@ngelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε όλους. Μόλις εγκατέστησα την κάρτα (G1 Gigabyte) και όταν βάζω το displayport δεν μου δείχνει τίποτα (αλλάζω και την επιλογή από την οθόνη για να δεχτεί από το displayport). Με το HDMI δείχνει μια χαρά.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;
peter95 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γεια σου φιλε μου ειχα και γω παρομοιο προβλημα πριν κατι μερες με μια r9 280,με τη διαφορα οτι εμενα μου το εμφανισε ενω δουλευε κανονικα,αυτο που εκανα ηταν να αποσυνδεσω τελειως το μονιτορ και μετα αφου το επανασυνδεσα συνεχισε να δειχνει μαυρη οθονη,υστερα αφου ειχα και τα δυο καλωδια(hdmi,display port)συνδεδεμενα σε καρτα γραφικων και μονιτορ,γυρισα το μονιτορ σε display port εβγαλα το καλωδιο(display port) για περιπου 10 δευτερολεπτα το ξαναδυνδεσα και δουλεψε.Τωρα βεβαια δεν ξερω ισως ειναι ελλατωματικη και η καρτα εμενα παραδοξως θα χε φαει κανα κολλημα το port,αν και το ειχα προσπαθησει παλι(αποσυνδεση-επανασυνδεση)δεν ειχε πιασει,το μονο που αλλαξα ηταν ο χρονος συνδεσης επανασυνδεσης και δουλεψε,ισως δουλεψει και σε σενα ;-) 1
@ngelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει, την βρήκα την "βλακεία". Απλά από τα 3 displayports που έχει η κάρτα εγώ έβαζα το καλώδιο στο τρίτο (στην σειρά) ενώ έπρεπε να το βάλω στο πρώτο. Νόμιζα ότι δεν παίζει ρόλο ποια θύρα θα χρησιμοποιήσω αλλά τελικά ... έπαιζε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα