Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να περιμένω δωράκι δηλαδή (γιατί λεφτά δεν έχω);;;

Είσαι πολύ καλός! Ευχαριστώ!

Σου στέλνω pm για διεύθυνση και συσκευή!

μα φυσικα μονο που θα χρειαστει να περιμενεις τοσο οσο χρειαζεται το low end android σου να φορτωσει 3ο app

• Like 1
Δημοσ.

ο ψαγμενος που δεν θελει η δεν εχει να δωσει λεφτα κ θελει smartphone θα παρει windows phone ,end of story

στις ακριβοτερες κατηγοριες θα παει σε android η ios

αυτα αμα δεν εισαι κολλημενος (ξερω ειναι αγνωστη εννοια αυτη η τελευταια εδω μεσα)

ο ψαγμενος θα περασει ενα custom rom αν παρει samsungoειδες που lagαρει.

Ο ψαγμενος σιγα μη παρει wp πως θα κανει τα ψαγμενα του πραγματα διχως προγραμματα;

Στις ακριβοτερες κατηγοριες παλι θα παρει android ή iphone.

Δεν θελουν ολοι ενα κινητο για facebook και καμια πλοηγηση στο ιντερνετ.

Ο πιτσιρικας παλι θα θελει να παιξει κανενα παιχνιδακι πχ hearthstone.

Αρα πρεπει να εισαι κολλημενος για να τα λες ολα αυτα.

Δημοσ.

Ο ψαγμενος σιγα μη παρει wp πως θα κανει τα ψαγμενα του πραγματα διχως προγραμματα;

Ο ψαγμενος ειναι το 5%

Δεν ξερεις σχεδον κανεις τι εστι root και rom στον "εξω" κομσο.

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχουμε και λέμε:

- οι ψαγμένοι φτωχοί παίρνουν WP

- οι ψαγμένοι πλούσιοι πρώτα iOS και μετά ακριβό Android (κατά προτίμηση Sumsung)

- οι ψαγμένοι (σκέτο) custom rom, μέχρι να φάνε κόλλημα. Αν φάνε κόλλημα πάνε σε WP ή iOS.

Συνεχίστε τις μ@λ@κίες, εγώ τις καταγράφω.

• Like 7
Δημοσ.

Ο ψαγμενος ειναι το 5%

Δεν ξερεις σχεδον κανεις τι εστι root και rom στον "εξω" κομσο.

Δημοσ.

Οι ψαγμένοι τον android να μιλανε σε άλλο topic. Ήμουν χρονια χρηστης iPhone και για οικονομικούς λόγους γύρισα σε android και το πρώτο πράγμα που έκανα από day 1 ήταν να το ΠΟΥΛΗΣΩ όπως και έκανα. Τώρα είμαι κάτοχος Lumia 920 και περιμένω διακαώς το 950xl και ειμαι υπερκαλυμενος από θέμα λειτουργικού και μην αρχισετε πάλι το φτωχό store και τέτοια που το 99.9% δουλεύει facebook. Παίξτε με τα παλιό android να κολλλανε σαν την logo στιγμης και να τα πληρώνετε 750€ και να είστε και ευχαριστημένοι.

• Like 3
Δημοσ.

Οι ψαγμένοι τον android να μιλανε σε άλλο topic. Ήμουν χρονια χρηστης iPhone και για οικονομικούς λόγους γύρισα σε android και το πρώτο πράγμα που έκανα από day 1 ήταν να το ΠΟΥΛΗΣΩ όπως και έκανα. Τώρα είμαι κάτοχος Lumia 920 και περιμένω διακαώς το 950xl και ειμαι υπερκαλυμενος από θέμα λειτουργικού και μην αρχισετε πάλι το φτωχό store και τέτοια που το 99.9% δουλεύει facebook. Παίξτε με τα παλιό android να κολλλανε σαν την logo στιγμης και να τα πληρώνετε 750€ και να είστε και ευχαριστημένοι.

Σχετικά με τα 750άρια που λες, υπάρχουν κάτι ωραία Κινέζικα καταστήματα όπου μπορείς να πάρεις Brands όπως Meizu, Xiaomi, Huawei, Oppo, OnePlus, Zoppo, Lenovo, Elephone, δίνεις το 1/3 ή το 1/2 απ'τα 750 και έχεις μια High End συσκευή, στην οποία μπορείς να περάσεις και ROM και ότι θες. 

Αν το θέμα σου είναι η εγγύηση, θα συμφωνήσω, δεν έχεις τη 2ετία που έχεις εδώ. Κερδίζεις αλλού. Προσωπικά, Κινέζος που να μου μείνει στα χέρια μέχρι σήμερα, δεν έτυχε. Κι αν έχουν περάσει, THL, Xiaomi, Meizu, Oppo, Lenovo, Cubot, ότι θες. Και τώρα περιμένω Meizu MX4 Pro. Γιατί να τα δώσω στη Samsung, στην LG (όπου προέρχομαι από G2 και G Flex 2), στη Sony, στην HTC, στην Apple, ή ακόμα και στη Microsoft με τις τόσες "απουσίες" στο κατάστημα; 

Δημοσ.

Γενικα αυτοι που εχουν φθηνιαρικα αντροιντ, σε 6 μηνες θα εχουν παρει αλλο γιατι δεν θα ανοιγει ουτε o dialer

nice try old troll, μέχρι τότε με τις υγειές σας η έλλειψη apps.

με 150 ευρώ κινητό μπαίνω με ssh σε linux server και κάνω την δουλειά μου meanwhile :P

Δημοσ.

Αργει, αλλα χαλαλι αμα ειναι να μας δωσει την τελεια εμπειρια που προμοταρει. Με insider ειμαι ηδη  ενθουσιασμενος παρα τα bugs που ειναι φυσιολογικα.

Δημοσ.

με 150 ευρώ κινητό μπαίνω με ssh σε linux server και κάνω την δουλειά μου meanwhile :P

*σαν 10χρονα.*

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μην τσακωνεστε. Την απαντηση θα σας την δωσω εγω.

Ο ψαγμενος θα παρει Windows mobile.

1) Γιατι ειχε iphone με jailbreak αλλα του παλιωσε μετα απο 5 χρονια και δεν ξαναδινει 800 ευρω εν μεσω κρισης ακομα και αν τα εχει γιατι τα λυπαται να τα σκοτωσει για κινητο οταν ξερει πως μπορει να του λειψουν.

2) Γιατι ως ψαγμενος, ειχε και tablet με android για κανενα 6 μηνο μεχρι που δεν μπορει ουτε στο μενου να μπει και το εχει και το κοιταει γιατι oτι custom rom και να βαλλει παλι μενει μπουκαλα και καταριεται τα λεφτα που εδωσε.

3) Γιατι καταλαβε πως το κινητο πρεπει να κανει 10 πραγματα

α) Να παιρνει τηλεφωνα

β) Να στελνει μυνηματα

γ) Να τραβαει ωραιες φωτο

δ) Να παιζει μουσικη

ε) Να ειναι και gps γιατι η Αθηνα ειναι τεραστια και δεν εισαι ταριφας να ξερεις ολα τα στενακια

ζ) Να μπαινει internet

η) Να παιζει παιχνιδια

θ) Να εχει υποστιριξη

ι) Να μην κολλαει

κ) Να κανει ολα τα παραπανω και να τα κανει ΚΑΛΑ, σωστα και ΠΑΝΤΑ

Mολις περιεγραψα τα windows mobile.

Ο ψαγμενος δεν ειναι αυτος που κανει 10 root και βαζει 50 custom roms για να κουνηθει ο πατος του κινητου που παει σαν αναπηρος παππους σε καροτσακι. Αυτος λεγεται απεγνωσμενος.

Ο ψαγμενος ειναι αυτος που ξερει τι θελει, τι ζηταει, γιατι το ζηταει και που θα το βρει.

Αν πηρες android για να πειραματιστεις με root, custom roms, εισαι ψαγμενος. Αν το πηρες για να κανεις την δουλεια σου, εισαι αφελης.

Αν πηρες windows mobile για να πειραματιστεις, εισαι αφελης.

Αν το πηρες για να κανεις την δουλεια σου, εισαι ψαγμενος.

Αν πηρε ios σε καθε περιπτωση, εισαι αφελης που σκοτωσες κοντα στο χιλιαρικο για ενα κινητο αλλα θα κανεις την δουλεια σου, οσο και αν πειραματιστεις.

Τα πραγματα ειναι μετρημενα κουκια. Διαλεχτε και παρτε

• Like 20
Δημοσ.

Μονο που το 98% του πληθυσμου της γης ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΕ LINUX SERVER :)
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...