Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Στο γραφείο εχω PC με Windows 7 (σπασμενα και office σπασμένα). Εκανα download τα Windows 10, αλλα δεν τα έκανα εγκατασταση ακόμα.

Η ερώτηση μου: Σε επαγγελματικό χώρο, αξίζει να γίνει αναβάθμιση σε Windows 10? Δηλαδή θα παίζει καλά το PC ή θα έχουμε προβλήματα και δεν θα μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας;;

Για οικιακή χρήση κλειν αν εχεις προβλήματα αλλα για επαγγελματικό χώρο είναι λίγο σοβαρό!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Στο γραφείο εχω PC με Windows 7 (σπασμενα και office σπασμένα). Εκανα download τα Windows 10, αλλα δεν τα έκανα εγκατασταση ακόμα.

Η ερώτηση μου: Σε επαγγελματικό χώρο, αξίζει να γίνει αναβάθμιση σε Windows 10? Δηλαδή θα παίζει καλά το PC ή θα έχουμε προβλήματα και δεν θα μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας;;

Για οικιακή χρήση κλειν αν εχεις προβλήματα αλλα για επαγγελματικό χώρο είναι λίγο σοβαρό!

Και μόνο από το γεγονός πως θα πάρεις Windows ενεργοποιημένα χωρίς cracks, χωρίς malware κλπ

καθώς επίσης και από το γεγονός πως ήδη τα καθαρά Windows 10 ( & 8 ) υπερέχουν σε επιδόσεις των καθαρών 7

μπορείς να ελπίζεις σε αξιοζήλευτη απόδοση (ακόμα και για ένα χρήστη OSX, ονόματα δε λέμε  B) ).

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μη τα βαλεις ακομη διοτι εχουν καποια θεματα με τα εικονιδια και τη μπαρα και μπορει να μπλεξεις, περιμενε λιγο, αυτο κανω και εγω.

Και ρε φιλος εσυ αποπανωφ... δε θα τα παρει ενεργοποιημενα αφου τα εχει σπασμενα. Θα πρεπει να κανει το μαγικο κολπο.

Δημοσ.

Και ρε φιλος εσυ αποπανωφ... δε θα τα παρει ενεργοποιημενα αφου τα εχει σπασμενα. Θα πρεπει να κανει το μαγικο κολπο.

Και όμως έχω ακούσει άλλα εγώ...

αν στα σπασμένα 7 χρησιμοποιεί το σωστό μαγικό,

η αυθεντική αναβάθμιση στα 10 θα γίνει κανονικά

και σε περίπτωση ακόμα και clean install

τα 10 θα ενεργοποιούνται μέσω ίντερνετ χωρίς μαγικό πλέον

αυτά έχω ακούσει για τα μαγικά, μπορεί να κάνω και λάθος

και ασφαλώς δεν προτρέπω κανέναν εννοείται

Δημοσ.

Οχι φιλε θα του ζηταει ενεργοποιηση, τουλαχιστον σε 5 που εκανα εγω ετσι εγινε.

Δημοσ.

ενεργοποίηση των 10 ζητάει όσο είναι τα fresh installed 10 offline

μόλις μπει κάποιος online, η ενεργοποίηση των 10 θα γίνεται αυτόματα

και δεν θα ζητάει πια ούτε ενεργοποίηση ούτε μαγικά

προϋπόθεση για αυτά όλα, η αυθεντική αναβάθμιση από 7 σε 10 να έχει γίνει online με το σωστό μαγικό στα 7

ξανά να το πω πάλι

το κατάλληλο μαγικό θέλει στα 7, και πάνω σε αυτά να έχει γίνει μια φορά η αναβάθμιση στα 10 online

...έτσι έχω ακούσει εξακριβωμένα 1000% πολλάκις ότι έχουν διαπιστώσει άλλοι...

και κανέναν δεν προτρέπω  φυσικά, είναι ό,τι έχω ακούσει...

Δημοσ.

Μη ξεφεύγετε άλλο είναι το θέμα. Μη τα βάλεια ακόμα θα αντιμετωπίσεις θέματα σε επαγγελματικό κομμάτι. Αν θέλεις σταθερότητα βάλε 8 PRO να κάνεις τη δουλεια σου και υπάρχει δυνατότητα αν σταθεροποιήθει το λειτουργικό των 10 να κάνεις αναβάθμιση δωρεάν. Δεν υφίσταται όμως ρε φίλε και συγνώμη κιόλας να λειτουργείτε με σπασμένα λειτουργικά.......

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλο ειναι το θεμα και του απαντησα στο οποιο συμφωνω μαζι σου. Οσο για τα πειρατικα φιλε μορτ, ολες οι μικρομεσαιες που παω, ολοι πειρατικα ταχουν ολα. οι 9 στους 10

Δημοσ.

Αξίζει η αναβάθμιση με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με drivers ή software που χρησιμοποιείς.

Τα 10άρια μια χαρά είναι σε θέμα απόδοσης.

Τι pc έχεις;

Δημοσ.

Μη ξεφεύγετε άλλο είναι το θέμα. Μη τα βάλεια ακόμα θα αντιμετωπίσεις θέματα σε επαγγελματικό κομμάτι. Αν θέλεις σταθερότητα βάλε 8 PRO να κάνεις τη δουλεια σου και υπάρχει δυνατότητα αν σταθεροποιήθει το λειτουργικό των 10 να κάνεις αναβάθμιση δωρεάν. Δεν υφίσταται όμως ρε φίλε και συγνώμη κιόλας να λειτουργείτε με σπασμένα λειτουργικά.......

Για τα 8 pro θα συμφωνήσω μαζί σου, σταθερότατα και ταχύτατα.

Τα 7 είναι τα βαρύτερα από όλα.

Συμφωνώ επίσης για τα πειρατικά,

με την έννοια πως και με το upgrade από Windows του θείου

πάλι τα αυθεντικά ενεργοποιημένα 10άρια παράτυπα θα είναι.

Ειδικά σε επαγγελματικό περιβάλλον νόμιμος δε γίνεσαι με αυτή τη διαδικασία.

Αποκτάς απλώς την ενεργοποίηση των 10 χωρίς χρήση cracks, χωρίς rootkits, malware, ιούς κλπ.

Απάντησα απλώς στο φίλο παραπάνω που δεν ήξερε για τη διαδικασία της αναβάθμισης-ενεργοποίησης στα 10,

πως είναι εφικτή ακόμα και από Windows 7/8 του θείου.

Δημοσ.

Αξίζει η αναβάθμιση με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με drivers ή software που χρησιμοποιείς.

Τα 10άρια μια χαρά είναι σε θέμα απόδοσης.

Τι pc έχεις;

Εχω δυνατό PC απλα δεν ξέρω τι θα παιχτεί με την άδεια χρήσης επειδή είναι σπασμένα.

Εν τέλει θα εχω κανενα πρόβλημα ή θα κάνω αναβάθμιση στα 10 και θα παίζω μια χαρα όπως τώρα με τα 7αρια?

Το PC μου έχει:

CPU: Intel Xeon X3430 στα 2,4GHz

RAM: 8GB

Windows 7 - 64bit Utlimate

• Moderators
Δημοσ.

Εχω δυνατό PC απλα δεν ξέρω τι θα παιχτεί με την άδεια χρήσης επειδή είναι σπασμένα.

Εν τέλει θα εχω κανενα πρόβλημα;

Η πιθανοτητα να αγορασεις μια δεν παιζει?

• Moderators
Δημοσ.

Στα 199$ η άδεια? Δύσκολα!

Επισης, δυσκολα να συνεχιστει η συζητηση περι σπασμενων.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τέλει θα εχω κανενα πρόβλημα ή θα κάνω αναβάθμιση στα 10 και θα παίζω μια χαρα όπως τώρα με τα 7αρια?

Το PC μου έχει:

CPU: Intel Xeon X3430 στα 2,4GHz

RAM: 8GB

Windows 7 - 64bit Utlimate

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν έχεις και 2ο δίσκο δοκιμασέ τα εκεί και μετά αποφασίζεις.

Στα 199$ η άδεια? Δύσκολα!

Μπορείς να βάλεις και έκδοση Home ~115€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...