x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ε ναι λοιπόν. Η Ελλάδα θα πρέπει να νιώθει πιο ασφαλής από τις 11 Νοέμβρη κι έπειτα, οπότε και μπαίνω στρατό. Στο θέμα μας όμως: Ποιο κινητό προτείνετε που να έχει άνετα 2 μέρες μπαταρίας με νορμαλ χρήση; Έχω περάσει από Z3 Compact με το οποίο έβγαζα 3 μέρες με ήπια χρήση. Κάτι άλλο να προτείνετε; Thanks εκ των προτέρων. Υ/Γ, φυσικά αυτό θα το έχω αφού ορκιστώ, όχι στο κέντρο.
newsformobiles Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μυθική μπαταρία πια εχει μόνο το Nokia 3310! Αυτό θα σου κρατάει καμιά εβδομαδα και, δεν νομίζω να στο κλεψει κανείς και θα κάνεις την δουλειά σου άνετα.... 1
2eyro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Lg l90. με κιτ κατ βγάζει ίδιους χρόνους με το ζ3 1
x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μυθική μπαταρία πια εχει μόνο το Nokia 3310! Αυτό θα σου κρατάει καμιά εβδομαδα και, δεν νομίζω να στο κλεψει κανείς και θα κάνεις την δουλειά σου άνετα.... Ε, κι εσύ... Μυθική με την έννοια "μεταξύ τυφλών βασιλιάς ο μονόφθαλμος". Όχι μετά βίας μια μέρα μπαταρία, να βγάζει 2-3 εννοώ. Lg l90. με κιτ κατ βγάζει ίδιους χρόνους με το ζ3 Thanks. Θα δω τι παίζει σε μεταχειρισμένα.
newsformobiles Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου στο είπα, αλλα εάν το σκεφτείς, εάν το θέλεις μόνο για κλήσεις και sms, ειναι το ιδανικό!
x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχα το καταλαβα για κλησεις οσο θα ειμαι στο κεντρο εχω ενα αρχαιο κινητακι χωρις καμερα. Στη μοναδα ομως που ειναι πιο ελευθερα τα πραγματα, θελω απλα κατι να μην με αφηνει μετα απο 3h screen on tine...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα