GoDRiC- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ποιο απο αυτα τα 2 κινητα ειναι καλυτερο οσον αφορα το gaming παντα; τα χαρακτηριστικα των 2 συγκεκριμενων μοντελων μοιαζουν σα να υπερτερουν του alcatel, ισχυει ομως κατι τετοιο; το οτι το ενα ειναι octa core στα 1.5 σε σχεση με το αλλο που ειναι quad core στα 1.2 παει να πει πολλα; μηπως ομως οι επεξεργαστες του a3 ειναι καλυτεροι σα ποιοτητα απο του alcatel; αυτα τα ερωτηματα εχω μια και δε γνωριζω απο κινητα... ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο οσον αφορα το gaming και αν το α3 εχει πιο ποιοτικους επεξεργαστες απο αυτους του alcatel τα συγκεκριμενα μοντελα παντα By the way, μη μου προτεινετε αλλο μοντελο περα απο αυτα τα 2, ευχαριστω! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2015 από GoDRiC-
panos- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά το idol υπερτερεί γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη. Παρε το idol.
GoDRiC- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά το idol υπερτερεί γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη. Παρε το idol. τι σχεση εχει αυτο με το gaming; μιλαω καθαρα μονο για παιχνιδια ειτε μετρια ειτε βαρια...
zaf_4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Όταν συγκρίνεις alcatel με samsung... ξέρω εγώ τι να πω. Στα specs προφανώς μπορεί να είναι καλύτερο; Καμία σχέση σαν κατασκευή το ένα με το άλλο. Δεν θα πήγαινα εγώ προσωπικά ποτέ σε alcatel. Το άλλο βέβαια το έχω πιάσει στα χέρια μου έχει φοβερή οθόνη, δεν έχει όμως μεγάλη οθόνη για παιχνίδια, τότε θες κάτι σε 5,5 ίντσες. Ίσως δεν είναι κανένα κατάλληλο για το συγκεκριμένο. Από την άλλη όπως προείπα το α3 έχει amoled οθόνη, όχι αποσπώμενη μπαταρία, ελαφρύ και όμορφη κατασκευή. Πιθανόν δεν έχω εκτίμηση την alcatel με αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε xiaomi redmi note 2 (περίπου 150€) --> http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html ή το ίδιο όμως με εσωτερική 32gb και χρονισμένος επεξεργαστής λίγο παραπάνω στα 2,2Ghz (περίπου 170€) --> http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html
GoDRiC- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Όταν συγκρίνεις alcatel με samsung... ξέρω εγώ τι να πω. Στα specs προφανώς μπορεί να είναι καλύτερο; Καμία σχέση σαν κατασκευή το ένα με το άλλο. Δεν θα πήγαινα εγώ προσωπικά ποτέ σε alcatel. Το άλλο βέβαια το έχω πιάσει στα χέρια μου έχει φοβερή οθόνη, δεν έχει όμως μεγάλη οθόνη για παιχνίδια, τότε θες κάτι σε 5,5 ίντσες. Ίσως δεν είναι κανένα κατάλληλο για το συγκεκριμένο. Από την άλλη όπως προείπα το α3 έχει amoled οθόνη, όχι αποσπώμενη μπαταρία, ελαφρύ και όμορφη κατασκευή. Πιθανόν δεν έχω εκτίμηση την alcatel με αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε xiaomi redmi note 2 (περίπου 150€) --> http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html ή το ίδιο όμως με εσωτερική 32gb και χρονισμένος επεξεργαστής λίγο παραπάνω στα 2,2Ghz (περίπου 170€) --> http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html οχι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 δε θελω να κοιταξω κατι αλλο.... δηλαδη για games μου λες alcatel επειδη εχει μεγαλυτερη οθονη και καλυτερα specs αλλα ειναι alcatel oποτε μπορει να ειναι μουφα;;;; :/ ενταξει τοσο μεγαλο ρολο παιζει η οθονη στα games;
vdeseris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 οχι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 δε θελω να κοιταξω κατι αλλο.... δηλαδη για games μου λες alcatel επειδη εχει μεγαλυτερη οθονη και καλυτερα specs αλλα ειναι alcatel oποτε μπορει να ειναι μουφα;;;; :/ ενταξει τοσο μεγαλο ρολο παιζει η οθονη στα games; To alcatel έχει πιο δυνατή gpu από το a3 αλλά επειδή έχει πιο μεγάλη ανάλυση από το α3 (1920*1080 vs 960*540) πιστεύω ότι το α3 θα αποδίδει καλύτερα. Βέβαια όπως σου είπαν η οθόνη του a3 είναι πολύ μικρή για games. Σε 5+ ίντσες πρέπει να κοιτάς κατά τη γνώμη μου
zaf_4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εάν είσαι ανάμεσα στα 2, θεωρώ ότι το α3 είναι πιο ποιητικό, όμως έχει 4,5 ίντσες οθόνη, δεν θα το χαρείς εάν μόνο και μόνο το θες πρώτα απ όλα για παιχνίδια! Δες τα και από κοντά... αν το θες για κανένα χρόνο επέλεξε το alcatel στην τελική έχω διαβάσει καλές κριτικές. Εάν ζητάς γνώμες, τότε α3! ή 5,5 ίντσες.
GoDRiC- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 τι θα μου προτεινατε ομως; δεν ειμαι κανας αυστηρος gamer απλα να μπορω να παιξω games φυσιολογικα θελω, χωρις lag.... τιποτε αλλο τα specs του alcatel οντως φαινονται δυνατα, ειναι ομως; ή μηπως ειναι μουφα; επειδη δε ξερω απο επεξεργαστες κινητων κλπ, ειναι οντως καλυτερος αυτου του alcatel παρα του α3;; ξαναλεω 1 απο τα 2 θα παρω μη με ρωτατε γιατι σε γενικες γραμμες το alcatel μου φαινεται δυνατοτερο αλλα δε ξερω στα παιχνιδια πως παει... δε με νοιαζει ιδιαιτερα η οθονη δε ξερω γιατι μου το λετε ολοι, εμενα με νοιαζει να μπορει να τρεξει παιχνιδακια χωρις lag, αυτο... φυσικα δε ζηταω μονο αυτο απο ενα κινητο αλλα και αυτο, το συγκεκριμενο thread το ανοιξα για να μαθω καθαρα για τα παιχνιδια τι γινεται Εάν είσαι ανάμεσα στα 2, θεωρώ ότι το α3 είναι πιο ποιητικό, όμως έχει 4,5 ίντσες οθόνη, δεν θα το χαρείς εάν μόνο και μόνο το θες πρώτα απ όλα για παιχνίδια! Δες τα και από κοντά... αν το θες για κανένα χρόνο επέλεξε το alcatel στην τελική έχω διαβάσει καλές κριτικές. Εάν ζητάς γνώμες, τότε α3! ή 5,5 ίντσες. τι;; οχι φυσικα το θελω για πολυ παραπανω
GianniSM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά εταιρία είναι η alcatel. Να το πάρεις.
zaf_4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πάρε τότε το alcatel... αν είναι αυτό που βλέπω -->http://www.skroutz.gr/s/7050290/Alcatel-OneTouch-Idol-3-6045Y-16GB.html έχει αρκετές καλές κριτικές. (διάβασε τες να πάρεις γνώμη κιόλας). Το samsung a3 έχει μεταλλική κατασκευή και καλύτερη οθόνη (amoled) στα άλλα είναι μείον. Εφόσον αυτά θες... πριν το αγοράσεις, πήγαινε σε κανένα κατάστημα να τα δεις από κοντά.
GoDRiC- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 θα παρω το α3 ελπιζω να μη με απογοτευσει στο gaming κομματι... το οτι μου λετε ολοι οτι ειναι 4.5 ιντσες δεν εχει σημασια, για αποδοση μιλαω εγω
GoDRiC- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 alcatel idol..σε ολα ειναι καλυτερο.. μιλας εκ πειρας; και μονο που σκεφτομαι το service κλπ πραγματικα λεω για το α3... για καποιο λογο τα alcatel δεν εχουν ζητηση ελλαδα ενω ξερω εξωτερικο κανουν παταγο.... τωρα δε ξερω μαλλον θα παω για το samsung ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος κινηση..... δεν με πειθει κατι για το alcatel αν και εχει δυνατοτερα specs αλλα κατι μου λεει θα τα πιει γρηγορα... και παντα ειχα samsung ξερω να τα χειριζομαι..
GianniSM Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 μιλας εκ πειρας; και μονο που σκεφτομαι το service κλπ πραγματικα λεω για το α3... για καποιο λογο τα alcatel δεν εχουν ζητηση ελλαδα ενω ξερω εξωτερικο κανουν παταγο.... τωρα δε ξερω μαλλον θα παω για το samsung ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος κινηση..... δεν με πειθει κατι για το alcatel αν και εχει δυνατοτερα specs αλλα κατι μου λεει θα τα πιει γρηγορα... και παντα ειχα samsung ξερω να τα χειριζομαι.. Από θέμα σέρβις έχει να κάνει με την εταιρία, αν πέσεις σε αρβάτο γράφουν ιστορίες τρόμου. Σαν συσκευή και σαν εταιρία (έχοντας δουλέψει όχι τα τηλ της αλλά άλλο της εξοπλισμό) την συστήνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα