basilis5 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 εφοσον εισαι στον πρωτο χρονο, μπορεις να τα πας και infowquest. στον δευτερο χρονο, η infoquest θα σου αναγνωρισει εγγυηση εφοσον ειναι ευρωπαικο μοντελο (και οχι παραεισαγωγη εκτος ΕΕ) αυτα μου τα ειπαν πριν 1 μηνα, οταν πηγα ενα iphone 6 εκει, στον Αγιο Ιωαννη Ρεντη. Αν παρ'ολα αυτα σου πεφτει μακρυα, μιλα μαζι τους, αλλα αυτο που μπορεις να κανεις (το εχω κανει με macbook) ήταν να παω να το αφησω στο καταστημα τους στο Μαρουσι Golden Hall (που ειναι διπλα σου) και αυτοι το προωθησαν υπηρεσιακα στο σερβις, χωρις να πληρωσω κατι εξτρα. απλα υπολογισε +1 μερα να παει, +1 μερα να ερθει, ισως και λιγο περισσοτερο, επειδη λογικα μαζευουν αιτηματα και κανουν μεταφορες συγκεκριμενες φορες/βδομαδα. Παρε τους ενα τηλ παντως, για κανενα λογο μην πας Arvato http://www.infoquest.gr/content/service-center 1
Dannie Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Κοιταξε το σαιτ εγω πηγα στου Ρεντη για ενα imac (infoquest) και εκαναν πολυ γρηγορα ηταν ατομα εκει που πηγαιναν iphone. http://www.infoquest.gr/apple-service Παρε και τηλεφωνο πριν πας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το πηγε η μικρη στην Infoquest στην Καλιθεα πριν λιγο , ευτχως πολύ κοντα στη Σχολη της , και θα την παρουν τηλεφωνο αρχες της εβδομάδας αλλα μαλλον παει για αντικατασταση. Αν γινει αυτό δινουν ανακατασκευασμένες συσκευες ?
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το πηγε η μικρη στην Infoquest στην Καλιθεα πριν λιγο , ευτχως πολύ κοντα στη Σχολη της , και θα την παρουν τηλεφωνο αρχες της εβδομάδας αλλα μαλλον παει για αντικατασταση. Αν γινει αυτό δινουν ανακατασκευασμένες συσκευες ? Ναι. Αλλά χωρίς κάποια σημάδια χρήσης κλπ, σαν καινούργιο θα φαίνεται απλά δεν θα είναι. Backup ελπίζω να κράτησε ε; Άδειο θα της έρθει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι. Αλλά χωρίς κάποια σημάδια χρήσης κλπ, σαν καινούργιο θα φαίνεται απλά δεν θα είναι. Backup ελπίζω να κράτησε ε; Άδειο θα της έρθει Αν και από IPhone δεν ξερω σχεδόν τιποτα νομιζω ότι κατι εκανε μεσω Itunes κάθε τοσο οσο δουλευε το κινητο . Η εγγυηση θα ξαναρχιζει από την αρχη ή θα παραμενει η αρχικη αν και είναι μονο 3 μηνων το κινητο . 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αν και από IPhone δεν ξερω σχεδόν τιποτα νομιζω ότι κατι εκανε μεσω Itunes κάθε τοσο οσο δουλευε το κινητο . Η εγγυηση θα ξαναρχιζει από την αρχη ή θα παραμενει η αρχικη αν και είναι μονο 3 μηνων το κινητο . Χωρίς να είμαι 100% νομίζω πως για τα iphone ισχύει το υπόλοιπο της εγγύησης, εκτός αν είναι στο τέλος οπότε δίνουν μια μικρή έξτρα εγγύηση (3 μήνες νομίζω) 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να είμαι 100% νομίζω πως για τα iphone ισχύει το υπόλοιπο της εγγύησης, εκτός αν είναι στο τέλος οπότε δίνουν μια μικρή έξτρα εγγύηση (3 μήνες νομίζω) Δυο χρονια δεν την εχει κανει και η Apple την εγγυηση ?
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δυο χρονια δεν την εχει κανει και η Apple την εγγυηση ? Πονεμένη ιστορία αυτή.... Θέλει να το κυνηγήσεις λίγο για να πάρεις τα δύο χρόνια. Η apple στην σελίδα της αναφέρει ότι για Ελλάδα και Κύπρο ισχύει η ευρωπαϊκή οδηγία για 2 χρόνια εγγύηση. Νομίζω πάει ένα από την εταιρεία ένα από το κατάστημα, κάπως έτσι 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πονεμένη ιστορία αυτή.... Θέλει να το κυνηγήσεις λίγο για να πάρεις τα δύο χρόνια. Η apple στην σελίδα της αναφέρει ότι για Ελλάδα και Κύπρο ισχύει η ευρωπαϊκή οδηγία για 2 χρόνια εγγύηση. Νομίζω πάει ένα από την εταιρεία ένα από το κατάστημα, κάπως έτσι Πρωτη φορα ακουω κατάστημα να δινει εγγυηση για κατι που πουλησε που δεν είναι δικη του παραγωγη. 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πρωτη φορα ακουω κατάστημα να δινει εγγυηση για κατι που πουλησε που δεν είναι δικη του παραγωγη. Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος στο πως ακριβώς πάει η εγγύηση αλλά είναι λίγο μπερδεμένο θέμα στα iphone (και σε κάποια άλλα προϊόντα) 1
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν γραφει ελληνικα. Της κορης μου ειναι και ειναι πρωτοετης στο Παντειο . Θα το παει αυριο ...Χρονος αναμονης ? Δωρο απο μενα για τις Πανελληνιες ηταν. 600ευρω το 5s(ακριβοτερα απο Iphone 6 LOL) και δεν ειναι καν Ελληνικο http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/telephony/cellphones/smartphone/iphone-5s-16gb-grey.php Την ειχα και την απορια ποιος αγοραζει ακομα απο Ηλεκτρονικη :D
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 600ευρω το 5s(ακριβοτερα απο Iphone 6 LOL) και δεν ειναι καν Ελληνικο http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/telephony/cellphones/smartphone/iphone-5s-16gb-grey.php Την ειχα και την απορια ποιος αγοραζει ακομα απο Ηλεκτρονικη :D Μονο όταν δεν μπορω με μετρητα γιατι εκει εχω 10 ατοκες από καποιο Συναιτερισμο.
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Η εγγυηση 2 χρονων για προιοντα με 1 χρονο εγγυηση οπως Playstation,Iphone κλπ ειναι οπως γραφτηκε παραπανω. Τον 1 χρονο τον αναλαμβανει κανονικα η εταιρια και τον 2ρο χρονο(που τον κανουν γαργαρα στην Ελλαδα)τον αναλαμβανε κανονικα ο πωλητης. 1
basilis5 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Η infooquest αναλαμβανει κανονικα 2 χρονο εγγυησης σε iphone με την προυποθεση οτι ειναι συσκευη που απευθυνεται στην ε.ε.Η διαδικασια ειναι να πας απο εκει μαζι με το τηλεφωνο, αποδειξη αγορας, γινεται ελεγχος του ιμει και συμπληρωνεις μια αιτηση εφοσον προκυπτει οτι εισαι εντος ε.ε. Η οποια αιτηση παει στην apple απο την infoquest, γινεται η διασταυρωση και εχεις τον δευτερο σου χρονο κανονικα.Τωρα αν παρεις ανακατασκευασμενη συσκευη λογω αντικαταστασης, και το υπολοποιπο των 12 ή 24 μηνων ειναι μικροτερο του τριμηνου, σου δινει ενα εξτραδακι η apple μεχρι να καλυψεις το τριμηνο, διαφορετικα ισχυει το υπολοιπο της παλια σου συσκευης. Γι αυτο καλο ειναι οποιος παιρνει απο σκρουτζομαγαζα να μην παιρνει us συσκευη, ακομα και αν εχει αρχικα μεγαλο κερδος σε σχεση με τον ανταγωνισμο. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Θα ηθελα μια φορα να το δοκιμαζα αυτο. Να αγοραζα πχ κατι φθηνο απο γνωστη αλυσιδα στο οποιο να εδινε 1 χρονο εγγυηση και να πηγαινα μετα τον 1 χρονο να γινοταν χαμος. Το χω ξαναπει και πιο παλια οτι δεν ειναι οτι δεν σου αναγνωριζουν τα καταστηματα/πωλητες τον 2ρο χρονο εγγυησης,αλλα στην πραξη στον χρεωνουν οταν πας και αγορασεις επεκταση εγγυησης που σου πουλανε μερικα τυπου Κωτσοβολος και Public,κοινως ειναι 2 φορες παρανομοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα