Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι πολλες.τις γνωστες facebook viber whats app messenger,internet και την φωτογραφικη του κινητο,κανα mp3 και ραδιο αντε και κανα παιχνιδακι τυπου megapolis.

Τελικα ουτε καν 735....Το 730 κοιταμε που εχει 150 αντι για 200 του 735 και απο οτι βλεπω στα χαρακτηριστικα μονο 4g δεν ειναι...

Το galaxy grand neo οχι γτ εχει παλι 1gb ram...

το εφεραν και Ελλαδα με ελαφρως τριμπημενη τιμη οπως παντα  http://www.skroutz.gr/s/7509017/Xiaomi-Redmi-Note-2-16GB.html

Γαμωτο καλο ειναι....Αναμεσα σε αυτο και το lumia 730 ειμαστε παντως....Απλα σκεφτομαστε τα χρηματα τα επιπλεον και την εγγυηση...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μπορεις να δεις και το galaxy s3 neo, το εχει ενα φιλος μου και δε κολλαει πουθενα. Εχει 1,5gb ram αλλα δε παιρνει update gia lollipop. Τωρα αν μπορεις να δωσεις 50 παραπανω και δε φοβασαι τις παραγγελιες απο amazon μπορεις να παραγγειλεις το moto g 3rd gen με 16gb Μνημη και 2gb ram απεθειας απο το μαγαζι της motorola

• Like 1
Δημοσ.

Samsung Galaxy Grand Neo

Άντε πάλι

Πάρε φιλε μου το Galaxy Y να δεις ταχύτητα και οθοναρα! Ή ανάλυση 320x180 τα σπάει και ή κάμερα 2mp βαγζει κάτι φωτογραφιες...

• Like 1
Δημοσ.

Άντε πάλι

Πάρε φιλε μου το Galaxy Y να δεις ταχύτητα και οθοναρα! Ή ανάλυση 320x180 τα σπάει και ή κάμερα 2mp βαγζει κάτι φωτογραφιες...

Ναι, αλλά έχουν διαφορά.

Δημοσ.

Ωχ, που πήγε ο Original Makeran?

Ποιος Original, συγκρίνεις μοντέλο του 2015 με μοντέλο του 2011(εκτός από s2)?

Δημοσ.

Ποιος Original, συγκρίνεις μοντέλο του 2015 με μοντέλο του 2011(εκτός από s2)?

Ενώ εσύ που προτεινεις Samsung με 1GB RAM.. Καταρχάς είναι ειρωνία αλλά έχω μια αίσθηση ότι θες να μας σπασεις τα νεύρα. Συνέχισε να προτεινεις αλλά κόβω τον λαιμο μου ότι δεν εχεις πιασει κινητό Samsung και νομίζεις ότι όλα είναι καλα επειδή εχουν οι συμμαθητές στο σχολείο. κάτσε λοιπόν αλλά Samsung με 1GB RAM εγώ δεν θα προτεινα ποτέ .

Επίσης καταλαβαίνω ότι οι μετοχές που έχετε στο σχολείο πέφτουν σιγά σιγά και προσπάθεις να τις ανεβάσεις.

Δημοσ.

Οντως κινητο samsung με κατω απο 2 gb μνημη δεν αγοραζεις για κανεναν λογο.δεν ξερω για αλλες εταιριες....

Και γιατί όχι? Έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου S2?

Δημοσ.

Ολα ενδιαφερουσες επιλογες φαινονται...Και σας ξανα ευχαριστω για ολες τις προτασεις σας και την βοηθεια σας.

Μια ερωτηση γτ και εγω ψαχνω και απο εξωτερικο τελικα.Αυτα τα 2 ειναι αυθεντικα-κανονικα σαν αυτα που πωλουνται εδω σε εμας?Αν ναι τι λετε αξιζουν?ρωταω γτ ειμαι κατοχος note 2 σχεδον 3 χρονια και δεν εχω κανενα μα κανενα παραπονο!Ουτε καν μπαταρια δεν εχω αλλαξει και μερικες φορες το φορτιζω και 2 φορες τη μερα αν παιξω κανα real racing3...

http://www.ebay.co.uk/itm/5-5-Inch-Samsung-Galaxy-Note-II-GT-N7100-16GB-8MP-Unlocked-Mobile-Phone-White-/171850208464?hash=item28031214d0

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-SM-N9005-QUAD-CORE-5-7-13MP-4G-LTE-16GB-WHITE-/281491377657?hash=item418a318df9

Οχι s2 δεν εχω πιασει αλλα δεν μιλαμε για κινητο σχεδον 5 χρονων,ειμαι σιγουρος οτι με μεγαλυτερη αναλυση οθονης και διαφορες εφαρμογες κολληματα θα ειχε και αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...