Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα μια φορα να το δοκιμαζα αυτο. Να αγοραζα πχ κατι φθηνο απο γνωστη αλυσιδα στο οποιο να εδινε 1 χρονο εγγυηση και να πηγαινα μετα τον 1 χρονο να γινοταν χαμος.

Το χω ξαναπει και πιο παλια οτι δεν ειναι οτι δεν σου αναγνωριζουν τα καταστηματα/πωλητες τον 2ρο χρονο εγγυησης,αλλα στην πραξη στον χρεωνουν οταν πας και αγορασεις επεκταση εγγυησης που σου πουλανε μερικα τυπου Κωτσοβολος και Public,κοινως ειναι 2 φορες παρανομοι.

Ακομα και το Πλαισιο σε "δικα του" TurboX δινει σε ορισμενα μονο ένα χρονο εγγυηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mα δεν ειναι υποχρεωμενοι απο κανενα ΝΟΜΟ να δινουν 2 χρονια εγγυηση, για αυτο κ ακομα μεγαλοι κατασκευαστες δινουν 1 χρονο εγγυηση για πολλα προιοντα τους .Οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα και σε αλλες χωρες της Ε.Ε, ακριβως γιατι επιτρεπεται και δεν ειναι υποχρεωμενοι για 2 χρονια απο κανενα νομο.

Για αυτο κ η Apple μπορει και λεει στην σελιδα της για μονο 1 χρονο εγγυηση και οχι για 2. (αυτο που γραφει για 2 χρονια αφορα αλλο πραγμα, οχι την εγγυηση).

To μονο θετικο ειναι οτι ακομα και αν δεν το λεει η apple στη σελιδα της, η infoquest φαινεται να καλυπτει με εγγυηση τα iPhone κανονικα και στο 2ο χρονο.

Δυστυχως , δεν ισχυει κατι τετοιο για τα υπολοιπα προιοντα της apple(iMac,macbook κλπ), που καλυπτονται απο 1 μονο χρονο εγγυηση, ακριβως οπως γραφει η apple στην σελιδα της.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

Μολις μου ηρθε sms οτι το κινητο ειναι ετοιμο για παραδοση χωρις χρεωση . Επειδη ειναι  κλειστα το Σαββατο παει για Δευτερα.

:)

Δημοσ.

Αν εχει γινει αντικατασταση δεν θα υπαρχει ασυμφωνια του ΙΜΕΙ με αυτο που  ειχε το κινητο και γραφει το κουτι ?

σε ερωτηση μου, μου ειπαν πως συστημικα εχουν εννωθει κατα μια εννοια τα 2 ιμει, και ετσι, αν βαλεις στο συστημα του ελεγχου εγγυησης το παλιο ιμει, φαινεται το υπολοιπο εγγυησης καθως και το νεο ιμει.

βεβαια παραλληλα πρεπει να δειξεις και την αρχικη αποδειξη, και ισως και το χαρτι αντικαταστασης, δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειπαν (σε εμενα εγινε αντικατασταση του iphone 6).

• Like 1
Δημοσ.

Μολις πηγα και το πηρe η κορη μου .

Δεν εγινε αντικατασταση ουτε επαναφορά εργοστασισκων και δεν εχασε ότι ειχε στο κινητο αν και τα ειχε από ότι μου ειπε και στο Itunes.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις πηγα και το πηρe η κορη μου .

Δεν εγινε αντικατασταση ουτε επαναφορά εργοστασισκων και δεν εχασε ότι ειχε στο κινητο αν και τα ειχε από ότι μου ειπε και στο Itunes.

Μια χαρά, αλλά τι κάνανε;!

Δημοσ.

Δυστυχως , δεν ισχυει κατι τετοιο για τα υπολοιπα προιοντα της apple(iMac,macbook κλπ), που καλυπτονται απο 1 μονο χρονο εγγυηση, ακριβως οπως γραφει η apple στην σελιδα της.

Πάντως σε αντίθεση με αυτό που λες στη δικιά μου περίπτωση σε MacBook Air που είχε λήξει η εγγύηση του ενός χρόνου (γύρω στους 17 μήνες), η μπαταρία που εμφάνισε πρόβλημα, αντικαταστάθηκε κανονικά από την iSystem (στάλθηκε μέσω public που είχε αγοραστεί). Κόστος 129.74€ (Στην αναφορά επισκευής λέει το κόστος ανταλλακτικού και εργασίας καλύφθηκε από την Apple).

Επίση αντίστοιχη περίπτωση με εμένα, σε φίλο με iMac στην iSystem πάλι του αλλάξανε κάρτα γραφικών και καθάρισμα οθόνης (σκιές) στους 21 μήνες και το κάλυψε η Apple.

Δημοσ.

Επανατοποθετηση καλωδιων οθονης και διαγνωστικος ελεγχος  χωρις  προβληματα γραφει το χαρτι που πηρε .

Απαραδεκτα προβληματα παντως για ενα κινητο 600 ευρω σε 3 μονο μηνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σε αντίθεση με αυτό που λες στη δικιά μου περίπτωση σε MacBook Air που είχε λήξει η εγγύηση του ενός χρόνου (γύρω στους 17 μήνες), η μπαταρία που εμφάνισε πρόβλημα, αντικαταστάθηκε κανονικά από την iSystem (στάλθηκε μέσω public που είχε αγοραστεί). Κόστος 129.74€ (Στην αναφορά επισκευής λέει το κόστος ανταλλακτικού και εργασίας καλύφθηκε από την Apple).

Επίση αντίστοιχη περίπτωση με εμένα, σε φίλο με iMac στην iSystem πάλι του αλλάξανε κάρτα γραφικών και καθάρισμα οθόνης (σκιές) στους 21 μήνες και το κάλυψε η Apple.

Δυστυχώς για εμας, οι περιπτώσεις αυτες είναι οι εξαιρεσεις κ η apple οπως λεει κ στο site της δινει 1 χρονο εγγυηση.

Υ.Γ.:Ποιο iMac ηταν;

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...