Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A3 ή Alcatel Idol 3 5.5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όποιος δεν έχει πιάσει στα χέρια του το idol δε θα έπρεπε να εκφέρει γνώμη ιδίως αρνητική. Το κινητό πετάει. Οθονη φοβερή, ηχεία απίστευτα, δε κολλάει πουθενά. Το σύγκρινα με το LG g3 που είχα και το αλκατελακι ήταν σε όλα καλύτερο. Ιδίως στον ήχο που τα δυο στερεο ηχεία που έχουν κατευθυνση προς τα πάνω αποδιδουν τελεια. Ο οκταπυρηνος επεξεργαστης σε συνδιασμό με τα 2g ram αποδιδουν τα μέγιστα. Ποιο Samsung a3 προσπαθειτε να συγκρινετε μαζί του ρε παιδιά;;; ειμαστε σοβαροί τώρα;

Δημοσ.

Παιδιά όποιος δεν έχει πιάσει στα χέρια του το idol δε θα έπρεπε να εκφέρει γνώμη ιδίως αρνητική. Το κινητό πετάει. Οθονη φοβερή, ηχεία απίστευτα, δε κολλάει πουθενά. Το σύγκρινα με το LG g3 που είχα και το αλκατελακι ήταν σε όλα καλύτερο. Ιδίως στον ήχο που τα δυο στερεο ηχεία που έχουν κατευθυνση προς τα πάνω αποδιδουν τελεια. Ο οκταπυρηνος επεξεργαστης σε συνδιασμό με τα 2g ram αποδιδουν τα μέγιστα. Ποιο Samsung a3 προσπαθειτε να συγκρινετε μαζί του ρε παιδιά;;; ειμαστε σοβαροί τώρα;

φημες λενε οτι θα χαλασει στον πρωτο χρονο και οτι δεν υπαρχει service

Δημοσ.

Το Idol σαφώς ανώτερο σε θέμα χαρακτηριστικών σε αυτά τα λεφτά. Αν το θες για παιχνίδια ψάχνεις όσο το δυνατόν καλύτερο επεξεργαστή,GPU κι RAM, κι το Idol υπερτερεί σε όλα! Το A3 το μόνο που προσφέρει είναι η ποιότητα κατασκευής (αλουμινένιο περίβλημα). Ανάμεσα στα 2 για μένα δεν παίζει καν δίλημμα,το Idol είναι μονόδρομος( samsung toutchwizz κι 1,5gb ram μακρυά!). Όσο για τις φήμες ότι θα χαλάσει ή οτι δεν έχει σερβις απλά γελοίες! Έχεις 2 χρόνια εγγύηση είσαι καλυμμένος,τέλος! 

Δημοσ.

Έχεις πιάσει το αλουμινένιο A3? Eκεί να δεις θερμοκρασία :P Έχω το Galaxy Alpha Κι φαίνεται αρκετά η θερμοκρασία στο μέταλλο. 

Δημοσ.

Οκ θα μας συγκρίνεις τώρα το alcatel με το lg 3, εντάξει τα ειδα ολα! Δεν συγκρίνονται καν...θεωρειται το καλύτερο vfm...στην Ελλαδα με αυτα τα λεφτα που εχει.

Του ειπαμε οτι το αλκατελ οντως στα χαρακτηριστικα υπερτερεί και οτι το σαμσουνγκ χανει σε ολα εκτος απο το μεταλλικό του σασί. Εφόσον δεν θελει κατι αλλο εκτος απο τα δυο, ας παρει οτι του κατσει καλύτερο.

Δημοσ.

Οκ θα μας συγκρίνεις τώρα το alcatel με το lg 3, εντάξει τα ειδα ολα! Δεν συγκρίνονται καν...θεωρειται το καλύτερο vfm...στην Ελλαδα με αυτα τα λεφτα που εχει.

Του ειπαμε οτι το αλκατελ οντως στα χαρακτηριστικα υπερτερεί και οτι το σαμσουνγκ χανει σε ολα εκτος απο το μεταλλικό του σασί. Εφόσον δεν θελει κατι αλλο εκτος απο τα δυο, ας παρει οτι του κατσει καλύτερο.

Το G3 δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε σαν συσκευή. Το G2 που είχα κι πολύ πιο όμορφο ήταν κι γρηγορότερο. Παρόλα αυτά το G3 είναι καλύτερο του Idol χωρίς να έχουν μεγάλες διαφορές παρόλα αυτά. 

Δημοσ.

Επισης λενε οτι υπερθερμενεται

Επίσης λένε ότι γίνεται του Τσερνόμπιλ εκεί περα. Μια χαρά είναι το Alcatel και το Α3 ζεσταίνεται περισσότερο λόγω του μετάλλου και του γυαλιού.

Δημοσ.

αχαχα panos- :P
οκ απλα λογικο να μην μπορω να αποφασισω ευκολα (βασικα ειμαι και αναποφασιστος τυπος γενικα) εεε και προσπαθω να ψαχνομαι... δεν μπορω να βρω καποιον που να εχει αυτα τα κινητα και να μου πει εμπειριες παντως :P εχω δει πολλα βιντεο και τετοια αλλα μια αποφασιζω για το alcatel αλλα καποιοι λενε δεν ειναι για gaming, μετα λεω για το α3 επειδη ειναι samsung ας πουμε και επειδη εχει ισως λιγοτερες πιθανοτητες να τα πιει γρηγορα, αλλα μου λενε πως το alcatel ειναι πολυ καλυτερο και κατι τετοια... πφφ ^^

• Like 1
Δημοσ.

Μπες στο GoGadget του Insomnia και δες αξιολογήσεις και μπες και στο skroutz κ διάβασε καμία αξιολογηση

Δημοσ.

Μπες στο GoGadget του Insomnia και δες αξιολογήσεις και μπες και στο skroutz κ διάβασε καμία αξιολογηση

GoGadget; link;

εεε δε βοηθαει πολυ το skroutz αφου υπαρχουν μονο fans εκει

Δημοσ.

Φιλε δεν μπορεις να συγκρινεις το alcatel idol 3 5.5 με το samsung galaxy a3 το alcatel απο specs ειναι ανωτερο που κολας; σε ποιοτητα κατασκευης υπαρχουν σχολια σε φορουμ οτι το samsung galaxy a3 ξεβαφει.. Αφου λες θες και για gaming θα θες και μεγαλυτερη οθονη, απλα πραγματα.

Δημοσ.

στο συγκεκριμενο μαγαζι πανω κατω ιδια τιμη εχουν, τελος παντων ηρθε το alcatel οποτε θα το εχω απο αυριο λογικα.... ελπιζω να μου κατσει καλα :D παντα samsung ειχα ελπιζω να μη δυσκολευτω ιδιαιτερα και να το μαθω γρηγορα... 13.1 η μπροστινη κριμα να παει χαμενη γιατι δε βγαζω ιδιαιετερα φωτογραφιες :P ακουσα πως εχει εγκατεστημενα κατι πραγματα που λογικα θα τα σβησω τα περισσοτερα.. εγγυηση 2 χρονια οποτε κομπλε.... τωρα θα ηταν καλυτερο να ειχα μια θηκη αλλα δε ξερω που να βρω για το συγκεκριμενο μοντελο μηπως ξερετε; στον γερμανο που πηγα παντως (επειδη ειχα επιδοτηση καλη) δεν ειχε θηκη, ακομα τουλαχιστον.. σε κανα public ισως ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...