Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να "κλάψω" και εγώ μαζί με τους έχοντες WP ,

Ε Λ Ε Ο Σ  Ρ Ε   ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗΝ!!!

Έχει καταντήσει μύθος ή κυκλοφορία του νέου λειτουργικού στα κινητά τους!!!

Ευτυχώς που το έδωσα το 930 μου.

Ποσο να περιμένει κάποιος δηλαδή?

Του χρόνου με υγεία θα τα απολαυσω.

Προς το παρόν μόνο στο ταμπλετ...

Δημοσ.

Τουλάχιστον εμείς που αγοράσαμε low end κινητό σαν το 535 ξέρουμε ότι θα αναβαθμιστούμε κάποια στιγμή...Αυτοί που αγοράσανε κανά android φτηνό αναρωτιούνται το Αν θα αναβαθμιστούνε σε 5 ή 6 και όχι το πότε. Όσο για τις εφαρμογές και την έλλειψη τους στο windows store αυτό θα έχει λυθεί σε καναλ χρόνο το πολύ

Δημοσ.

Τουλάχιστον εμείς που αγοράσαμε low end κινητό σαν το 535 ξέρουμε ότι θα αναβαθμιστούμε κάποια στιγμή...Αυτοί που αγοράσανε κανά android φτηνό αναρωτιούνται το Αν θα αναβαθμιστούνε σε 5 ή 6 και όχι το πότε. Όσο για τις εφαρμογές και την έλλειψη τους στο windows store αυτό θα έχει λυθεί σε καναλ χρόνο το πολύ

Αυτοι που πηγαν σε android low end και να μην αναβαθμιστουν εκτος οτι θα εχουν επιλογη  για custom rom αν ειναι ψαγμενοι αν δεν ειναι τοτε κλαην τρεχουν λογισμικο που εχει αναβαθμιστει επι κατι χρονια και οχι πρωτη ή δευτερη εκδοση του λογισμικου ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι που πηγαν σε android low end και να μην αναβαθμιστουν εκτος οτι θα εχουν επιλογη για custom rom αν ειναι ψαγμενοι αν δεν ειναι τοτε κλαην τρεχουν λογισμικο που εχει αναβαθμιστει επι κατι χρονια και οχι πρωτη ή δευτερη εκδοση του λογισμικου ;)

Γενικα αυτοι που εχουν φθηνιαρικα αντροιντ, σε 6 μηνες θα εχουν παρει αλλο γιατι δεν θα ανοιγει ουτε o dialer
  • Like 14
Δημοσ.

Αυτοι που πηγαν σε android low end και να μην αναβαθμιστουν εκτος οτι θα εχουν επιλογη  για custom rom αν ειναι ψαγμενοι αν δεν ειναι τοτε κλαην τρεχουν λογισμικο που εχει αναβαθμιστει επι κατι χρονια και οχι πρωτη ή δευτερη εκδοση του λογισμικου ;)

ειναι ψαγμενοι κ πηραν android low end, μπα σε καλο σου γελασαμε παλι

• Like 14
Δημοσ.

Το να εισαι ψαγμενος και να πηρες low end συσκευη γιατι ο μπαμπακας σου δεν εχει γεματο πορτοφολι ή γιατι εισαι ανεργος δεν το σκεφτηκες ας πουμε καν ε; σε καλο σου ευθυμησα παλι!

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι ψαγμένοι (γενικά) είναι ήδη σημαντικά χαμηλό ποσοστό, αυτός ο συνδιασμός είναι ακόμα πιο κάτω...

Η συντριπτική πλειοψηφία δυστυχώς τρώει αρκετό lag, αλλά δεν την πειράζει γιατί το βρίσκει "φυσιολογικό" και δεν αποτελείται από ψαγμένους :P

• Like 9
Δημοσ.

Το να εισαι ψαγμενος και να πηρες low end συσκευη γιατι ο μπαμπακας σου δεν εχει γεματο πορτοφολι ή γιατι εισαι ανεργος δεν το σκεφτηκες ας πουμε καν ε; σε καλο σου ευθυμησα παλι!

ο ψαγμενος που δεν θελει η δεν εχει να δωσει λεφτα κ θελει smartphone θα παρει windows phone ,end of story

στις ακριβοτερες κατηγοριες θα παει σε android η ios

αυτα αμα δεν εισαι κολλημενος (ξερω ειναι αγνωστη εννοια αυτη η τελευταια εδω μεσα)

• Like 1
Δημοσ.

android έχω κι εγώ...custom rom έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 3..

Όλα μα όλα κολλάγανε όσο δεν πήγαινε...ειδικά το τελευταίο που έβαλα κόλλαγε και πολλές φορές όταν με έπαιρναν τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απαντήσω. Μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στη δουλειά μου αυτό, με αποτέλεσμα να βάλω πάλι το original μετά από δυο ημέρες.

Με το original, παίρνω τηλέφωνο και με το που κάνω κλήση και για τα 2 πρώτα δευτερόλεπτα να μου εμφανίζει το όνομα του ατόμου της προηγούμενης κλήσης.... φαντάζεσαι πόσο ωραίο είναι αυτό έτσι;

Άρα....ούτε καν o dialer δε δουλεύει όπως πρέπει!!!

• Like 3
Δημοσ.

ειναι ψαγμενοι κ πηραν android low end, μπα σε καλο σου γελασαμε παλι

Να περιμένω δωράκι δηλαδή (γιατί λεφτά δεν έχω);;;

Είσαι πολύ καλός! Ευχαριστώ!

Σου στέλνω pm για διεύθυνση και συσκευή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...