murcielago580 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα!ψαχνω για αγορα καινουριο κινητο εως 200 ευρω.Αν ειναι android θελω να εχει τουλαχιστον 2 gb ραμ αλλα σκεφτομαι και για windows phone οπως τα 735 η 640xl dual. Ποιο απο τα 2 προτεινετε?δεν με νοιαζει η διαφορα στο μεγεθος της οθονης.με νοιαζει να εχει καλη απεικονιση η οθονη του(το 735 εχει amoled ενω το 640 εχει ips) και οσο το δυνατον καλυτερη καμερα(το 735 εχει 6.7mp ενω το 640 εχει 13αρα αλλα στην ουσια ποιο βγαζει ποιοτικοτερες φωτογραφιες?). Στα υπολοιπα χαρακτηριστικα αλλωστε ειναι περιπου ιδια.το 735 βεβαια ειναι και λιγο πιο παλιο.... Οπως ειπα η τιμη δεν θελω να ξεπερναει τα 200 ευρω. Το p8 lite ηταν καλη ευκαιρια αλλα δυστυχως δεν την προλαβα και πλεον απο 169 που το ειχαν τωρα εχει 230 περιπου. Εχει κατι να προτεινετε?οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Κατι που να εχει καλη οθονη και καλη καμερα.(ενταξει οσο γινεται σε αυτα τα χρηματα). http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=p8+lite http://www.skroutz.gr/s/6536691/Microsoft-Lumia-640-XL-3G-Dual-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/5536025/Nokia-Lumia-735-8GB.html
AlienTechGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/584705-smarthpone-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/?do=findComment&comment=54331976 1
murcielago580 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλα προφανως και το ειδα το παραπανω thread και δεν με καλυψε.και εφοσον ο φιλος που το ειχε δημιουργησει ειχε αποφασισει ειπα να μην το χαλασω με δικους μου προβληματισμους.... Επειδη ο τιτλος ειναι ιδιος δεν σημαινει οτι εχουμε ιδιες αποριες!
newsformobiles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αν και βγαίνει στα 213€ τελική, πιστεύω αξίζει αυτή την μικρή υπέρβαση. Βέβαια δεν γράφεις εάν θέλεις μόνο από Ελλάδα, αλλά θα είναι η πολλοστή φορά που προτείνω το συγκεκριμένο κινητό, γιατί ξέρω ότι είναι πολύ καλό και πουλάει σαν ζεστό ψωμί! XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 PRIME, από ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε άμεση παραλαβή και 0% πιθανότητα για τελωνείο, από ένα από τα καλά μαγαζιά. Το κινητό είναι πράγματι φοβερό όπως διαβάζω στο φόρουμ της MIUI, υπάρχει μία μεγάλη κοινότητα που υποστηρίζει τα κινητά της Xiaomi και θεωρούνται τα καλύτερα στην Κίνα. Εγώ θα σου έλεγα να το κοιτάξεις!
vtecakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ υπέρ του Xiaomi είμαι, δεν θα σε απογοητεύσει σε τίποτα.
murcielago580 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επειδη το κινητο δεν ειναι για εμενα αλλα για μια φιλη με εγγυηση τι συμβαινει με αυτα τα κινητα απο κινα?Δεν εχω παραγγειλει καποιο οποτε δεν γνωριζω.Πχ αν ερθει σε μια σπανια περιπτωση ελλατωματικο μετα τι κανουμε? Δεν θελω να της προτεινω κατι και μετα να βρεθω στην δυσκολη θεση να μην μπορουμε να βγαλουμε ακρη. Πρεπει δλδ να σταλει στην κινα για επισκευη το κινητο σε περιπτωση που παθει κατι?Εχει καποιος αναλογη εμπειρια? Γιαυτο σκεφτομαι μονο απο ελλαδα. Αλλιως νομιζω οτι και αυτο που βγαινει περιπου 125 ευρω οτι ειναι αρκετα καλο... http://www.everbuying.net/m-promotion-active-169.htm Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
newsformobiles Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επειδη το κινητο δεν ειναι για εμενα αλλα για μια φιλη με εγγυηση τι συμβαινει με αυτα τα κινητα απο κινα?Δεν εχω παραγγειλει καποιο οποτε δεν γνωριζω.Πχ αν ερθει σε μια σπανια περιπτωση ελλατωματικο μετα τι κανουμε? Δεν θελω να της προτεινω κατι και μετα να βρεθω στην δυσκολη θεση να μην μπορουμε να βγαλουμε ακρη. Πρεπει δλδ να σταλει στην κινα για επισκευη το κινητο σε περιπτωση που παθει κατι?Εχει καποιος αναλογη εμπειρια? Γιαυτο σκεφτομαι μονο απο ελλαδα. Αλλιως νομιζω οτι και αυτο που βγαινει περιπου 125 ευρω οτι ειναι αρκετα καλο... http://www.everbuying.net/m-promotion-active-169.htm Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Xiaomi πουλάει και η Wind, ένα συγκεκριμένο μοντέλο όμως. Τώρα το συγκεκριμένο, στην απίθανη περίπτωση που έχει πρόβλημα, ναι πάει κίνα. Η πιθανότητα όμως είναι απίθανη. Εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά δίπλα, στο ελληνικό φόρουμ της miui, να διαβάσεις σχόλια από άτομα που το έχουν. Τώρα αναφορικά με το Doogee, τα Xiaomi είναι κάτι χιλιόμετρα καλύτερα!
vtecakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επειδη το κινητο δεν ειναι για εμενα αλλα για μια φιλη με εγγυηση τι συμβαινει με αυτα τα κινητα απο κινα?Δεν εχω παραγγειλει καποιο οποτε δεν γνωριζω.Πχ αν ερθει σε μια σπανια περιπτωση ελλατωματικο μετα τι κανουμε? Δεν θελω να της προτεινω κατι και μετα να βρεθω στην δυσκολη θεση να μην μπορουμε να βγαλουμε ακρη. Πρεπει δλδ να σταλει στην κινα για επισκευη το κινητο σε περιπτωση που παθει κατι?Εχει καποιος αναλογη εμπειρια? Γιαυτο σκεφτομαι μονο απο ελλαδα. Αλλιως νομιζω οτι και αυτο που βγαινει περιπου 125 ευρω οτι ειναι αρκετα καλο... http://www.everbuying.net/m-promotion-active-169.htm Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Ναι θα χρειαστεί να πάει Κίνα, αυτό είναι το μόνο αρνητικό. Για Doogee θα σε απέτρεπα από αγορά, ποιοτικά υστερεί και στο λέω εκ πείρας, έχω ανοίξει και επισκευάσει κάποια Doogee και απογοητεύτικα όταν είδα το εσωτερικό.
murcielago580 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ναι σαφως.και εχω διαβασει και για τα xiaomi και ειδικα για το συγκεκριμενο που προτεινετε.το σκεφτομουν και για εμενα μπας και αλλαξω καποια στιγμη το note 2 μου.... Ωραια οποτε αποκλειουμε τα doogee... Βεβαια και τα χρηματα ειναι αυστηρα 200 οποτε θα το δουμε. Απο τα 2 windows που ανεφερα?και μαλιστα οχι το 735 που εχει 200€ αλλα το 730 που απλα δεν ειναι 4g και εχει 150€ σε σχεση με το 640xl που εχει 190€?θα απογοητευτουμε απο το store τους? Εκτος σημαντικου απρροοπτου μαλλον θα περιοστουμε σε αγορα απο Ελλαδα...
paragontikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 μια καλη επιλογη ειναι επίσης και το moto_g3 to 735 αν και εχει καλυτερη καμερα λογω φακου carl zeiss,πιστευω δεν αξιζει στα 200 αν σκεφτεις οτι ειχε ~145 πριν τα capital controls συν οτι ειναι περσινο μοντελο επισης δες και το απλο 640 στις 5ιντσες ειναι καλο για τα λεφτα του (~140)
murcielago580 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το moto g3 εχει 1gb ram.θα προτιμουσα αν παμε σε android να εχει 2gb μνημη γτ τα περισσοτερα με 1 κολλανε μετα απο λιγο καιρο... Το 640 140€ το απλο που λες ειναι προτιμοτερο απο το 730 150€?απο αποψη καμερας και οθονης?το 730 εχει oled με 6.7 mp καμερα και το 640 εχει ips οθονη με 8mp καμερα.οι 0.3 " διαφορας οθονης δεν εχουν και μεγαλη διαφορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το Moto G 3rd Gen βγαίνει και σε έκδοση με 2GB ram και 16GB χωρητικότητα.
paragontikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 το 735 ειναι ανωτερο σε οθονη και καμερα απο το 640 και εχουν τον ιδιο επεξεργαστη, με τη διαφορα οτι ειναι 4,7 ιντσες γενικα επειδη ειδα οτι ειπες και για 640xl (5,7ιντσες) να ξερεις οτι στο χερι εχουν μεγαλη διαφορα και ισως να τα δειτε και απο κοντα πριν καταληξετε καπου προσωπικα απο τα 735,640 και 640xl στο χερι πιο βολικο μου φανηκε το 640 αλλα ειναι κατι υποκειμενικο.. παντως και το moto g δεν νομιζω να εχει προβλημα με το 1gb καθως δεν εχει bloatware κτλ και επειδη αποτι λες ειναι για κοπελα, ποσες εφαρμογες να χρησιμοποιει ταυτοχρονα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα