Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μεσω telnet παντως δεν μπορω να κανω κατι  :fear:

αν γινεται κατι θα γινεται απo telnet.απο web interface λενε οτι τα asus το κανουν και ειναι και τα μονα που εχω ακουσει να το κανουν απο web interface.δεν ξερω κατι παραπανω δεν το εχω ψαξει.ας απαντησει καποιος αλλος αν ξερει κατι να μας πει.μπορει να μην γινεται με ολα τα μοντελα tp link ενδεχομενως

Δημοσ.

Τηλεφωνησα πριν λιγο στη vodafone να ζητησω fastpath αλλα ειπαν οτι δεν δινουν σε vdsl... παντου ειναι ετσι η μονο η vodafone δεν δινει; ζητησα επισης να μου βαλουν snr 6 ξανα και μου εβαλαν!!! Τελικα εβαλα το zte της vodafone να συγχρονιζει και το συνεδεσα με το 9980 να κανει το routing και ολα κομπλε!

post-219197-0-06342600-1452771261_thumb.png

Δημοσ.

Τηλεφωνησα πριν λιγο στη vodafone να ζητησω fastpath αλλα ειπαν οτι δεν δινουν σε vdsl... παντου ειναι ετσι η μονο η vodafone δεν δινει; ζητησα επισης να μου βαλουν snr 6 ξανα και μου εβαλαν!!! Τελικα εβαλα το zte της vodafone να συγχρονιζει και το συνεδεσα με το 9980 να κανει το routing και ολα κομπλε!

μιλαμε για vdsl απο το αστικο κεντρο σωστα?

και η Forthnet σε vdsl απο το αστικο κεντρο δινει 8 margin και δεν δινει Fast path.αν σου βαλαν 6 margin μια χαρα.

α.γιατι εβαλες το zte και δεν αφησες το 9980?

β.το zte το εβαλες bridge ή το αφησες κανονικα?γιατι ετσι θα εχεις 2 Nat.οποτε ή θα πρεπε να κανεις Pppoepassthrough ή να κανεις το zte bridge.

επισης με το Fast path θα χανες σε ταχυτητα καποια Mbit οποτε αν δεν παιζεις games δεν εχει νοημα.καλα για να βαλουν 6αρι στο adsl σου λεγαν 100 φορες οτι θα εχεις αποσυνδεσεις και στο Vdsl το εβαλαν χωρις να πουν τιποτα?μπραβο

Δημοσ.

Ναι αστικο κεντρο.( κατι μου ειπαν για δικο τους δικτυο με οπτικες ινες μεχρι τον οτε δεν καταλαβα καλα).Γιατι το συνεδεσα πιο κοντα στο κουτι του οτε για να κανω δοκιμη αλλα βλεπω ειναι ακριβως το ιδιο τελικα. Ισως το βγαλω τελειως θα δω. Εβαλα στο tplink να κανει μονο rooting. to zte ειναι ακριβως οπως το εβγαλα απ το κουτι δεν πειραξα τπτ απλα το εβαλα πανω. Μα παιζω games αλλιως δεν θα συζητουσα καν για fastpath. Δεν μου ελεγαν οτι θα εχω αποσυνδεσεις, αλλα οτι "απλα δεν υαπρχει η δυνατοτητα", μαλλον επεσα σε καλο τεχνικο σημερα ! Το nat δεν ξερω καν τι ειναι!

Δημοσ.

αν εχουν αλλαξει τα καφαο με τα νεα kv εκει μπορεις να βαλεις Vdsl απο το kv>τωρα αν εννοουν οπτικη ινα μεχρι το κτιριο του οτε αυτο ειναι ασχετο για σενα και εχει να κανει με την συνδεση του dslam με τον παροχο που δεν μας ενδιαφερει .ολοι οι παροχοι εχουν οπτικες ινες για τον κορμο του δικτυου και ενωνονται με το κτιριο του οτε και με την αιθιυσα παροχων που ειναι τα dslam τους.καλυτερα πιστευω ειναι να αφησεις το tp link να κανει τα παντα.συνηθως οσοι ζητανε 6 αρι Profile τους λενε για αποσυνδεσεις.εσενα σου βαλαν 6 αρι αλλα δεν σου δινουν Fast path.στο adsl δινουν fast path αλλα οχι με 6 Margin.

το tp link το εχεις βαλει Pppoe (ή Dynamic?)το zte το εχεις κανει bridge?αν οχι και στα 2 τοτε εχεις 2 Nat( εκτος αν εχεις κανει pppoe passthrough ) (αλλα παλι το tp link πρεπει να ειναι pppoe και οχι dynamic )και αν χρειαστει port forward πρεπει να κανεις διπλα Port forward.

για αυτο 

Δεν μου ελεγαν οτι θα εχω αποσυνδεσεις, αλλα οτι "απλα δεν υαπρχει η δυνατοτητα"

το ελεγα για το 6 margin οχι για το fast path.αν ησουν απο Kv τοτε λογικα θα ειχες Fast path αφου ο οτε στα kv του δινει.

σιγουρα δεν εχεις κανει bridge το zte οπως λες αρα εξαρτατε πως εχεις ρυθμισει το tp link για να δουμε αν εχεις 2 Nat ή οχι. Αλλοι ζητανε Fast path για αλλους λογους περα απο Games αν και πιο σπανια(πχ streaming)

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο μου παν για το fastpath και τα dslam του οτε. Θα το βγαλω τελειως το zte , δεν εχει καμια διαφορα, και θα βαλω το tplink τωρα μου μ βαλαν 6 snr να δω τι θα πιανει. Αυτο το passthrough που λες σε ποιο κομματι των ρυθμισεων το βρισκω;

Δημοσ.

Τελικα εβαλα απευθειας το ρουτερ οπως το χα και τελος. Παντως με το zte μου εβγαζε πχ 2 errors το 9980 δεν εχει βγαλει ποτε λαθη.

post-219197-0-16303600-1452900103_thumb.png

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο μου παν για το fastpath και τα dslam του οτε. Θα το βγαλω τελειως το zte , δεν εχει καμια διαφορα, και θα βαλω το tplink τωρα μου μ βαλαν 6 snr να δω τι θα πιανει. Αυτο το passthrough που λες σε ποιο κομματι των ρυθμισεων το βρισκω;

α.ναι ο οτε απο το kv δινει fast path αρα και οποιος παροχος δωσει απο το kv του οτε θα σου βαλει Fast path(εφοσον το ζητησει απο τον οτε).απλα ο οτε δεν το κοβω να δινει 6 margin.τωρα απο το αστικο κεντρο ο καθε παροχος δινει οτι θελει αυτος.αλλοι δεν δινουν fast path αλλοι δεν δινουν 6 Margin.ο καθενας οτι θεωρει σωστο ή μαλλον οτι θεωρει πιο σταθερο.δεν εχει νοημα να εχεις το zte και επισης δεν εχει νοημα να κανεις και pppoe passthrough αφου θα βγαλεις το zte.πρεπει να δω το manual για να δω που το εχει γιατι απεξω δεν θυμαμαι.περα απο Passthrough μπορουσες να κανεις bridge το zte και να κανει κληση το tp link αλλα δεν υπαρχει λογο.το tp link ειναι καλυτερο σε ολα και εφοσον ειναι vdsl απο μονο του γιατι να κρατησεις το zte?να μην ηταν vdsl να σου πω ενταξει.και το bridge και το passthrough ειναι μεσα στο zte.το bridge ειναι στο wan/internet οπως το αναφερει συνηθως που γραφει τα pvc και λογικα εκει ειναι και το pppoe passthrough

Τελικα εβαλα απευθειας το ρουτερ οπως το χα και τελος. Παντως με το zte μου εβγαζε πχ 2 errors το 9980 δεν εχει βγαλει ποτε λαθη.

τα δυο errors δεν ειναι τιποτα ουτε και τα 1000 errors θα ειναι κατι εφοσον μιλαμε για 6 Margin και αστικο κεντρο.παντα θα εχεις errors.δεν ειναι οπτικη ινα.απλα σκοπος ειναι να μην ανεβαινουν κατα χιλιαδες γιατι εκει θα το καταλαβεις οτι θα εχεις μειωμενη αποδοση πχ σε ενα download.πχ τα δικα μου errors σε adsl

Error Seconds (Local/Remote): 6.060 / 1 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 2.560 / 53.296 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 9 / 1.225 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 11 / 11.503
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα το πρωι ηταν ενας τεχνικος του οτε στο καφαου απεναντι απ το σπιτι μου και κατι εκανε. Πλεον κλειδωνω στα 50-51 αλλα εχω τεραστιο βοητο/χιονια στο τηλεφωνο το οποιο δεν δουλευει σωστα. Πχ οταν με καλουν κοβεται το ιντερνετ και κανει ρεσταρτ/επανασυγχρονισμο το ρουτερ. Οταν καλω εγω απο το σταθερο καλει κανονικα αλλα εχει παρα πολλα χιονια. Τι μπορει να ειναι;

επισης πολλες φορες στο ροτυερ δεν αναβει καθολου το λαμπακι του ιντερνετ αλλα εχω κανονικα ιντερνετ

post-219197-0-45298100-1454944243_thumb.png

Δημοσ.

μιλησα με vodafone ειπαν ειναι καποια βλαβη, οτι βλεπουν οτι υπαρχει καποιο παραναπανω ρευμα (κατ ιτετοιο) στη γραμμη μου και θα στειλουν τεχνικο να το δει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...