Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην τσακωνεστε. Την απαντηση θα σας την δωσω εγω.

Ο ψαγμενος θα παρει Windows mobile.

1) Γιατι ειχε iphone με jailbreak αλλα του παλιωσε μετα απο 5 χρονια και δεν ξαναδινει 800 ευρω εν μεσω κρισης ακομα και αν τα εχει γιατι τα λυπαται να τα σκοτωσει για κινητο οταν ξερει πως μπορει να του λειψουν.

2) Γιατι ως ψαγμενος, ειχε και tablet με android για κανενα 6 μηνο μεχρι που δεν μπορει ουτε στο μενου να μπει και το εχει και το κοιταει γιατι oτι custom rom και να βαλλει παλι μενει μπουκαλα και καταριεται τα λεφτα που εδωσε.

3) Γιατι καταλαβε πως το κινητο πρεπει να κανει 10 πραγματα

α) Να παιρνει τηλεφωνα

β) Να στελνει μυνηματα

γ) Να τραβαει ωραιες φωτο

δ) Να παιζει μουσικη

ε) Να ειναι και gps γιατι η Αθηνα ειναι τεραστια και δεν εισαι ταριφας να ξερεις ολα τα στενακια

ζ) Να μπαινει internet

η) Να παιζει παιχνιδια

θ) Να εχει υποστιριξη

ι) Να μην κολλαει

κ) Να κανει ολα τα παραπανω και να τα κανει ΚΑΛΑ, σωστα και ΠΑΝΤΑ

Mολις περιεγραψα τα windows mobile.

Ο ψαγμενος δεν ειναι αυτος που κανει 10 root και βαζει 50 custom roms για να κουνηθει ο πατος του κινητου που παει σαν αναπηρος παππους σε καροτσακι. Αυτος λεγεται απεγνωσμενος.

Ο ψαγμενος ειναι αυτος που ξερει τι θελει, τι ζηταει, γιατι το ζηταει και που θα το βρει.

Αν πηρες android για να πειραματιστεις με root, custom roms, εισαι ψαγμενος. Αν το πηρες για να κανεις την δουλεια σου, εισαι αφελης.

Αν πηρες windows mobile για να πειραματιστεις, εισαι αφελης.

Αν το πηρες για να κανεις την δουλεια σου, εισαι ψαγμενος.

Αν πηρε ios σε καθε περιπτωση, εισαι αφελης που σκοτωσες κοντα στο χιλιαρικο για ενα κινητο αλλα θα κανεις την δουλεια σου, οσο και αν πειραματιστεις.

Τα πραγματα ειναι μετρημενα κουκια. Διαλεχτε και παρτε

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω όλους αλλα ο ψαγμένος παιρνει blackberry... :P

• Like 4
Δημοσ.

μα φυσικα μονο που θα χρειαστει να περιμενεις τοσο οσο χρειαζεται το low end android σου να φορτωσει 3ο app

Μη  μου άγχεσαι... Όλα θα γίνουν..... τώρα που θα μου πάρεις δώρο κινητό τέλος με αυτά!

Δημοσ.

Το να εισαι ψαγμενος και να πηρες low end συσκευη γιατι ο μπαμπακας σου δεν εχει γεματο πορτοφολι ή γιατι εισαι ανεργος δεν το σκεφτηκες ας πουμε καν ε; σε καλο σου ευθυμησα παλι!

Μα, αν είσαι ψαγμένος και δεν έχεις πολύ χρήμα απλώς δεν παίρνεις low end Android!

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πώς βιάζονται μερικοί εφόσον οι Μικρομαλακή δεν είχε δώσει ημερομηνίες παράδοσης. Αν κυκλοφορούσε αύριο την επίσημη έκδοση γεμάτη "κοριούς" οι ίδιοι ακριβώς θα έκραζαν!

• Super Moderators
Δημοσ.

Καημό έχω να δω μία είδηση καθαρή από άσχετα σχόλια...

Εγώ που πρέπει να τα διαβάζω όλα τι πρέπει να πω... :P

• Like 2
Δημοσ.

παμε λιγο απλα κ κατανοητα μπας κ βγει ακρη

καταρχας surprise surprise δεν εχετε μετοχες στις εταιρειες ουτε ανεβαινετε ως ανθρωποι αν χρησιμοποιειτε την χ μαρκα (με τους low life πουλμουρηδες δεν ασχολουμαι)

αν δεν εχεις λεφτα (κ ειναι απολυτως σεβαστο αυτο) κ θες smartphone γιατι θες κατι απο την λειτουργικοτητα τους (γιατι τα απλα τηλεφωνα ειναι καλυτερα ως απλες τηλεφωνικες συσκευες) τοτε σημερα κ στην παρουσα φαση αγοραζεις windows phone ,αυριο μπορει να ειναι κατι αλλο αλλα σημερα ξαναλεω μονο με windows phone μπορεις να την βγαλεις φτηνα χωρις να σου βγει η παναγια

οποιος αγοραζει οτιδηποτε αλλο ως βασικο τηλεφωνο με σκοπο να το ρουταρει για να ανακτησει στοιχειωδη λειτουργικοτητα απλα πλαναται στις περισσοτερες των περιπτωσεων εκτος κ αν βρει απροβληματιστη rom (σπανια) κ το εχει ψαξει πριν αγορασει (ακομα σπανιοτερα)

υπαρχουν κ τα κινεζικα android φυσικα που πλην ελαχιστων σοβαρων εταιρειων με υποστηριξη κ ποιοτητα ολα τα αλλα σε βαθος χρονου βγαινουν μπελαλιδικα κ εν τελει ακριβοτερα

οταν δεν υπαρχει θεμα χρηματων οτι κ να αγορασεις οκ θα ειναι αν ξερεις τι κανεις

αυτα τα λιγα απο μενα ,οβερ κ αουτ

• Like 5
Δημοσ.

Τα Windows 10 mobile θα ξεκινήσουν να διαμοιράζονται στις παλιές συσκευές στο α' εξάμηνο του 2016,

αναλόγως το μοντέλο θα πάει και η σειρά προτεραιότητας.

RTM έκδοση θα υπάρχει, τελική και πλήρης δε θα είναι.

Δημοσ.

Τα Windows 10 mobile θα ξεκινήσουν να διαμοιράζονται στις παλιές συσκευές στο α' εξάμηνο του 2016,

αναλόγως το μοντέλο θα πάει και η σειρά προτεραιότητας.

RTM έκδοση θα υπάρχει, τελική και πλήρης δε θα είναι.

Αυτό από πού το είδες;

Δημοσ.

Είναι η σύνοψη της ειδησεογραφίας μηνών

(και λίγο από την προηγηθείσα εμπειρία).

ΥΓ: Η κανονική RTM αναβάθμιση των WP 8.1 σε Windows 10 mobile θα περάσει μέσα από τους παρόχους αναγκαστικά.

Οι συσκευές Windows 10 mobile είναι που πρόκειται να αποδεσμευθούν πιθανότατα από το συγκεκριμένο μοντέλο και να αναβαθμίζονται απευθείας από τη Microsoft.

Δημοσ.

Μονο που το 98% του πληθυσμου της γης ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΕ LINUX SERVER :)

δε πειράζει παίρνει κανονικά τηλέφωνα με 150 ευρώ android όμως.

παμε λιγο απλα κ κατανοητα μπας κ βγει ακρη

καταρχας surprise surprise δεν εχετε μετοχες στις εταιρειες ουτε ανεβαινετε ως ανθρωποι αν χρησιμοποιειτε την χ μαρκα (με τους low life πουλμουρηδες δεν ασχολουμαι)

αν δεν εχεις λεφτα (κ ειναι απολυτως σεβαστο αυτο) κ θες smartphone γιατι θες κατι απο την λειτουργικοτητα τους (γιατι τα απλα τηλεφωνα ειναι καλυτερα ως απλες τηλεφωνικες συσκευες) τοτε σημερα κ στην παρουσα φαση αγοραζεις windows phone ,αυριο μπορει να ειναι κατι αλλο αλλα σημερα ξαναλεω μονο με windows phone μπορεις να την βγαλεις φτηνα χωρις να σου βγει η παναγια

οποιος αγοραζει οτιδηποτε αλλο ως βασικο τηλεφωνο με σκοπο να το ρουταρει για να ανακτησει στοιχειωδη λειτουργικοτητα απλα πλαναται στις περισσοτερες των περιπτωσεων εκτος κ αν βρει απροβληματιστη rom (σπανια) κ το εχει ψαξει πριν αγορασει (ακομα σπανιοτερα)

υπαρχουν κ τα κινεζικα android φυσικα που πλην ελαχιστων σοβαρων εταιρειων με υποστηριξη κ ποιοτητα ολα τα αλλα σε βαθος χρονου βγαινουν μπελαλιδικα κ εν τελει ακριβοτερα

οταν δεν υπαρχει θεμα χρηματων οτι κ να αγορασεις οκ θα ειναι αν ξερεις τι κανεις

αυτα τα λιγα απο μενα ,οβερ κ αουτ

Φίλε αυτά -συγνώμη κιόλας- είναι γραφικές υπερβολές, με κινητό 150 ευρώ (ZTE Blade Vec 4g) kitkat android μια χαρά κάνω τη δουλειά μου:

5 λογαριασμούς email (2 εταιρικούς και 3 πελατών που διαχειρίζομαι), πρόσβαση με ssh σε linux server, στο cloud crm (bitrix24) μπαίνω μια χαρά απο firefox (επειδή το app του bitrix είναι για τα μπάζα) που μου κάνει sync όλα τα bookmark απο το pc για να  πάρω τα στοιχεία σύνδεσης σε κάποιο extranet (booking.com, expedia, orbitz κτλ) ξενοδοχείου (με διαχείριση πωλήσεων δωματίων ξενοδοχείων και μηχανογράφηση ασχολούμαστε).

Ενναλαγή ανάμεσα σε 3-4 εφαρμογές χωρίς προβλήματα, αν το χρησιμοποιώ πολλές ώρες χωρίς να καθαρίσω τη μνήμη (1 gesture με το nova launcher καλεί τη σχετική λειτουργία του Clean Manager, χωρίς να κάνω τίποτα άλλο, ακόμα και η γιαγιά μου μπορεί να το κάνει) μπορεί να μου κάνει μικροκαθυστερήσεις, αλλά μέχρι εκεί.

Τώρα στα windows phone -απ'όσο ξέρω- ακόμα υπάρχει έλλειψη απο google apps και γενικότερα πολλές ελλείψεις σε apps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...