spyros4776 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι σωστά, λάθος μου κτίριο είναι!τεσπα, σήμερα πάντως δε με πήρανε τηλέφωνο, θα δούμε τη θα γίνει!
bill2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 παντως αν δεν εχεις καπια βλαβη θα σου προτεινα να γυρισεις σε adsl γιατι για 2 mgbs τη διαφορα θα δινεις 10 ευρω παραπανω τσαμπα λεφτα
spyros4776 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τελικα ηρθε σημερα τεχνικος και εχω προβλημα στα καλωδια, οταν μετρησε και συνδεσαμε και το μοντεμ στην κεντρικη πριζα κλειδωσε στις 34000! Οποτε τωρα θα το συνδεσω στη κεντρικη και χρειαζομαι ενα wireless usb η pcie! Αν εχετε να προτεινετε κατι μπειτε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/585107-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-wireless-usbpcie/ Ευχαριστω παιδια!
parlapipas25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω forthnet adsl. Πως μπορω να ξερω αν συμφερει να βαλω VDSL;
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω forthnet adsl. Πως μπορω να ξερω αν συμφερει να βαλω VDSL; Απο θέμα ταχυτητας πρέπει να ρωτήσεις πρώτον αν υποστηρίζεται η vdsl στην περιοχή σου και 2ον εξαρτάται ποσο μακριά εισαι απο το αστικό κέντρο του οτε για να δείς αν θα πιανεις την ταχύτητα της vdsl , για ολα αυτα πρέπει καταρχάς να ρωτήσεις τον provider που θέλεις 1
parlapipas25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Απο θέμα ταχυτητας πρέπει να ρωτήσεις πρώτον αν υποστηρίζεται η vdsl στην περιοχή σου και 2ον εξαρτάται ποσο μακριά εισαι απο το αστικό κέντρο του οτε για να δείς αν θα πιανεις την ταχύτητα της vdsl , για ολα αυτα πρέπει καταρχάς να ρωτήσεις τον provider που θέλειςθα τους παρω τηλεφωνο.Ελπιζω να βγαλω ακρη και να μην λενε τα δικα τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 με 28.5db attenuation, δύσκολα...
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μόνο απο καμπίνα. @topic starter Το πιθανότερο είναι πρόβλημα συνδεσμολογίας παρά της καλωδίωσης σου. Το πρώτο λάθος που έκανες είναι να συνδέσεις το VDSL modem ακριβώς όπως και το ADSL. Στη VDSL δεν πρέπει να έχεις καμία διακλάδωση μέσα στο σπίτι. Η ταχύτητα πέφτει αρκετά με τις διακλαδώσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις μόνο την κάθετη καλωδίωση σου πάνω στην τηλεφωνική πρίζα όπου θα συνδέσεις το splitter και από εκεί θα κάνεις επιστροφή από την θύρα της τηλεφωνίας στην οριζόντια καλωδίωση σου.
spyros4776 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μόνο απο καμπίνα. @topic starter Το πιθανότερο είναι πρόβλημα συνδεσμολογίας παρά της καλωδίωσης σου. Το πρώτο λάθος που έκανες είναι να συνδέσεις το VDSL modem ακριβώς όπως και το ADSL. Στη VDSL δεν πρέπει να έχεις καμία διακλάδωση μέσα στο σπίτι. Η ταχύτητα πέφτει αρκετά με τις διακλαδώσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις μόνο την κάθετη καλωδίωση σου πάνω στην τηλεφωνική πρίζα όπου θα συνδέσεις το splitter και από εκεί θα κάνεις επιστροφή από την θύρα της τηλεφωνίας στην οριζόντια καλωδίωση σου. Αυτό με τις διακλαδώσεις δε το ήξερα και δε μου το είχαν πει! Ο τεχνικός είπε ότι το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο που πάει από την κεντρική πρίζα σε αυτή που είχα το μόντεμ! Οπότε μόλις έρθει αυτό που παρήγγειλα για να πιάνω ασύρματα από το σταθερό υπολογιστή θα αποσυνδέσω το καλώδιο από την κεντρική που δίνει στις υπόλοιπες πρίζες και θα συνδέσω στην κεντρική το μόντεμ και το τηλέφωνο με σπλιτερ (έτσι είπε ο τεχνικός γιατί λέει αν τις αφήσω όλες τις πρίζες συνδεμένες και να βάλω το μόντεμ στην κεντρική πάλι θα έχω πρόβλημα)!!
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σωστά θα έχεις πρόβλημα. Θα πρέπει να ανοίξεις την πρίζα και να αφαιρέσεις τις καλωδιώσεις που πάνε στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Αυτές θα τις συνδέσεις στην έξοδο τηλεφωνίας του splitter ξεχωριστά για να έχεις τηλέφωνο στο υπόλοιπο σπίτι.
spyros4776 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σωστά θα έχεις πρόβλημα. Θα πρέπει να ανοίξεις την πρίζα και να αφαιρέσεις τις καλωδιώσεις που πάνε στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιού. Αυτές θα τις συνδέσεις στην έξοδο τηλεφωνίας του splitter ξεχωριστά για να έχεις τηλέφωνο στο υπόλοιπο σπίτι. Αυτό θα κάνω, σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα