Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω παραγγειλει κατι πραγματα απο Ιταλια και μου τα εστειλαν με αυτην την εταιρεια..Γνωριζει κανεις με ποιους συνεργαζετε στην Ελλαδα?  Γιατι μπαινω στο site να παρακολουθησω το δεμα και ενω γραφει οτι ειναι στην Ελλαδα λενε οτι η διευθυνση δεν ειναι διαθεσιμη και θελω να τους παρω τηλ να δω τι γινεται.

Δημοσ.

Από την ανάποδη (αποστολές από Ελλάδα σε εξωτερικό με μικρότερες εταιρείες) είναι συγκυριακό το θέμα και συνεργάζονται με 2-3 εταιρείες, οπότε τηλεφωνάκι στην Ιταλική και ζητάς το νέο tracking της εταιρείας που επεξεργάζεται την αποστολή ΣΟΥ.

Αλλιώς mail αλλά δεν ξέρω πόσο άμεσα θα σου απαντήσουν.

Δημοσ.

Από την ανάποδη (αποστολές από Ελλάδα σε εξωτερικό με μικρότερες εταιρείες) είναι συγκυριακό το θέμα και συνεργάζονται με 2-3 εταιρείες, οπότε τηλεφωνάκι στην Ιταλική και ζητάς το νέο tracking της εταιρείας που επεξεργάζεται την αποστολή ΣΟΥ.

Αλλιώς mail αλλά δεν ξέρω πόσο άμεσα θα σου απαντήσουν.

Τηλεφωνακι στην Ιταλια?...Θα παρω αυριο τα Ελτα να ρωτησω εαν συνεργαζονται και καπου διαβασα και για fed ex...

Δημοσ.

Τηλεφωνακι στην Ιταλια?...Θα παρω αυριο τα Ελτα να ρωτησω εαν συνεργαζονται και καπου διαβασα και για fed ex...

Τελικά έβγαλες άκρη;

Γιατί αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Τελικά έβγαλες άκρη;

Γιατί αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Δεν προλαβα να κανω τιποτα σημερα.Θα παρω αυριο τα τηλεφωνα που πρεπει

Δημοσ.

Αν βγάλεις άκρη δώσε τα φώτα σου αν και θέλω να ελπίζω ότι σήμερα θα παραλάβω.

Δημοσ.
Ο χρήστης Expertr είπε:

Αν βγάλεις άκρη δώσε τα φώτα σου αν και θέλω να ελπίζω ότι σήμερα θα παραλάβω.

Με ελτα κουριερ ερχεται.Τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ειναι στον δρομο για παραδοση.Βεβαια ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα
Δημοσ.

Με ελτα κοstatoερχεται.Τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ειναι στον δρομο για παραδοση.Βεβαια ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα

Οκ και εμένα ελτα ήταν τελικά και από το trackitonline μου εδιξε οτι είναι τα Ελτα της περιοχής μου στις ταχυμεταφορες. Μου ειπανοτιτο ειχαν προγραμματισει για Δευτέρα αλλα θα παω να το παραλαβω μονος μου.

Έκανε 2 μέρες από Ιταλία να έρθει Ελλάδα και το εχουν εδώ και το λιβανιζου 4 μέρες. Έλεος.

Δημοσ.

Οκ και εμένα ελτα ήταν τελικά και από το trackitonline μου εδιξε οτι είναι τα Ελτα της περιοχής μου στις ταχυμεταφορες. Μου ειπανοτιτο ειχαν προγραμματισει για Δευτέρα αλλα θα παω να το παραλαβω μονος μου.

Έκανε 2 μέρες από Ιταλία να έρθει Ελλάδα και το εχουν εδώ και το λιβανιζου 4 μέρες. Έλεος.

Και εμενα το ιδιο εκαναν...Τελικα παρελαβα σημερα 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χαχα, παθών κι εγώ και προσπαθώ να βγάλω άκρη! Μέχρι και skype κλήση δοκίμασα να τους κάνω, που λένε ότι δέχονται, αλλά η γραμμή έπεφτε...

Το ρώσικο site εντυπωσιακό, αλλά στην περίπτωσή μου, δεν αναγράφεται ποια υπηρεσία έχει αναλάβει την παράδοση. 

Οψόμεθα!

Δημοσ.

Ενημέρωση: Τελικά τα ΕΛΤΑ αναλαμβάνουν την παράδοση εντός Ελλάδας. Το κακό είναι ότι αλλάζει το tracking number. Ναι, ισχύει το 1ο, αλλά τα ΕΛΤΑ εκδίδουν δικό τους. Έτσι, όταν τους πήρα να τους ρωτήσω, μήπως συνεργάζονται με sda και έχουν αναλάβει αυτοί την παράδοση, η υπάλληλος μου είπε "όχι δε συνεργαζόμαστε καν"!

Επίσης, έγινε και το λάθος να μπερδευτεί ο ΤΚ της διεύθυνσης χρέωσης με τον ΤΚ της  διεύθυνσης παράδοσης και ενώ μίλησα ο ίδιος με τα ΕΛΤΑ για αλλαγή, μου είπαν ότι το OK το παίρνουν μόνο από Ιταλία!! Και ότι αν ήθελα μπορούσα να παραλάβω ο ίδιος από το κατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά όχι να αλλάξει η διεύθυνση, χωρίς να δώσουν το ΟΚ οι Ιταλοί...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα καθως εχω ενα δεμα που περιμενω απο ιταλια.το εστειλαν την προηγουμενη παρασκευη και εδω και 4 μερες το δειχνουν κολλημενο χωρις λογο στην bologna..εχει κανεις εμπειρια απο την εταιρια? μου φαινεται χειροτερη και απο τα ελτα.....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια και εγω θεμα με Sda απο Ιταλια...ξερουμε ποια κουριερ αναλαμβανει εδω ? Ειναι παρατημενο καπου στην μεση της Ελλαδας ενω το πετιμενω Αθηνας αλλα δεν ξερω ποια κουριερ ειναι να ψαξω..το tracking δεν λειτουργει για Ελλαδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...