Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα πρόταση για tv-monitor με όσο το δυνατόν περισσότερες εισόδους και PIP.

Έχω ήδη την SAMSUNG p2270hd αλλά δεν επαρκεί. Το PiP το χρειάζομαι για να είμαι στο pc,tv,δορυφορικό και να μπορώ να εχω παράλληλα μια άλλη πηγή ( NVR ) και να βλέπω τις κάμερες.

Έχω τις εξής συσκευές που θα ήθελα να συνδέσω:

2 PC ( HDMI ή DVI-VGA )

1 NVR ( HDMI ή VGA )

1 WiiU ( HDMI )

1 SAT. VuDuo ( HDMI ή COMPONENT )

αν θα ήταν δυνατόν μέχρι 27"....κόστος δεν με απασχολεί αρκεί να βρω λύση-εις....

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να βρεις με τοσες εισοδους τσεκαρε αυτες αν σε ενδιαφερει καποια ,θα μπορεσεις να συνδεσεις εως 4 συσκευες εχουν 2xHDMI ,1 VGA & Component ,υπαρχουν και σε 24 ινστων και 22 ( η δευτερη μονο)

https://www.skroutz.gr/s/5011599/Samsung-T27D590EW.html

https://www.skroutz.gr/s/5069467/Samsung-T27D390EW.html

Δημοσ.

Καλημερα,

Προσωπικα εχω την 

Link.png Site: TV-MONITOR

Αρκετα ικανοποιημενος απο χρωματα - ηχο και αναλογιες

Το PIP γίνεται μόνο με την tv ή μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε συνδιασμό πηγών; Δε το έχω καταλάβει αυτό γενικότερα με το θέμα pip. πχ εγω θέλω να είμαι στο pc HDMI 1 και να βλέπω σε pip την πηγή στην HDMI 2. Γίνεται ;; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημερα,

Προσωπικα εχω την 

Link.png Site: TV-MONITOR

Αρκετα ικανοποιημενος απο χρωματα - ηχο και αναλογιες

Το PIP γίνεται μόνο με την tv ή μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε συνδιασμό πηγών; Δε το έχω καταλάβει αυτό γενικότερα με το θέμα pip. πχ εγω θέλω να είμαι στο pc HDMI 1 και να βλέπω σε pip την πηγή στην HDMI 2. Γίνεται ;; Ευχαριστώ

Γινεται στις Samsung που σου εστειλα ,εγω βλεπω tv ενω ειμαι στο pc (hdmi) οσο για την LG δεν γνωριζω διοτι δεν την ειχα ποτε στην διαθεση μου

Δημοσ.

Κανω παραθεση απο wiki για να το καταλαβεις

"Picture-in-picture (PiP) is a feature of some television receivers and similar devices. One program (channel) is displayed on the full TV screen at the same time as one or more other programs are displayed in inset windows. Sound is usually from the main program only.

Picture-in-picture requires two independent tuners or signal sources to supply the large and the small picture. Two-tuner PiP TVs have a second tuner built in, but a single-tuner PiP TV requires an external signal source, which may be an external tuner, VCRDVD player, or a cable box. Picture-in-picture is often used to watch one program while waiting for another to start, or advertisements to finish.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...