nas91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Koιτα στα 7αρια που το δοκιμασα με φιλο,ειχαμε κανει τελικα install drivers της μητρικης,εχουμε ελπιδες με ubuntu? Και αν ειναι chipset,και σε περιπτωση ληξης εγγυησης,επισκευαζεται απο καποιο τεχνικο που ασχολειται με κυκλωματα και μητρικες? Γνωριζεις?
Xristaras12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 δυστυχώς δεν γνωρίζω,αλλα δεν νομίζω να επισκευάζεται με αποκόλληση του chip και επανατοποθέτησή του. Αλλα δεν ξέρω. Εαν δεν βρισκεις απόδειξη η αν ειναι στην εγγύηση μιλα με asrock μηπως και στην αντικαταστήσουν εκείνοι.
nas91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 δυστυχώς δεν γνωρίζω,αλλα δεν νομίζω να επισκευάζεται με αποκόλληση του chip και επανατοποθέτησή του. Αλλα δεν ξέρω. Εαν δεν βρισκεις απόδειξη η αν ειναι στην εγγύηση μιλα με asrock μηπως και στην αντικαταστήσουν εκείνοι. Ναι τους εστειλα mail πως επιθυμω αντικατασταση εαν ειναι εντος εγγυησης,αυριο λογικα θα εχω απαντηση... Οπως και να εχει,σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου,και μολις το δοκιμασω θα σου πω... Το δοκιμασα τελικα και αυτο,αλλα παλι τα ιδια.Παμε για αλλαγη μητρικης!Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν! 1
nas91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Να ενημερωσω οτι τελικα δεχτηκανε να την αντικαταστησουν(υστερα απο πολυ πιεση που δεχτηκαν,επρεπε να επιμεινω πολυ),απλα πληρωσα τα εξοδα για να τη στειλω(15ευρω),συν 25ευρω(τους τα εστειλα μεσα στο κουτι με τη μητρικη,αυτη ειναι η πολιτικη τους)για να μου στειλουν τη καινουρια... Μολις εχθες με ενημερωσαν οτι την εστειλαν,οποτε αναμενω και ευχομαι να ειναι ολοκαινουρια και οχι refurbished... Ειχε οντως προβλημα τελικα!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Να ενημερωσω οτι τελικα δεχτηκανε να την αντικαταστησουν(υστερα απο πολυ πιεση που δεχτηκαν,επρεπε να επιμεινω πολυ),απλα πληρωσα τα εξοδα για να τη στειλω(15ευρω),συν 25ευρω(τους τα εστειλα μεσα στο κουτι με τη μητρικη,αυτη ειναι η πολιτικη τους)για να μου στειλουν τη καινουρια... Μολις εχθες με ενημερωσαν οτι την εστειλαν,οποτε αναμενω και ευχομαι να ειναι ολοκαινουρια και οχι refurbished... Ειχε οντως προβλημα τελικα! Ήσουν εντός εγγύησης? Αν ναι έπρεπε να πληρώσεις μόνο τα έξοδα αποστολής προς αυτούς κακώς δέχτηκες να στείλεις επιπλέον λεφτά για να στην στείλουν πίσω, επειδή βλέπω ότι είναι σχετικά παλιό chipset η μητρική σου το πιο πιθανό είναι ότι θα πάρεις refub και όχι καινούργια μιας και πλέον δεν παράγονται
rfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πιθανον να μην ειχες κανενα προβλημα και να ειναι καποια ρυθμιση στο uefi τυπου usb legacy και να πρεπει να τα κανεις disable. Στο uefi το εχω συναντησει αρκετες φορες αυτο το θεμα με τα usb. Πιθανον ολα αυτα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα