Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα toshiba sattelite L40 με χαλασμενο σκληρο δισκο. O δισκος ειναι αυτος: Link

Μηπως γνωριζεται καποιο φθηνο που μπορω να εγκαταστησω και να ταιριαζει και επισης να τον αγορασω απο Ελλαδα?

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα toshiba sattelite L40 με χαλασμενο σκληρο δισκο. O δισκος ειναι αυτος: Link

Μηπως γνωριζεται καποιο φθηνο που μπορω να εγκαταστησω και να ταιριαζει και επισης να τον αγορασω απο Ελλαδα?

Οποιοσδηποτε σκληρος δισκος 2.5'' κανει.

Eνδεικτικα Link.png Site: 40ευρω  ή αν θες πιο μεγαλες ταχυτητες Link.png Site: 50ευρω

Ο πρωτος χωραει περισσοτερα δεδομενα,αλλα ο δευτερος ειναι πιο γρηγορος με πιο μικρη χωρητικοτητα.Εγω σου προτεινω να παρεις τον 2ο αν τον εχεις για κυριο σκληρο γτ θα εχεις αισθητη διαφορα στην ταχυτητα του υπολογιστη και θα κανει πιο ευχαριστη και ευκολη την χρηση του.

Δημοσ.

Οποιοσδηποτε σκληρος δισκος 2.5'' κανει.

Eνδεικτικα Link.png Site: 40ευρω  ή αν θες πιο μεγαλες ταχυτητες Link.png Site: 50ευρω

Ο πρωτος χωραει περισσοτερα δεδομενα,αλλα ο δευτερος ειναι πιο γρηγορος με πιο μικρη χωρητικοτητα.Εγω σου προτεινω να παρεις τον 2ο αν τον εχεις για κυριο σκληρο γτ θα εχεις αισθητη διαφορα στην ταχυτητα του υπολογιστη και θα κανει πιο ευχαριστη και ευκολη την χρηση του.

Καλησπερα και ευχαριστω για τις προτασεις. Δεν θα υπαρξει προβλημα που ειναι SATA2 o HDD?

Δημοσ.

Καλησπερα και ευχαριστω για τις προτασεις. Δεν θα υπαρξει προβλημα που ειναι SATA2 o HDD?

O δικος σου γραφει στο σαιτ οτι ειναι sata 300 που σημαινει sata 2 αν δεν κανω λαθος.οποτε ειναι συμβατος και με τους 2.

• Like 1
Δημοσ.

O δικος σου γραφει στο σαιτ οτι ειναι sata 300 που σημαινει sata 2 αν δεν κανω λαθος.οποτε ειναι συμβατος και με τους 2.

Εγινε! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα παρηγγειλα τον δευτερο. Χρειζεται καποια βαση ή τιποτα παρομοιο ωστε να χωρεσει στο laptop?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται κατι απλά βγάζεις τον εναν και βάζεις τον άλλο ειναι οκ απο θέμα μεγέθους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...