heavyrain Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το εκανα και ηταν το ιδιο και λιγο χειροτερο. βεβαια μπορει να φταιει οτι ειχα πολλα καλωδια με το βισμα του τηλεφωνου σε καθε ακρη για να μπορεσουν να μπουν πανω στο spliter. Οποτε το άφησα οπως ηταν. Αλλαξα και το καλώδιο που χα απ τον κατανεμητη μεχρι το ρουτερ μου με cat5e για μεγιστα αποτελεσματα.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ναι κατι θα κανες λαθος για να ηταν χειροτερα.δεν κοιταμε το attenuation αλλα το συγχρονισμο.
heavyrain Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 μα για τον συγχρονισμό μιλάω ηταν λιγο λιγότερος το attenuation ηταν ιδιο 16.6. και στις 2 περιπτωσεις
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 κατι δεν εγινε σωστα τοτε.ισως αυτο που ειπες με τα καλωδια με τα πολλα βυσματα.το ειπα γιατι πολλοι λενε η γραμμη παιζει χειροτερα και το λενε επειδη εχει ανεβει το attenuation μια μοναδα (ασχετα που εχει ανεβει και η ταχυτητα) απλα το διευκρινησα για να ξερω οτι μιλαμε για το ιδιο θεμα και δεν εννοουμε κατι διαφορετικο.
heavyrain Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ναι μωρε, ψιριζουμε τωρα να κερδισω κατι τις ελαχιστο. το βασικο ηταν τα +8mpbs! και ετσι θα τ αφησω απο δω και περα δεν ξαναπειραματιζομαι! ειμαι κομπλε!!!
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 καλα ναι απλα σου αναφερω το Optimal Ποιο ειναι.
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο 2ωρη διακοπη ρευματος στη περιοχη μου, οταν ξανανοιξα το ρουτερ μου συντόνισε στα 49,6 mbps απο 43,3 που ηταν κανονικα τοσο καιρο. πως εξηγειται poulinos? !!! Φανταζομαι οτι λογω blackout αποσυνδεθηκαν ολοι απ τον οτε και ετυχε να συνδεθω εγω απ τους πρωτους και πήρα γρηγορη" πόρτα/γραμμη/θυρα" η κάτι τετοιο; δεν ξερω καν πως λειτουργει το συστημα.
PEPES2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο 2ωρη διακοπη ρευματος στη περιοχη μου, οταν ξανανοιξα το ρουτερ μου συντόνισε στα 49,6 mbps απο 43,3 που ηταν κανονικα τοσο καιρο. πως εξηγειται poulinos? !!! Φανταζομαι οτι λογω blackout αποσυνδεθηκαν ολοι απ τον οτε και ετυχε να συνδεθω εγω απ τους πρωτους και πήρα γρηγορη" πόρτα/γραμμη/θυρα" η κάτι τετοιο; δεν ξερω καν πως λειτουργει το συστημα. Απλα συνδεθηκες απο τους πρωτους οπως λες κιολας.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο 2ωρη διακοπη ρευματος στη περιοχη μου, οταν ξανανοιξα το ρουτερ μου συντόνισε στα 49,6 mbps απο 43,3 που ηταν κανονικα τοσο καιρο. πως εξηγειται poulinos? !!! Φανταζομαι οτι λογω blackout αποσυνδεθηκαν ολοι απ τον οτε και ετυχε να συνδεθω εγω απ τους πρωτους και πήρα γρηγορη" πόρτα/γραμμη/θυρα" η κάτι τετοιο; δεν ξερω καν πως λειτουργει το συστημα. οπως ακριβως το ειπες.οταν θα συνδεθουν και οι υπολοιποι το Margin σου θα αρχισει να πεφτει.αν πεσει λιγο οκ θα μεινεις εκει που εισαι σαν να ειχες μικροτερο Profile.αν ομως πεσει πολυ απλα θα κανει disconnect και μετα θα συνδεθει παλι στα 43.αν δεν εχεις φτιαξει την καλωδιωση σου στο σπιτι κοιτα αυτο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτο ακριβως επεσε στο 5.1 αλλα δεν εχω καθολου errors. Την καλωδιωση την περιεργραψα σε προηγουμενα ποστ.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτο ακριβως επεσε στο 5.1 αλλα δεν εχω καθολου errors. Την καλωδιωση την περιεργραψα σε προηγουμενα ποστ. ε αργα η γρηγορα καποια στιγμη θα πεσει και μετα παλι τα ιδια.Το default ειτε 6 θα ηταν ειτε 8 ειτε 9. Εκτος αν παρεις ρουτερ που μπορεις να πειραξεις το margin και το βαλεις εσυ απο Deafult στο 5. Δεν ξερω αν το 9980 που εχεις μπορει να πειραξεις το Snr. Για την καλωδιωση επειδη ειναι τοσα τα θεματα και τοσα ατομα που ρωτανε δεν θυμαμαι σε ποιους το εχω πει ,ειδικα οταν ενα θεμα ειναι και 2-3 σελιδες οποτε μην με παρεξηγεις που το ξαναγραψα.
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι ρε συ προς θεου δε σε παρεξηγώ τι λες τωρα!!! Δεν νομιζω να μπορω να το πειραξω δυστυχως το snr 8-9 με εχει η vodafone και δεν το κατεβαζει!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 στο vdsl δυσκολα δινουν 6 αρι.η forthnet Πχ δινει 8 ενω στο adsl δινει 6.ειναι ζορικο το 6 ειδικα οταν μιλαμε για vdsl απο το αστικο κεντρο.η Hol σε adsl παιζει 11 αλλα το παει 6.σε vdsl αν δινει 9 μην λες τιποτα.καλα που δεν το εχουν 15:P hol=vodafone
heavyrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ναι ρε, βλεποντας τωρα οτι με 5,1 εχω 0 errors, ελεγα μπας και εκανα ενα τηλεφωνο..αλλα δεν θα ασχοληθιω μωρε. Αφου δουλευει δεν θα το πειραξω! Θελω τωρα να βαλω ενα powerline που πηρα αλλα λυπαμαι να ξεσυνδεσω το ρουτερ γιατι θα χασω το 49,6!!!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 δεν νομιζω να στο κατεβασουν.θες ρουτερ που να μπορεις να το κανεις εσυ.θα το χασεις το 49 soon or late οποτε βαλτο να τελειωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα