Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παρει ο φιλος το xiaomi mi4 3g απο minideal 194 ευρω και μου λεει πως στο g4 μου πληρωσα αερα 70 ευρω ενω αυτος ειναι full vfm. Ποσο λετε πληρωνω "αερα" στο g4 μου; 

Δημοσ.

To G4 έχει 400€ στο skroutz, οπότε έχει πληρώσει τα μισά λεφτά....εκτός εάν δεν μας λες κάτι. Το Mi4 είναι ένα πάρα πολυ καλό τηλεφωνο, αλλα το μοντέλο που έχει υστερεί σε κάποια πράγματα αναφορικά με το G4.

Δημοσ.

Μου λεει οτι πληρωνω 70 ευρω αερα (ετσι για να τα πληρωσω δηλαδη) και αυτος δεν πληρωνει τιποτα απο αερα. Θεωρω πως η τιμη του g4 ειναι πολυ τιμια και τα κατατασω στα value for money κινητα πλεον.

Δημοσ.

Το LG G4, είναι σαφώς ανώτερο από το Xiaomi mi4. Αν το αγόρασες από skroutz, δηλαδή κοντά στα 400€, τότε όντως το πήρες σε πολύ καλή τιμή. Και εγώ στα value for money το κατατάσσω. 

Δημοσ.

Εχει να μου το λεει ομως οτι εδωσα διπλασια λεφτα.. Τα διπλασια λεφτα δεν δικαιολογουν τα παραπανω features? (ois 3axis vs no ois, 2k vs fhd, laser auto focus + color spectrum, ανωτερο φακο, 808vs801, 32gb vs 16, κυρτη οθονη,+4g vs 3g)

Δημοσ.

Εχει να μου το λεει ομως οτι εδωσα διπλασια λεφτα.. Τα διπλασια λεφτα δεν δικαιολογουν τα παραπανω features? (ois 3axis vs no ois, 2k vs fhd, laser auto focus + color spectrum, ανωτερο φακο, 808vs801, 32gb vs 16, κυρτη οθονη,+4g vs 3g)

Όπως το παρει κανείς.... Και αυτός μπορεί να σου πει ότι με τα λεφτά που εδωσες, αυτός θα είχε 2 δυνατά κινητά, γιατί το mi4 ειναι ενα πολυ δυνατό κινητό.
Δημοσ.

ξέχασες ακόμη ενα σημαντικό πλεονέκτημα για πολλούς του g4 που είναι η εγγύηση 2 χρόνια 

Δημοσ.

ξέχασες ακόμη ενα σημαντικό πλεονέκτημα για πολλούς του g4 που είναι η εγγύηση 2 χρόνια 

Ειναι και η υποστηριξη σωστα.. Καμια σχεση η υποστηριξη που εχουν τα 2 κινητα (εκτος απο την εγγυηση)

Δημοσ.

Ειναι και η υποστηριξη σωστα.. Καμια σχεση η υποστηριξη που εχουν τα 2 κινητα (εκτος απο την εγγυηση)

Σε πληροφορώ τα Xiaomi έχουν φοβερή υποστηριξη απο την ελληνική κοινότητα του MIUI, οπότε καλύτερα είναι στον τομέα αυτό το Mi4. Η εγγυηση ναι ειναι μία διαφορά, αλλα επειδή πήρα πρόσφατα ενα Note 4G, και το έψαξα, τα Xiaomi ειναι σκυλιά σαν κινητά και δεν έχει τύχει να διαβασω για κανά χαλασμένο.
Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθω δεν παω κοντρα ποιος εχει καλυτερο κινητο αλλα ψαχνω να βρω νοημα σε αυτο που μου λεει οτι πληρωσα 70 ευρω αερα ενω αυτος πληρωσε ακριβως οσα πηρε. Οτι ειναι κινηταρα το xiaomi ειναι. Μου αρεσε παρα πολυ. Αλλα οπως και να χει το g4 υπερεχει σε ολους τους τομεις (περα απο τις customιες) αλλα πληρωνεις και τα 2πλα λεφτα. Αλλα σε καμια περιπτωση τα 410 ευρω που εδωσα για το lg μου δεν πιστευω οτι ειναι σπαταλη η οτι δεν αξιζε τοσο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...