helliakostef1991 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Για σας παιδια..εχω το iphone 4 το οποιο τ πηρα μεταχειρισμενο πριν λιγο καιρο.Ενω βαζω την sim κανονικα μετα μου ζιταει id adress που δεν το εχω.Γνωριζει κανεις να το ξεκλειδωνει;Δινω και χρηματα αμα χρειαστει.
newsformobiles Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Όταν το πήρες δούλευε κανονικά!? Ξαφνικά στο ζήτησε!?
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Κωδικό icloud σου ζητάει; Μόνο αυτός που το αγόρασες μπορεί να στο ξεκλειδώσει (αν ήταν όντως δικό του) 1
helliakostef1991 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω τπ πηρα μεταχειρισμενο.Ειδα οτι δεχτηκε την σιμ και λεω ολα ενταξει.Δεν ηξερα οτι μετα θελει κωδικο.Μου ζηταει ιd adress και κωδικο τα οποια δεν τα εχω και τον αρχικο κατοχο δυσκολα να τον βρω
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω τπ πηρα μεταχειρισμενο.Ειδα οτι δεχτηκε την σιμ και λεω ολα ενταξει.Δεν ηξερα οτι μετα θελει κωδικο.Μου ζηταει ιd adress και κωδικο τα οποια δεν τα εχω και τον αρχικο κατοχο δυσκολα να τον βρω Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τότε (αν μιλάμε για apple id)
helliakostef1991 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μαλιστα..δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση.Οποιος γνωριζει και μπορει ας με ενημερωσει παρακαλω..
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν έψαξες καθόλου τι πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις μεταχειρισμένο iphone - ipad ε; Κρίμα γιατί έχει αναφερθεί τόσες φορές κι εδώ κι αλλού! Μια πιθανότητα έχεις να το προσπεράσεις, αν έχει ξεμείνει σε καμιά παλιά έκδοση λογισμικού (πριν την 7). Εκεί με restore σβήνει το apple id. Αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο
Dr.Fuzzy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε σε ενα οποιαδήποτε κατάστημα κινητής και θα σε βοηθήσουν.
Eliaskat Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 βεβαια αν είναι κλεμμένο θα βρεθείς στα αξιοθέατα.....
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε σε ενα οποιαδήποτε κατάστημα κινητής και θα σε βοηθήσουν. Πως;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα