kostasfalcon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 @sk8harddiefast δεν κανω παραθεση το τεραστιο μυνημα σου, απλα να σου πω ότι η ποιοτητα ομοειδων εφαρμογών του win os με android & ios είναι μερα με την νυχτα....κακιστο push notification & πολύ χειροτερο graphic ui....μιλαω παντα για apps και όχι για την εμφανιση των os μην μπερδευομαστε
LongTom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς ισχύει ότι το android θέλει αρκετά δυνατό μηχάνημα να τρέξει ικανοποιητικά,ιδίως η RAM έχει τεράστια σημασία. Επίσης οι πάροχοι/κατασκευαστές γεμίζουν το ήδη βαρύ OS με περισσότερο bloatware και τα κάνουν χειρότερα. Το Xperia Sola που έχω πραγματικά σέρνεται από την στιγμή που πήγε στο 4.0.0(,ενώ το Nexus 4 πήρε σχεδόν κάθε αναβάθμιση δίχως προβλήματα.
skiabox Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Κάποιος να διορθώσει τον τίτλο από Window σε Windows. 1
giodoul Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Να "κλάψω" και εγώ μαζί με τους έχοντες WP , Ε Λ Ε Ο Σ Ρ Ε ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗΝ!!! Έχει καταντήσει μύθος ή κυκλοφορία του νέου λειτουργικού στα κινητά τους!!! Ευτυχώς που το έδωσα το 930 μου. Ποσο να περιμένει κάποιος δηλαδή? Του χρόνου με υγεία θα τα απολαυσω. Προς το παρόν μόνο στο ταμπλετ... Ειδαμε και την κυρια "Μηλο", που το κυκλοφορησε στην ωρα του και μεχρι τωρα εχουμε βαλει στα μηχανηματα μας δυο updates!!!
thelos257 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Αντε επιτελους και αγωνιο να τα βαλω στο Lumia 535 μου. Αλλα θα μπορω να επιστρεψω πισω μετα ; οπως γινεται στα windows ;
tulipas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αντε επιτελους και αγωνιο να τα βαλω στο Lumia 535 μου. Αλλα θα μπορω να επιστρεψω πισω μετα ; οπως γινεται στα windows ; Με το recovery tool
AggelosTz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Γενικα αυτοι που εχουν φθηνιαρικα αντροιντ, σε 6 μηνες θα εχουν παρει αλλο γιατι δεν θα ανοιγει ουτε o dialer καλό?! και να σκεφτείς αυτοί που πήραν φθηνό android ακόμα και με jelly beam 2.5 χρόνων χωρίς αναβάθμισεις τρέχουν apps που στα wp περιμ'ενουν 3 χρόνια και αν τα δουν....ενώ τα smooth wp μόνο για τηλέφωνα έιναι πια...κρατήστε τα και 4ο χρόνο μπας και πάρετε τα w10 κάποια στιγμή....τα οποία θα λύσουν(???) τα υπάρχοντα θέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα