Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα λαπτοπ sony vaio vpc1b1s1e και σε κανένα 3μηνο θα είναι 6 χρονών και σκέφτομαι πως πρέπει να του αλλάξω πάστα τώρα στα κοντά, δεν το βιάζω κιόλας αλλά το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Δεν πάει πάνω απο 80 βαθμούς για αυτό και δεν αγχώνομαι τόσο. Αλλά όταν θα του αλλάξω δεν θέλω να βάλω αυτες με 3 και 4 ευρό αλλά κάτι που να κάνει καλύτερη ψύξει απο τη μανίσια που έχει τώρα. 

Και φυσικά με βλέπω να παραγγέλνω απο κανένα ebay/amazon με τις τιμές εδώ. 1.5g είναι υπερ αρκετό πιστεύω αφου αυτό θα κρατήσει χρόνια. 

Έκανα την έρευνα μου και πολύ μου άρεσε η IC Diamon 7 και η Coollaboratory Liquid Ultra. Μετά όμως βρήκα και αυτό εδώ το site: http://forum.techinferno.com/alienware-m14x-aw-14/1827-arctic-cooling-mx-4-vs-ic-diamond-vs-coollaboratory-liquid-ultra-tested-m14x-r1.htmlκαι θα ήθελά και την γνώμη σας.

Η ic diamon πολύ καλή αλλα αν είναι να μου χαλάσει το cpu με της γρατσουνιές να μου λείπει εκτός και αν αυτοί την έβγαζαν με κανένα μαχαίρι. Η liquid ultra λένε πως χαλάει το αλουμίνιο και πρέπει να προσέχεις και σαν πρωτάρης με φόβισε αυτό και το electrical conductive που δεν ξέρω τη κακό κάνει. την artic cooling mx-4 έφυγε κατευθείαν! Δεν έχω όρεξη να αλλάζω πάστα κάθε 6 μήνες. Την βάζω και μετά απο 3+ χρόνια.

Πία θα μου προτείνατε, όχι μόνο απο αυτές, σαν μια καλή πάστα να κρατάει και χρόνια;

Επίσης τη είναι αυτό το "cure time" αφου την βάλω για 1 μέρα δεν πρέπει να λειτουργήσω το λαπτοπ, η;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...