Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω την παραπάνω μητρική....το θέμα που εχω ειναι οτι οταν πατάω το κουμπί του pc να ανοίξει ανοίγει κλίνει ξανα ανοίγει ξανα κλίνει και ξανα ανοίγει κανονικά όλο αυτο γινετε σε 10 δευτερόλεπτα (δεν δείχνει τπτ η οθόνη σε αυτές της επανεκκινησεις)..λες και κανει απανωτές επανεκκινήσεις..τη μπορεί να φταίει???

Επεξ/σία από pc-neon
Δημοσ.

Οταν πατας το κουμπι τροφοδοσιας,τοτε ο υπολογιστης παει να ανοιξει αλλα σβηνει,μετα απο ενα δευτερολεπτο ανοιγει κανονικα.Αυτη ειναι η φυσιολογικη διαδικασια που ακολουθουν οι Gigabyte(970-990) οταν απενεργοποιεις το turbo core του επεξεργαστη.Το κανουν αυτο διοτι φορτωνουν το δευτερο Βios.Οταν εχεις ενεργοποιημενο το turbo core τοτε ανοιγουν κανονικα με την πρωτη.Τωρα αυτο που κανει εσενα σαν boot loop μου μοιαζει.Κανε ενα reset το bios και κοιτα αν δουλευει κανονικα.Τι επεξεργαστη εχεις και τι εχεις.αμ εχεις,πειραξει απο bios?

Δημοσ.

μπες στο bios και κανε ενα load default settings και δες αν στο κάνει.

Εαν συνεχίσει πιθανότατα κάτι δεν πάει καλά με την μητρική.

Ειναι σωστό το αποπάνω πόστ και οχι μόνο για το turbo,γενικότερα εαν πειράξεις τον επεξεργαστή (OC δηλαδίς) κλείνει για προστασία το primary bios και ξανα-ανοιγει(δεν ηξερα οτι φορτώνει το δευτερο btw)

Δημοσ.

εε εχω τον φχ 8320 και τον εχω oc στα 4,0

οποτε ειναι φυσιολογικό??

αυτο το έκανε απο τη στιγμή που έκανα oc...εεε και γτ το κανει αυτο και καλα για προστασία ??δεν το ήξερα αυτο για της Gigabyte970-990

Δημοσ.

η διαδικασια ειναι

το πατας να ανάψει,αναβει και σβηνει

και επειτα αναβει μονο του και προχωράει στο boot.

οχι να κανει 300 φορες το πράγμα αυτο.

Δημοσ.

Kαι εμενα με την UD3P το ιδιο κανει μετα το OC.
Απο τοτε και που το εχω γυρισει σε default συνεχιζει.
Με ενα search στο google εμαθα για το double boot και ησυχασα.

Δημοσ.

Kαι εμενα με την UD3P το ιδιο κανει μετα το OC.

Απο τοτε και που το εχω γυρισει σε default συνεχιζει.

Με ενα search στο google εμαθα για το double boot και ησυχασα.

προσωπικά εμένα δεν το κάνει.

με default ολα ανοίγει με τη μια.

επίσης εχω δοκιμάσει την ώρα που σβήνει να τον ανοίξω παλι και δεν βγάζει καποιο πρόβλημα.

βέβαια δεν ξέρω εαν ειναι σωστό η οχι,στις αρχές νόμιζα οτι δεν πατιόταν το Power button σωστά και το εκανα για 4-5 μέρες μέχρι που διάβασα για το dual.

Δημοσ.

Οι Gigabyte το κανουν για τον λογο που εγραψα πιο πανω,αυτες εχουν dual bios.Εμενα το κανει μολις κλεισω το turbo core οπως εγραψα,πειραζοντας ρευμα ή multi,αν αφησω ανοιχτο το turbo core,νομιζω οτι ξεκιναει κατευθειαν(δεν ειμαι 100% σιγουρος).Τεσπα,μια φορα ειναι απολυτα φυσιολογικο,αν πεφτει 3-4 φορες σε boot loop πριν ξεκινησει καπου εχεις θεμα.Reset το bios και δοκιμασε μηπως δεν εχουν κουμπωσει καλα το 24πινο και/ή το 8πινο.Ενας που ειχε παρομοιο θεμα διαβασα οτι εφταιγε το τροφοδοτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...