groot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μπας και αποτρέψω την άμοιρη ψυχή από το να μάθει java. Btw η ιδέα μου το μετατρέπει σε πίνακα Char (όχι string όπως ζητήθηκε, σορρυ). Και γιατί να μην μάθει Java; Επειδή το λέει ένας σε ένα forum; Έχεις κάποιο επιχείρημα γιατί κανείς να μην μάθει μία από τις πιο διαδεδομένες Desktop, και όχι μόνο, γλώσσες η οποία χρησιμοποιείται από μικρά Apps μέχρι και μεγάλα ERPs και είναι εντελώς X-Platform; 1
Newbie18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 λοιπον don't flame guys, peace θελω δεν θελω αναγκαστικα εχω java αυτο το εξαμηνο οποτε θα παρακαλουσα να επικεντρωθουμαι στο κομματι που ζηταω την βοηθεια , ευχαριστω πολυ
visualizer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μπας και αποτρέψω την άμοιρη ψυχή από το να μάθει java. Btw η ιδέα μου το μετατρέπει σε πίνακα Char (όχι string όπως ζητήθηκε, σορρυ). Αναμενόμενο είναι να τον αποτρέψεις τα επιχειρήματα σου είναι ατράνταχτα .
dimitrisOP Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μην μαθεις java λεει ο αλλος, τα απωθημενα σας αλλου Κάτι τέτοιο; // char[][] yourArray String result = ""; for(char[] row : yourArray) { result += String.valueOf(row); } Αν και ένα StringBuilder θα ήταν ταχύτερο Η καλητερη λυση , και αν προκειται για πινακα που εχει αρκετα strings τοτε το StringBuilder ειναι ποιο efficient (με 5-10-20 στοιχεια δεν εχει καμια διαφορα στο execution time)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα