Chocobo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα.Θέλω εδώ και μερικές ώρες να καταγράψω ένα παιχνίδι με κατι παιδιά online με το fraps.Το θέμα είναι πως έχω πολά καρφιά στα fps που κυμένονται απο 20-60.Ο cpu είναι στο 25% και η Gpu στο 20-25 και αυτή.Δεν θα έπρεπε να είναι και α δύο πολύ πιο ψηλά.? Λογικά αν ήταν 100% δεν θα είχα καρφιά. Κανείς βοήθεια.? Το σύστημα αποτελείται απο : i7 4790 280X GPU B85 motherboard 16gb ram 1600mhz HDD 500 WD Blue SSD Samsung 840 EVO 650 80+ Bronze PSU
Xristaras12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ξέχνα το ρημαδοfraps και γράψε με το raptr που ειναι μέρος του catalyst. εαν δεν το έχεις κατέβασε το,δωρεάν ειναι.
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Με i7 και 25% στον επεξεργαστή μπορεί να κάνει και εγγραφή σε h264 μέσου cpu. Τώρα μπορεί να έχεις και κολλήματα λόγου το δίσκου,ιδίως αν γράφεις ασυμπίεστα και μάλιστα στον ίδιο δίσκο όπου είναι το παιχνίδι και αν είναι και μηχανικός,ε θα έχεις πρόβλημα.
Chocobo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ξέχνα το ρημαδοfraps και γράψε με το raptr που ειναι μέρος του catalyst. εαν δεν το έχεις κατέβασε το,δωρεάν ειναι. Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ,απλά μου κάνει εντύπωση γιατί η χρήση της κάρτας είναι μεγαλύτερη όταν παίζω παχνίδι παρά όταν παίζω και έχω και το βίντεο να τραβάει και λέω μήπως είναι κάποιο bug ή δεν ξέρω και γω τι.Ευχαριστώ πολύ. Με i7 και 25% στον επεξεργαστή μπορεί να κάνει και εγγραφή σε h264 μέσου cpu. Τώρα μπορεί να έχεις και κολλήματα λόγου το δίσκου,ιδίως αν γράφεις ασυμπίεστα και μάλιστα στον ίδιο δίσκο όπου είναι το παιχνίδι και αν είναι και μηχανικός,ε θα έχεις πρόβλημα. Λες ε και γω φοβάμαι λίγο τον δίσκο αλλά με απασχολεί όπως είπα και στο φίλο πάνω ότι η κάρτα δουλεύει λιγότερο ενώ λογικά θα έπρεπε περισσότερο :/
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ε αν σου κάνει bottleneck ο δίσκος λογικό είναι να ρίχνει την χρήση στα υπόλοιπα κομμάτια,τρέξε το παιχνίδι σε παράθυρο και έχε ανοιχτή τη διαχείριση εργασιών και δες αν τερματίζει ο δίσκος. Λογικά με το raptr θα φτιάξει αφού γράφει συμπιεσμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα