Shyn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, Εχω ενα toshiba sattelite L40 με χαλασμενο σκληρο δισκο. O δισκος ειναι αυτος: Link Μηπως γνωριζεται καποιο φθηνο που μπορω να εγκαταστησω και να ταιριαζει και επισης να τον αγορασω απο Ελλαδα?
Shadows Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, Εχω ενα toshiba sattelite L40 με χαλασμενο σκληρο δισκο. O δισκος ειναι αυτος: Link Μηπως γνωριζεται καποιο φθηνο που μπορω να εγκαταστησω και να ταιριαζει και επισης να τον αγορασω απο Ελλαδα? Οποιοσδηποτε σκληρος δισκος 2.5'' κανει. Eνδεικτικα Site: 40ευρω ή αν θες πιο μεγαλες ταχυτητες Site: 50ευρω Ο πρωτος χωραει περισσοτερα δεδομενα,αλλα ο δευτερος ειναι πιο γρηγορος με πιο μικρη χωρητικοτητα.Εγω σου προτεινω να παρεις τον 2ο αν τον εχεις για κυριο σκληρο γτ θα εχεις αισθητη διαφορα στην ταχυτητα του υπολογιστη και θα κανει πιο ευχαριστη και ευκολη την χρηση του.
Shyn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Οποιοσδηποτε σκληρος δισκος 2.5'' κανει. Eνδεικτικα Site: 40ευρω ή αν θες πιο μεγαλες ταχυτητες Site: 50ευρω Ο πρωτος χωραει περισσοτερα δεδομενα,αλλα ο δευτερος ειναι πιο γρηγορος με πιο μικρη χωρητικοτητα.Εγω σου προτεινω να παρεις τον 2ο αν τον εχεις για κυριο σκληρο γτ θα εχεις αισθητη διαφορα στην ταχυτητα του υπολογιστη και θα κανει πιο ευχαριστη και ευκολη την χρηση του. Καλησπερα και ευχαριστω για τις προτασεις. Δεν θα υπαρξει προβλημα που ειναι SATA2 o HDD?
Shadows Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα και ευχαριστω για τις προτασεις. Δεν θα υπαρξει προβλημα που ειναι SATA2 o HDD? O δικος σου γραφει στο σαιτ οτι ειναι sata 300 που σημαινει sata 2 αν δεν κανω λαθος.οποτε ειναι συμβατος και με τους 2. 1
Shyn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 O δικος σου γραφει στο σαιτ οτι ειναι sata 300 που σημαινει sata 2 αν δεν κανω λαθος.οποτε ειναι συμβατος και με τους 2. Εγινε! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! 1
Shyn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τελικα παρηγγειλα τον δευτερο. Χρειζεται καποια βαση ή τιποτα παρομοιο ωστε να χωρεσει στο laptop?
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρειάζεται κατι απλά βγάζεις τον εναν και βάζεις τον άλλο ειναι οκ απο θέμα μεγέθους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα