Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Συγνωμη που θα εχει ξαναναφερθει αλλα δεν εχω τον χρονο να ψαξω . Που μπορω Αττικη να παω για sevice ενα Iphone 5 s αγορασμενο πριν 2-3 μηνες απο Ηλεκτρονικη Αθηνων ? Ευχαριστω πολυ .
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 InfoQuest, iStorm Ευχαριστω.Η infoquest ειναι μακρυα μου . Ειμαι Λυκοβρυση . Αν καταλαβα μπορω εδω http://www.istorm.gr/stores Λ.Κηφισίας 37Α Μαρούσι Αθήνα 151 23
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Απευθείας infoquest θα έλεγα, έχω ακούσει καλά λόγια 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Απευθείας infoquest θα έλεγα, έχω ακούσει καλά λόγια Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα .....
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα ..... Δεν ξέρω ιδιαίτερα από Αθήνα, αποστάσεις κλπ... Μπορείς να τους πάρεις και τηλέφωνο πρώτα όμως. Αλήθεια τι πρόβλημα έχει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Κολησε και δεν πατιοταν το home button και εκανε επανεκινηση και λειτουργησε κανονικα. Μετα απο περιπου μια ωρα εμφανιστηκαν ασπρες γραμμες στην οθονη και δεν λειτουργουσε η αφη μεχρι και τωρα. 1
Expertr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εαν ειναι Ελληνικο παει arvato...Εαν ειναι εισαγωγης παει infoquest...Μακρια απο istorm κτλ...
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εαν ειναι Ελληνικο παει arvato...Εαν ειναι εισαγωγης παει infoquest...Μακρια απο istorm κτλ... Πλέον η infoquest αναλαμβάνει και τα ελληνικά, αυτή την εντύπωση έχω
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Και πως μπορω να ξερω αν ειναι ελληνικο ? Απο Ηλεκτρονικη Αθηνων το πηρα .
Expertr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Και πως μπορω να ξερω αν ειναι ελληνικο ? Απο Ηλεκτρονικη Αθηνων το πηρα . Εαν το κουτι του γραφει ελληνικα πισω ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εαν το κουτι του γραφει ελληνικα πισω ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας... Οχι δεν γραφει ελληνικα.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Η infoquest ειναι ακριβώς δίπλα/απέναντι απο το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συγγρού και δεξιά. 1
Expertr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν γραφει ελληνικα. Πηγαινε το Infoquest...Καλυτερα γιατι η Info ειναι μακραν το καλυτερο service iphone
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Η infoquest ειναι ακριβώς δίπλα/απέναντι απο το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συγγρού και δεξιά. Της κορης μου ειναι και ειναι πρωτοετης στο Παντειο . Θα το παει αυριο ...Χρονος αναμονης ? Δωρο απο μενα για τις Πανελληνιες ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα