Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω καταλήξει σε αγορά από έξω (εκτός και αν παίξει πάλι προσφορά από εδώ σε στυλ S60 ή P8 lite).

Κοιτάζω για:

K3 Note 

ή

RedMi note 2 - 16gb (Που μάλλον είναι προτιμότερο)

Σε μαγαζιά έχω δει το Vickmall  ή το Gearbest.

Θα ήθελα να μου πείτε πιο είναι το προτιμότερο. Να κάνω προσπάθεια για αγορά κατευθείαν με κάρτα ή μόνο με paypall είναι αξιόπιστα?

Επίσης αγοράζουμε μόνο από EU warehouse από τα σιτε αυτά? Έχει να κάνει μόνο με το χρόνο παράδοσης ή αλλάζει κάτι άλλο? Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο?

Υπάρχει πρόβλημα αν χώσω κάποιον άλλο με κάρτα τραπέζης εξωτερικού για να κάνει αυτός την αγορά αλλά με δικιά μου διεύθυνση αποστολής;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Από τα δυο κινητά, δικιά μου πρόταση ειναι το Xiaomi. Καλυτερη υποστηριξη (υπαρχει μία μεγάλη ελληνική κοινότητα) και η εταιρεία ειναι εγγύηση. Από τα δύο μαγαζιά, για από Κίνα, αγοραζεις από το πρώτο ασυζητητή! Εάν θέλεις από eu αποθήκη, οπότε να το εχεις μεσα σε 2-3 ημερες και σίγουρα χωρίς τον φόβο τελωνειου, τότε αγοραζεις από το Coolicoοl, που ξερω ότι το εχουν ->

http://www.report me for spam/stock-in-europe-xiaomi-redmi-hongmi-note-2-prime-mtk6795t-22ghz-64bit-octa-core-55-inch-fhd-screen-g-41780

Την αγορά εννοείται θα την κάνεις μεσω paypal και θα πρέπει να επισημάνεις ότι δεν θα το στείλουν στην διεύθυνση που βγαίνει στο paypal, αλλά σε αυτή που θέλεις. Κάτι άλλο δεν χρειάζεται. Αν πάρεις τελικά το Xiaomi, θα περάσεις την καθαρά ελληνική rom μετά και είσαι άρχοντας!

Δημοσ.

Aποψη μου μονο αν το βιαζεσε τοσο πολυ παρε απο EU αποθηκη..
Μιλαμε για τιμη στην κλτρη περιπτωση 30+ ευρο!
Εγω απο minideal πηρα meizu m2 note χθες εγινε η αγορα και πριν καιρο ειχα παρει ενα zte και εχω αρκετους φιλους που περνουν απο αυτο αποψη μ φουλ αξιοπιστο κ καλο σερβις!(στο ελεγχουν κανουν οτι τους πεις βσκα πριν στο στειλουν κ δν ειχε κανει κανενα προβλημα μεχρι τωρα)

Απλα να σου πω 240 δολλαρια στο reportspam και 170 στο Minideal (αλλα κινεικη αποθηκη που θα κανει 2 με 3 βδομαδες να ερθει , αμα εισαι τυχερος λιγοτερο) αλλα κερδιζεις 70 δολλαρια δλδ περιπου 60 ευρο.. αποψη μου συμφερει με ΧΙΛΙΑ!

Δημοσ.

Εννοείται ότι εχει διαφορά στην τιμή ευρωπαϊκή αποθήκη με κίνα. Στο ένα το παίρνεις άμεσα χωρίς τελωνείο, στο άλλο θέλεις συνήθως 3 εβδομάδες και υπάρχει πάντα μία μικρή βέβαια, πιθανότητα να περάσει τελωνειο. Πάντως εάν είναι να το πάρει από Κίνα, ξαναλέω να προτιμήσει το πρώτο μαγαζί, όπου θεωρείται το πιο έμπιστο απ'ολα. Αλλιώς καλό είναι και το Minideal, καμία αντίρρηση.

Δημοσ.

Εννοείται ότι εχει διαφορά στην τιμή ευρωπαϊκή αποθήκη με κίνα. Στο ένα το παίρνεις άμεσα χωρίς τελωνείο, στο άλλο θέλεις συνήθως 3 εβδομάδες και υπάρχει πάντα μία μικρή βέβαια, πιθανότητα να περάσει τελωνειο. Πάντως εάν είναι να το πάρει από Κίνα, ξαναλέω να προτιμήσει το πρώτο μαγαζί, όπου θεωρείται το πιο έμπιστο απ'ολα. Αλλιώς καλό είναι και το Minideal, καμία αντίρρηση.

Στην Ελλαδα το Vickmall λενε ολοι οτι ειναι το κλτρο στο εξωτερικο ομως αμα δεις σε φορουμ κτλ δν το ειχαν τοσο καλο κ σε μερικα site που "αξιολογει" την αξιοπιστια του το ειχε σχετικα χαμηλα πολυ χαμηλοτερα απο minideal δν λεω σε καμια περιπτωση οτι δν ειναι καλο μαγαζι απλα εγω δν το εχω δοκιμασει!

και τελωνειο αμα το στειλεις με registered airmail εχεις 1 στις 100 μν πω κ λιγοτερο να περασει τελωνειο!

ο χρονος ομως ναι ειναι βασικος παραγοντας δν λεω αλλα κ με κινητο ασπρομαυρο να ημουν εγω προσωπικα που δν μ περισευουν κιολας θα περιμενα το 20ημερο!

Τελος παντων καλοριζικο (οποτε σου ερθει)!

ΑΑ και τσεκαρε και εδω http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-16-black.html

175 ευρο απο 213 και στοκ στην Ελλαδα δλδ και αυτο 2-3 μερες πιστευω αξιζει κ με το παραπανω!

Μονο 2 εχουν οποτε βιασου!

• Like 1
Δημοσ.

offtopicQ

Στην Ελλαδα το Vickmall λενε ολοι οτι ειναι το κλτρο στο εξωτερικο ομως αμα δεις σε φορουμ κτλ δν το ειχαν τοσο καλο κ σε μερικα site που "αξιολογει" την αξιοπιστια του το ειχε σχετικα χαμηλα πολυ χαμηλοτερα απο minideal δν λεω σε καμια περιπτωση οτι δν ειναι καλο μαγαζι απλα εγω δν το εχω δοκιμασει!

και τελωνειο αμα το στειλεις με registered airmail εχεις 1 στις 100 μν πω κ λιγοτερο να περασει τελωνειο!
ο χρονος ομως ναι ειναι βασικος παραγοντας δν λεω αλλα κ με κινητο ασπρομαυρο να ημουν εγω προσωπικα που δν μ περισευουν κιολας θα περιμενα το 20ημερο!

Τελος παντων καλοριζικο (οποτε σου ερθει)!

ΑΑ και τσεκαρε και εδω http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-16-black.html

175 ευρο απο 213 και στοκ στην Ελλαδα δλδ και αυτο 2-3 μερες πιστευω αξιζει κ με το παραπανω!
Μονο 2 εχουν οποτε βιασου!

offtopic : που το ειδες οτι εχουν μονο 2 ? ευχαριστώ

Δημοσ.

offtopicQ

offtopic : που το ειδες οτι εχουν μονο 2 ? ευχαριστώ

τους ειχα στειλει mail ημουν αναμεσα στο χιαομι και το μειζυ και τους εγραψα ρε παιδι μ οτι θελω ενα απο αυτα τα δυο ειναι 100% σιγουρο οτι δν θα πληρωσω τελωνειο κ ποσο γρηγορα θα ερθει κ αμα μπορουν να το ελενξουν πριν ερθει και μ ειπε οτι στο χιαομι θα φερουν καποια στην ευρωπαικη του αποθηκη αλλα ο αριθμος θα ειναι πολυ περιορισμενος μονο 2 και προχθες ξαναηρθε στοκ στην EU warehouse οποτε παιζει να μν ειναι καν 2 αλλα 1 η παιζει να μ το ειπαν και καλα για να προλαβω και να το παρω!

• Like 1
Δημοσ.

τους ειχα στειλει mail ημουν αναμεσα στο χιαομι και το μειζυ και τους εγραψα ρε παιδι μ οτι θελω ενα απο αυτα τα δυο ειναι 100% σιγουρο οτι δν θα πληρωσω τελωνειο κ ποσο γρηγορα θα ερθει κ αμα μπορουν να το ελενξουν πριν ερθει και μ ειπε οτι στο χιαομι θα φερουν καποια στην ευρωπαικη του αποθηκη αλλα ο αριθμος θα ειναι πολυ περιορισμενος μονο 2 και προχθες ξαναηρθε στοκ στην EU warehouse οποτε παιζει να μν ειναι καν 2 αλλα 1 η παιζει να μ το ειπαν και καλα για να προλαβω και να το παρω!

Λεω και εγω το ειδε καπου ??? :Ρ ..... Και εγω τους ρωτησω μεσω chat για το meizu note 2 που ενδιαφερομαι, και μου ειπαν οτι θα το φερουν σε EU αποθηκη οποτε περιμενω.....

Δημοσ.

Λεω και εγω το ειδε καπου ??? :Ρ ..... Και εγω τους ρωτησω μεσω chat για το meizu note 2 που ενδιαφερομαι, και μου ειπαν οτι θα το φερουν σε EU αποθηκη οποτε περιμενω.....

και να το φερουν δν φερνουν ολα τα χρωματα και εγω ηθελα το μπλε 1ον!

Και ενταξη εχω συσκευη lumia 640 xl τωρα και δν το βιαζομαι οποτε για να γλιτωσω καποια λεφτα το τσιμπισα απο κινα κ μετα θα αποφασισω πιο να κρατησω και πιο θα δωσω!

• Like 1
Δημοσ.

και να το φερουν δν φερνουν ολα τα χρωματα και εγω ηθελα το μπλε 1ον!

Και ενταξη εχω συσκευη lumia 640 xl τωρα και δν το βιαζομαι οποτε για να γλιτωσω καποια λεφτα το τσιμπισα απο κινα κ μετα θα αποφασισω πιο να κρατησω και πιο θα δωσω!

Ωραιος !!! Εμενα που χαλασε ενα κινεζο που ειχα σμαρτ φον προχθες και τωρα την παλευω με ενα νοκια on board τυπου 3310 απλα παιρνει και καρτα sd :Ρ .......Υπομονη λοιπον !!!! 

Δημοσ.

Προσπαθω να σου στειλω πμ αλλα δν ξερω γιατι δν γινεται!
Εχω ενα παλιο samsung (slide keyboard) περνει και καρτα sd :D οχι σε τελεια κατασταση αλλα λειτουργει κανονικα αμα εισαι θεσσαλονικη μπορω να σου το δανεισω για οσο περιμενεις!

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθω να σου στειλω πμ αλλα δν ξερω γιατι δν γινεται!

Εχω ενα παλιο samsung (slide keyboard) περνει και καρτα sd :D οχι σε τελεια κατασταση αλλα λειτουργει κανονικα αμα εισαι θεσσαλονικη μπορω να σου το δανεισω για οσο περιμενεις!

Να σε καλα, και μονο που σκεφτηκες αυτη την κινηση ολα καλα ετσι και αλλιως καλο θα μου κανει ,λιγο εκτος απο φβ και browsing οπου και αν βρισκομαι ;) :) !!! Εχω μια αδερφη 10 χρονων που εχει ενα λενοβο απλο με 512μβ ραμ , οποτε θα βολευτω λιγακι ;) :) 

Συγγνωμη TS τραβηξε λιγο παραπανω το offtopic :Ρ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...