Simos805 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Έχω κατεβάσει ταινία σε μορφή .mts στα 60fps και με ήχο surround 7.1 ac-3 και συνολικά έχει βάρος ~30GB. Η ταινία παίζει κανονικά με το vlc media player (σε Mac), όμως όταν κάνω εισαγωγή αρχείου υποτίτλων η ταινία σταματάει και δεν μπορεί να παίξει. Με άλλες ταινίες χαμηλότερου frame rate δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Έχει κανείς κάποια λύση? μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής?
CheOnWeb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αν αντί να κάνεις εισαγωγή, βάλεις τον υπότιτλο με το ίδιο όνομα στο ίδιο folder? Το ίδιο; Το κάνει μόνο με τον συγκεκριμένο υπότιτλο; Έχεις δοκιμάσει άλλον; Εγώ παίζω με MplayerX.
Simos805 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Αν αντί να κάνεις εισαγωγή, βάλεις τον υπότιτλο με το ίδιο όνομα στο ίδιο folder? Το ίδιο; Το κάνει μόνο με τον συγκεκριμένο υπότιτλο; Έχεις δοκιμάσει άλλον; Εγώ παίζω με MplayerX. Δοκίμασα να κάνω και αυτό που είπες και απλά δεν παίζει η ταινία. Τη δίχνει στη λίστα αναπαραγωγής αλλά δεν ξεκινάει να παίξει.Το MplayerX είναι για mac? επίσης υποστιρίζει ήχο surround? Edit: ναι έχω δοκιμάσει και με άλλους υπότιτλους (και με 3D υπότιτλους) και γίνεται ακριβώς το ίδιο.
Simos805 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 http://mplayerx.org Μόνο για Mac. Πώς βάζω υπότιτλους σε μορφή .idx και .sub?
CheOnWeb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν το ξέρω. Drag & drop (στο παραθυρο του player την ώρα που παίζει η ταινία) δοκίμασες;
Simos805 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν το ξέρω. Drag & drop (στο παραθυρο του player την ώρα που παίζει η ταινία) δοκίμασες;Ναι αλλά δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα