : -ειμαι στο internet και σερφαρω -κατεβαζω αρχειο -μου παιρνουν αρχεια απο την ftp μου -κανω rar ενα iso αρχειο -κανω iso μια ταινια και αντιγραφω και στο dvd μου. Ειναι πολλα για ταυτοχρονα??? :?: :?: :?: :?:
mpentenis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 oxi....egw ston 1600+ me 512@266to max poy eixa kanei a) sympieza divx me Vidomi se normal priority surfara c) katebaza d) eftiaxna toys subs gia to divx poy eftiaxna e) tv apo to tuner f) egrafa audio cd apo mp3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Θυμάμαι εποχές που δεν έκανες τίποτα άλλο όταν πχ. αντέγραφες CD.... 8)
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Λοιπον αυτη τη στιγμη :-ειμαι στο internet και σερφαρω -κατεβαζω αρχειο -μου παιρνουν αρχεια απο την ftp μου -κανω rar ενα iso αρχειο -κανω iso μια ταινια και αντιγραφω και στο dvd μου. Ειναι πολλα για ταυτοχρονα??? :?: :?: :?: :?: Ξεχασα....Αυτα σε Ρ4 στα 2' date='4 με 512ddr ...Βεβαια το συστημα δεν πεταει αλλα συμπεριφερεται αξιοπρεπως.... [/color']
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Θυμάμαι εποχές που δεν έκανες τίποτα άλλο όταν πχ. αντέγραφες CD.... 8) Ευτυχως περασμενα ,ξεχασμενα!!!!Αν και με τα scsi δεν ειχα σοβαρο προβλημα...
marios1957 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Η αγαπημένη μου έκφραση,όταν μας στριμώχνουν στη δουλειά φέρνοντάς μας καινούργιους πελάτες να εξυπηρετήσουμε,με την ήδη υπάρχουσα σύνθεση προσωπικού: "Θα μας βάλετε και ένα σκουπόξυλο στον κ@λο και όπως περπατάμε να σκουπίζουμε ταυτόχρονα το γραφείο!!!". Γιάννη μου πρόσεχε όταν γράφεις τουλάχιστον,είναι ακριβά τα ντιβιντήρια ακόμα.Εκτός αν είσαι τόόόόόσο πια μέσα στη χλίδα,οπότε σε παίρνει να πίνεις τον καφέ σου σε σουβεράκια του 1.5€ έκαστον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Η αγαπημένη μου έκφραση' date='όταν μας στριμώχνουν στη δουλειά φέρνοντάς μας καινούργιους πελάτες να εξυπηρετήσουμε,με την ήδη υπάρχουσα σύνθεση προσωπικού: "Θα μας βάλετε και ένα σκουπόξυλο στον κ@λο και όπως περπατάμε να σκουπίζουμε ταυτόχρονα το γραφείο!!!". Γιάννη μου πρόσεχε όταν γράφεις τουλάχιστον,είναι ακριβά τα ντιβιντήρια ακόμα.Εκτός αν είσαι τόόόόόσο πια μέσα στη χλίδα,οπότε σε παίρνει να πίνεις τον καφέ σου σε σουβεράκια του 1.5€ έκαστον.[/quote'] Πολυ γελασα Μαριε...Νασαι καλα!!!!Οσο για τη χλιδη αν την ειχα.... αλλα πραγματα θα εκανα ταυτοχρονα!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.