Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σημερα ηρθε το VDSL στο σπιτι, και εχω θεμα με την ταχυτητα!

Πριν με ADSL το μοντεμ κλειδωνε στις 18000, τωρα με το VDSL κλειδωνει στις 21000!

Ειναι λογικες ταχυτητες αυτες? Ειμαι περιπου 800-900 μετρα απο το dslam!

Τι μπορω να κανω για να εχω καλυτερη ταχυτητα?

post-317104-0-32380100-1444219214_thumb.jpg

Δημοσ.

Μίλα με την forthnet αρχικά να δεις τι θα σου πουν μπορεί να υπάρχει καποιο πρόβλημα και να το φτιάξουν γιατι με τέτοια ταχύητα δεν βλέπω να υποστηρίζεται καν η vdsl

Δημοσ.

Σε αυτη την αποσταση που ειμαι τη ταχυτητα θα επρεπε να πιανω περιπου?

edit: Το Line Attenuation στο ADSL ηταν 16,4! Τωρα γιατι ειναι 20,8...

post-317104-0-79133600-1444220675_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ένδειξη του attenuation αυξήθηκε γιατί το VDSL παίζει με διαφορετικές συχνότητες από το ADSL...

Btw με 16-17db attenuation είσαι σατ 1100-1200 μέτρα, όχι 800-900...

Δημοσ.

Απο τη φορθνετ μου ειπαν οτι ειμαι 800-900! Και απο οτι ξερω στο Line Attenuation πεζει ρολο και η κατασταση των καλωδιων οποτε δεν ειναι ακριβεις η μετρηση!

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι πρώτη ή τελευταία φορά που ένας ISP λέει ό,τι να 'ναι στο θέμα της απόστασης...

Επίσης υπάρχουν βάσιμες υποψίες (παίζει να μην είναι καν υποψίες πλέον) ότι η απόσταση που σου είπαν είναι "κανονική" κι όχι καλωδιακή...

Δημοσ.

Αν δηλαδη ειμαι 1100-1200 μετρα που λες, θα επρεπε να εχω τοσο χαμηλη ταχυτητα?

ναι.

VDSL με πάνω απο 800μέτρα δεν βάζουν,δεν έχει νόημα γιατι πέφτει κάτω απ το μισό η ταχύτητα.

post-184642-0-65958300-1444227376_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μαλ@κες ειναι... Αυτοί έλεγαν ότι αν με το adsl κλειδώνει το μοντεμ απο 17000 και πανω θα εχω καλή ταχύτητα και με το vdsl. Και αφου κλειδωνα στα 18000 ειπα να βαλω vdsl γιατί ειναι 3 υπολογιστές στο σπίτι και δεν πήγαινε.

Δηλαδή δε γίνεται κάτι με τη ταχύτητα, αυτή θα εχω;

Δημοσ.

τσου,γύρνα σε adsl εαν μπορείς,θεωρώ οτι δεν αξίζει η χρηματική διαφορά για αυτά που παίρνεις και να λες οτι εχεις VDSL.

Να βάλουν καμπίνα για να πιάνεις μέγιστη ταχύτητα δεν παίζει,να μικρύνει διαφορετικά η αποσταση πάλι δεν παίζει.

Δημοσ.

Έμενα για βλάβη μου φαίνεται τόσο χαμηλό upload δεν δικαιολογείται πάρε τους ενα τηλέφωνο. Η υποβαθμίσει από VDSL σε ADSL λόγο τεχνικών προβλητών είναι δωρεάν. 

Δημοσ.

Πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπε ότι δε βρήκε κάποιο πρόβλημα στη γραμμή μου και θα δώσει εντολή για έλεγχο και όταν έχουν νεότερα θα επικοινωνήσουν μου!

Αν δε γίνει κάτι θα πάω σε ADSL!

Δημοσ.

Έκανα έλεγχο διαθεσιμότητας στη σελίδα της cyta και μου έβγαλε 721 μετρά από το καφαο!

Είναι πραγματική απόσταση αυτή η γράφει ότι να ναι?

post-317104-0-65840600-1444334127_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος κανείς δεν υπολογίζει καλωδιακή απόσταση...

Το ΚΑΦΑΟ είναι υπαίθρια καμπίνα, το Αστικό Κέντρο είναι κτήριο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...