Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς για εμας, οι περιπτώσεις αυτες είναι οι εξαιρεσεις κ η apple οπως λεει κ στο site της δινει 1 χρονο εγγυηση.

Υ.Γ.:Ποιο iMac ηταν;

Ναι δεν είναι ο κανόνας όντως, αλλά άξιζει κάποιος να το προσπαθήσει πάντως μετά τη λήξη της ετήσιας εγγύησης (μακρυά από infoquest, αυτό που ανάφερα παραπάνω αρχικά στάλθηκε στην infoquest και απορρίφθηκε!)

27" 2011 ή 2012.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι δεν είναι ο κανόνας όντως, αλλά άξιζει κάποιος να το προσπαθήσει πάντως μετά τη λήξη της ετήσιας εγγύησης (μακρυά από infoquest, αυτό που ανάφερα παραπάνω αρχικά στάλθηκε στην infoquest και απορρίφθηκε!)

27" 2011 ή 2012.

Καλα, εννοειται οτι αξιζει να προσπαθησει.

Το iMac του φιλου σου ηταν υποχρεωτικο να επισκευαστει δωρεαν και μετα τον 1 χρονο, γιατι εχει βγει επισημο προγραμμα αντικαταστασης/δωρεαν επισκευης των προβληματικων gpu σε imac 27" του 2011-2012:

iMac (27-inch): AMD Radeon 6970M Video Card Replacement Program

If the iMac (27-inch) meets these requirements, Apple will replace the video card free of charge for four years after the first retail sale of the computer.

Και για το macbook air 2012 εχει βγει επισημο προγραμμα δωρεαν επισκευης μετα το περας της εγγυησης λογω προβληματικου ssd κ συχνα σε αυτες τις περιπτωσεις των προβληματικων σειρων επισκευαζουν δωρεαν κ αλλες βλαβες.

Αυτες οι σειρες που ειναι προβληματικες κ εχει βγει επισημο προγραμμα δωρεαν επισκευης μετα το περας της εγγυησης θεωρουνται οτι ειχαν "πραγματικο ελαττωμα που υπηρχε κατα την παραδοση".

Το πιο γνωστο recall/δωρεαν επισκευη ηταν οι καρτες gpu nvidia 8600m σε πολλα λαπτοπ sony,hp,apple

NVIDIA says "significant quantities" of laptop GPUs are defective, stock tumbles

Nvidia Settles Faulty Processor Suit; Dell, HP, Compaq, Mac Owners Stand to Benefit

Δημοσ.

Εμένα είχε πρόβλημα η μπαταρία (έβγαλε service battery) όχι ο SSD όποτε δεν υπάγεται στο συγκεκριμένο προγράμματος δωρεάν επισκευής. Πόσο μάλλον που είχε εγκατεστημένο aftermarket OWC SSD όταν το έδωσα για service!

Δημοσ.

Εμένα είχε πρόβλημα η μπαταρία (έβγαλε service battery) όχι ο SSD όποτε δεν υπάγεται στο συγκεκριμένο προγράμματος δωρεάν επισκευής. Πόσο μάλλον που είχε εγκατεστημένο aftermarket OWC SSD όταν το έδωσα για service!

Συχνα για σειρες προβληματικων προιοντων επισκευαζουν δωρεαν κ αλλες βλαβες οπως εγραψα παραπανω.

Και αυτο ειναι πολυ θετικο.

Κανονικα το δικο σου ακομα κ στον πρωτο χρονο απο την αγορα να ηταν, δεν θα επρεπε να επισκευαστει , γιατι αλλαξε κατι που δεν θεωρειται user-replaceable, οποτε βγαινει εκτος εγγυησης κατευθειαν το μηχανημα.

Το οτι ομως ηταν μηχανημα που θεωρειται επισημα προβληματικο κ εχει βγει επισημο προγραμμα δωρεαν επισκευης εκανε φανταζομαι την διαφορα κ "δεν τους ενοιαξε" που το ειχες βγαλει εκτος εγγυησης.(χωρια που θα μπορουσες να διεκδικησεις refund για τον δισκο, ισχυριζομενος οτι τον αλλαξες γιατι εβγαλε προβλημα)

Πολυ θετικο!

Δημοσ.

Γνωρίζω για το δωρεάν προγραμμα αλλαγής SSD απ'όταν είχε ανακοινωθεί.

Ίσως δεν έγινα κατανοητός, το δικό μου βάση του serial number του ΔΕΝ ήταν μέσα στα MacBook με τους προβληματικούς SSD (δεν είναι ´προβληματική´ σειρά) άρα η αλλαγή της μπαταρίας εκτός εγγύησης εδώ δε σχετίζεται με αυτό που αναφέρεις.

Είναι ξεκάθαρα κάλυψη από την Apple μετα τον 1 επίσημο χρόνο. Ξαναλέω στάλθηκε αρχικά στην Infoquest, απορρίφθηκε και στη συνέχεια στην iSystem όπου και το κάλυψε. Στην αναφορά εργασίας την οποία και έχω λέει ξεκάθαρα ότι "το κόστος ανταλλακτικού και εργασίας καλύφθηκε από την Apple".

Η αναφορά για όποιον την θέλει είναι διαθέσιμη!

Όπως είπα δεν ισχύει ντεφάκτο και ούτε είναι σίγουρη η κάλυψη μετά τον 1 χρόνο, αλλά και απο την άλλη δεν αποκλείεται και ούτε περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις "προγράμματος δωρεάν επισκευής", όποτε αξίζει κάποιος να το κυνηγήσει!

Δημοσ.

Όπως είπα δεν ισχύει ντεφάκτο και ούτε είναι σίγουρη η κάλυψη μετά τον 1 χρόνο, αλλά και απο την άλλη δεν αποκλείεται και ούτε περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις "προγράμματος δωρεάν επισκευής", όποτε αξίζει κάποιος να το κυνηγήσει!

To μονο σιγουρο!

Δημοσ.

Αναθεμα τα IPhone...Παλι δεν δουλευει η αφη και το παει στο service η κορη μου .

3 μηνων τηλεφωνο 600 ευρω !!!! Ελεος !!!

Ίσως τώρα της κάνουν αντικατάσταση συσκευής

Δημοσ.

Ότι και να κανουν είναι απαράδεκτα φαινομενα για ένα τοσο ακριβο κινητο να τα παθαινει σε 3 μηνες.

Και να θελει και 3 μερες για επισκευή .

Μια φορα χρειαστηκε να παω δικο μου Samsung στο Χαϊδαρι και εκει εχουν service μιας ωρας . Μεχρι να πιω ένα καφε διπλα ηταν ετοιμο.

Το απαραδεκτο με την Samsung είναι ότι κανουν επαναφορά εργοστασιακών εστω και αν το πρόβλημα είναι καθαρα hardware . Σε μενα δεν κουμπωνε καλα ο φορτιστης στο κινητο.

Συνεχεια...

Με πηρε τηλ  η μικρη (ευτχως η Infoquest είναι διπλα στο Παντειο που πηγαινει) κρατησαν από ότι καταλαβα καπου 15 δευερολεπτα το Home button και αυτό που σβηνει την οθονη ή το κινητο (δεν καταλαβα καλα..) και επανηλθε .

Της ειπαν αν θελει να το αφησει να το ξανακοιταξουν αλλα επειδη εχει πολύ καιρο ακομα εγγυηση δεν το αφησε.

Δημοσ.

Ότι και να κανουν είναι απαράδεκτα φαινομενα για ένα τοσο ακριβο κινητο να τα παθαινει σε 3 μηνες.

Μια φορα χρειαστηκε να παω δικο μου Samsung στο Χαϊδαρι και εκει εχουν service μιας ωρας . Μεχρι να πιω ένα καφε διπλα ηταν ετοιμο.

Το απαραδεκτο με την Samsung είναι ότι κανουν επαναφορά εργοστασιακών εστω και αν το πρόβλημα είναι καθαρα hardware . Σε μενα δεν κουμπωνε καλα ο φορτιστης στο κινητο.

Συνεχεια...

Με πηρε τηλ  η μικρη (ευτχως η Infoquest είναι διπλα στο Παντειο που πηγαινει) κρατησαν από ότι καταλαβα καπου 15 δευερολεπτα το Home button και αυτό που σβηνει την οθονη ή το κινητο (δεν καταλαβα καλα..) και επανηλθε .

Της ειπαν αν θελει να το αφησει να το ξανακοιταξουν αλλα επειδη εχει πολύ καιρο ακομα εγγυηση δεν το αφησε.

Αυτό το reset λύνει κάποια θεματάκια (κρατάς πατημένα το power και το home button μέχρι να κάνει επανεκκίνηση). Καλό είναι να δοκιμάζει πρώτα αυτό, μετά μπορεί να δοκιμάζει επαναφορά στο itunes και αν δεν γίνει τίποτα μετά να το πάει στο σέρβις!

Είχα την εντύπωση ότι τα έκανε αυτά! (πχ καμιά φορά μπορεί να μαυρίσει η οθόνη αλλά το κινητό να φαίνεται ότι δουλεύει, με reset επανέρχεται)

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα, αλλά πέτυχα κάποιον που λέει ότι δεν δίνουν 2 χρόνια εγγύηση...

Όποιος αγοράσει iphone εντός Ευρωπαϊκής ένωσης έχει 2 χρόνια εγγύηση. 1 χρόνο δίνει ο κατασκευαστής και 1 χρόνο ακόμα επειδή είσαι εντός Ευρωπαϊκής ένωσης. Τον δεύτερο χρόνο τον περνάει  μόνο η infoquest μαζί με την απόδειξη αγοράς. Χωρίς την απόδειξη χάνεται ο 2 χρόνος. 

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα, μπορεί να μπει στο iphonehellas.gr

• Like 1
Δημοσ.

πράγματι υπάρχει το θέμα των 2ετών.

επειδή πολλοί το γνωρίζουν και "γκρινιάζουν" οι αντιπροσωπίες εδώ άτυπα συχνά καλύπτουν και τον 2ο χρόνο.

ηδη η ΛΕΝΟΒΟ αναγκάστηκε και το ανακοίνωσε ότι δίνει 2 χρόνια πλεόν γιατι όλοι γκρίνιαζαν στο σαιτ της μαμας και τους έδιναν την 2ετη εγγυηση

Δημοσ.

Αναθεμα τα IPhone...Παλι δεν δουλευει η αφη και το παει στο service η κορη μου .

3 μηνων τηλεφωνο 600 ευρω !!!! Ελεος !!!

Ε οχι και 600ευρω τηλεφωνο 450 ευρω μην γραφουμε οτι να ναι :)

Αλλα ακομα και ετσι το περιεργο που ειναι και γιατι αναθεμα τα Iphone???Εχω φιλο που εχει αγορασει το Lumia 630 και παιζει να εχει παει στο service γυρω στις 4-5 φορες,συνεχεια προβληματα του βγαζει. ΤΙ παει να πει ομως δηλαδη δεν βαριεσαι γιατι το ειχε αγορασει 150ευρω????

Ειναι ξεκαθαρο αν σου τυχει κατι. Επισης το να κραζουμε τα κινητα χωρις να γνωριζει ο αλλος τι μπορει να εχει κανει δεν ειναι και οτι το καλυτερο οπως αποδειχτηκε και εδω.

Συνεχεια...

Γιατι υπογραφεις καμια συμφωνια οτι αν αγορασεις ακριβο κινητο δεν προκειται να σου παθει καποιο προβλημα???Γιαυτο το λογο δεν σου δινουν αλλωστε και την εγγυηση??? Ουτε σου φταιει κανεις που αποφασισες για δικους σου λογους να δωσεις 600ευρω για Iphone 5s  ενω υπαρχουν και αλλες καλυτερες αλλα και φθηνοτερες προτασεις για 18χρονο φοιτητη :)

Φιλικα παντα τα λεω αυτα πιο πολυ για να μην ξεσπαμε τοσο ευκολα σε τετοια πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε οχι και 600ευρω τηλεφωνο 450 ευρω μην γραφουμε οτι να ναι :)

Αλλα ακομα και ετσι το περιεργο που ειναι και γιατι αναθεμα τα Iphone???Εχω φιλο που εχει αγορασει το Lumia 630 και παιζει να εχει παει στο service γυρω στις 4-5 φορες,συνεχεια προβληματα του βγαζει. ΤΙ παει να πει ομως δηλαδη δεν βαριεσαι γιατι το ειχε αγορασει 150ευρω????

Ειναι ξεκαθαρο αν σου τυχει κατι. Επισης το να κραζουμε τα κινητα χωρις να γνωριζει ο αλλος τι μπορει να εχει κανει δεν ειναι και οτι το καλυτερο οπως αποδειχτηκε και εδω.

Γιατι υπογραφεις καμια συμφωνια οτι αν αγορασεις ακριβο κινητο δεν προκειται να σου παθει καποιο προβλημα???Γιαυτο το λογο δεν σου δινουν αλλωστε και την εγγυηση??? Ουτε σου φταιει κανεις που αποφασισες για δικους σου λογους να δωσεις 600ευρω για Iphone 5s  ενω υπαρχουν και αλλες καλυτερες αλλα και φθηνοτερες προτασεις για 18χρονο φοιτητη :)

Φιλικα παντα τα λεω αυτα πιο πολυ για να μην ξεσπαμε τοσο ευκολα σε τετοια πραγματα.

Καλημέρα. Κι όμως φιλε μου τοσο ειχε πριν 3 μηνες εστω και αν δεν ηταν η πιο φτηνη τιμη με βασει το skroutz που από ότι όμως εχω διαβασει θελει προσοχη στην παρεχομενη εγγυηση στα IPhone.

Εχω παρα πολλα χρονια πιοπ πριν HTC και τωρα Samsung και μια φορα χρειαστηκε να παω σε service .

Συμφωνω απολυτα ότι δεν είναι η πιο καταλληλη επιλογή όχι μονο για 18χρονη αλλα γενικοτερα αλλα οι κάτοχοι IPhone εχουν ένα κοληματακι σε αυτά εστω και εγω αν δεν το δεχομαι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...