Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Κι όμως φιλε μου τοσο ειχε πριν 3 μηνες εστω και αν δεν ηταν η πιο φτηνη τιμη με βασει το skroutz που από ότι όμως εχω διαβασει θελει προσοχη στην παρεχομενη εγγυηση στα IPhone.

Εχω παρα πολλα χρονια πιοπ πριν HTC και τωρα Samsung και μια φορα χρειαστηκε να παω σε service .

Συμφωνω απολυτα ότι δεν είναι η πιο καταλληλη επιλογή όχι μονο για 18χρονη αλλα γενικοτερα αλλα οι κάτοχοι IPhone εχουν ένα κοληματακι σε αυτά εστω και εγω αν δεν το δεχομαι .

Πριν 3 μηνες ηταν τοσο η τιμη του λογω Capital control επειδη το ειχαν ακομα και στο skroutz 6 μαγαζια(αν και η Ηλεκτρονικη ανεκαθεν ηταν στα ακριβα καταστηματα). Οσο για τα σκρουτζομαγαζα κανενα θεμα δεν εχεις με την εγγυηση απο τα περισσοτερα που ειναι πλεον γνωστα καταστηματα.

Τελος παντων αφου βγαλατε ακρη παλι καλα :)

Παλι καλα που δεν της πηρες το Samsung Galaxy S6 edge που απο 830ευρω που εκανε παλια τωρα εχει πεσει στα 530 :D

• Like 1
Δημοσ.

Ε οχι και 600ευρω τηλεφωνο 450 ευρω μην γραφουμε οτι να ναι :)

Αλλα ακομα και ετσι το περιεργο που ειναι και γιατι αναθεμα τα Iphone???Εχω φιλο που εχει αγορασει το Lumia 630 και παιζει να εχει παει στο service γυρω στις 4-5 φορες,συνεχεια προβληματα του βγαζει. ΤΙ παει να πει ομως δηλαδη δεν βαριεσαι γιατι το ειχε αγορασει 150ευρω????

Ειναι ξεκαθαρο αν σου τυχει κατι. Επισης το να κραζουμε τα κινητα χωρις να γνωριζει ο αλλος τι μπορει να εχει κανει δεν ειναι και οτι το καλυτερο οπως αποδειχτηκε και εδω.

Γιατι υπογραφεις καμια συμφωνια οτι αν αγορασεις ακριβο κινητο δεν προκειται να σου παθει καποιο προβλημα???Γιαυτο το λογο δεν σου δινουν αλλωστε και την εγγυηση??? Ουτε σου φταιει κανεις που αποφασισες για δικους σου λογους να δωσεις 600ευρω για Iphone 5s  ενω υπαρχουν και αλλες καλυτερες αλλα και φθηνοτερες προτασεις για 18χρονο φοιτητη :)

Φιλικα παντα τα λεω αυτα πιο πολυ για να μην ξεσπαμε τοσο ευκολα σε τετοια πραγματα.

Έτσι ακριβώς! Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι επειδή κάτι είναι ακριβό δεν δικαιολογείται και να χαλάσει! Το έχω δει ειδικά σε χρήστες apple (δεν πιστεύουν καν ότι μπορεί να χαλάσει) αλλά και σε άλλους που χρησιμοποιούν ακριβά μηχανήματα.

Όλα μηχανήματα είναι, όλα με τον ίδιο πάνω κάτω τρόπο φτιάχνονται, είναι απόλυτα λογικό σε μια παραγωγή εκατομμυρίων κομματιών να βγούνε προβλήματα.

Το θέμα είναι πως αντιμετωπίζονται αυτά τα προβλήματα, εκεί μετράει για μένα το ακριβό. Θα έπρεπε να έχεις και την ανάλογη γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, αλλά δεν συμβαίνει πάντα δυστυχώς!

(Να συμπληρώσω ότι αυτά τα γράφω γενικά, όχι συγκεκριμένα για τον φίλο Γιάννη και το τηλέφωνό του :) )

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς! Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι επειδή κάτι είναι ακριβό δεν δικαιολογείται και να χαλάσει! Το έχω δει ειδικά σε χρήστες apple (δεν πιστεύουν καν ότι μπορεί να χαλάσει) αλλά και σε άλλους που χρησιμοποιούν ακριβά μηχανήματα.

Όλα μηχανήματα είναι, όλα με τον ίδιο πάνω κάτω τρόπο φτιάχνονται, είναι απόλυτα λογικό σε μια παραγωγή εκατομμυρίων κομματιών να βγούνε προβλήματα.

Το θέμα είναι πως αντιμετωπίζονται αυτά τα προβλήματα, εκεί μετράει για μένα το ακριβό. Θα έπρεπε να έχεις και την ανάλογη γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, αλλά δεν συμβαίνει πάντα δυστυχώς!

(Να συμπληρώσω ότι αυτά τα γράφω γενικά, όχι συγκεκριμένα για τον φίλο Γιάννη και το τηλέφωνό του :) )

Αρα επεσα σε σκαρτο κομματι αν καταλαβα καλα φλε μου!! Αστοχια υλικου ....

Την εχω ξανανακουσει αυτή τη λεξη το 2006 που αυτοκινητο Peugeot 206cc L/G (της μεγαλης τωρα κορης) μεχρι τα 12.000 χλμ που το πουλησα ειχε παει 4 φορες με γερανο στην Lion και στα 7.000 χλμ ειχαν αλλαξει αυτοματο κιβωτιο ταχυτήτων.

• Like 2
Δημοσ.

Αρα επεσα σε σκαρτο κομματι αν καταλαβα καλα φλε μου!! Αστοχια υλικου ....

Την εχω ξανανακουσει αυτή τη λεξη το 2006 που αυτοκινητο Peugeot 206cc L/G (της μεγαλης τωρα κορης) μεχρι τα 12.000 χλμ που το πουλησα ειχε παει 4 φορες με γερανο στην Lion και στα 7.000 χλμ ειχαν αλλαξει αυτοματο κιβωτιο ταχυτήτων.

Μας κακοφαίνεται σίγουρα όταν συμβαίνει γιατί εμείς έχουμε δώσει τα (αρκετά) λεφτά μας αλλά είναι στο πρόγραμμα! Είπαμε, όταν κάτι παράγεται σε εκατομμύρια κομμάτια δεν μπορεί και να ελεγχθούν όλα ένα ένα! :)

Δημοσ.

Επανατοποθετηση καλωδιων οθονης και διαγνωστικος ελεγχος  χωρις  προβληματα γραφει το χαρτι που πηρε .

Αναθεμα τα IPhone...Παλι δεν δουλευει η αφη και το παει στο service η κορη μου .

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε την περίπτωση να μην έγινε σωστή διάγνωση και επισκευή την πρώτη φορά που πήγε στο service.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε την περίπτωση να μην έγινε σωστή διάγνωση και επισκευή την πρώτη φορά που πήγε στο service.

Ετυχε και η κορη μου παει κάθε μερα εκει λογω Παντειου που είναι διπλα .Ενας που εργαζεται τι φταιει να εχει παει 3 φορες και πιθανον να εχει χασει 3 μεροκάματα ή να εχει παρει 3 μερες από την κανονικη του αδεια ,μιας και κλεινουν στις 16:00 και φυσικα κλειστα το Σαββατο . Αυτος που εκανε την πιθανη  λαθος διαγνωση του προβλήματος θα τον αποζημιωσει ?

Δημοσ.

Ξανακολησε το κινητο και το ξαναπηγε χθες η κορη μου .Πηρα εγω τηλ σημερα το πρωι  στο service της Infoquest τους ειπα οτι ειναι απαραδεκτα αυτα και "απαιτησα" αντικατασταση .

Ξαναπηρα το μεσημερι και μου ειπαν οτι παρηγγειλαν στην Apple αλλο για αντικατασταση και  σε 1-2 εργασιμες θα ειναι παραδοτεο . Ειναι σιγουρα απο ανακατασκευη ????

Δημοσ.

Ξανακολησε το κινητο και το ξαναπηγε χθες η κορη μου .Πηρα εγω τηλ σημερα το πρωι  στο service της Infoquest τους ειπα οτι ειναι απαραδεκτα αυτα και "απαιτησα" αντικατασταση .

Ξαναπηρα το μεσημερι και μου ειπαν οτι παρηγγειλαν στην Apple αλλο για αντικατασταση και  σε 1-2 εργασιμες θα ειναι παραδοτεο . Ειναι σιγουρα απο ανακατασκευη ????

Κατά 99% ανακατασκευή είναι. Θα το καταλάβεις, δεν θα είναι σφραγισμένο σε κουτί και θα είναι μόνο η συσκευή χωρίς καλώδια, φορτιστές κλπ. Φαίνεται σαν καινούργιο πάντως, δεν έχει σημάδια χρήσης

• Like 1
Δημοσ.

Κατά 99% ανακατασκευή είναι. Θα το καταλάβεις, δεν θα είναι σφραγισμένο σε κουτί και θα είναι μόνο η συσκευή χωρίς καλώδια, φορτιστές κλπ. Φαίνεται σαν καινούργιο πάντως, δεν έχει σημάδια χρήσης

Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι την Πεμπτη που μας περασε πηγα και πηρα την "καινουργια" συσκευη . Σε ερωτηση αν ειναι απο ανακατασκευη ή υπαλληλος μου ειπε οτι ...δεν ξερει και τα στελενει η apple.Μονο συσκευη και τιποτα αλλο .

Μου εδωσαν και ενα χαρτι που δειχνει το ..ζευγαρωμα των δυο ΙΜΕΙ και εχει καταχωρηθει και στην Apple .

Για το θεμα της εγγυησης ειδε κατι στην πισω πλευρα και μου ειπε οτι αφου ειναι αγορασμενο απο Ευρωπη εχει ενα χρονο με βαση το s/n και αλλο ενα χρονο αλλα χρειαζεται η αποδειξη αγορας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...