alldaynews Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αν το χωράει το κουτί σου το 60αρι είναι καλύτερα βέβαια αλλα και πιο ακριβό από την άλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οποτε σε αυτή την περίπτωση να προτιμησω ένα 60αρι;έχει θέμα η μάρκα η κάτι άλλο; Το θεμα ειναι το τι χωραει το κουτι σου , 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι το τι χωραει το κουτι σου , Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα,ει δυνατόν,προτιμάς πιο πολλά ψυγεία και όχι ποιο χοντρά ψυγεία. Πχ ένα 60 άρι των 240mm ή ακόμα και ένα 80αρί είναι χειρότερο απο δύο 30άρια των 240mm. Με λίγα λόγια surface area>thickness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα,ει δυνατόν,προτιμάς πιο πολλά ψυγεία και όχι ποιο χοντρά ψυγεία. Πχ ένα 60 άρι των 240mm ή ακόμα και ένα 80αρί είναι χειρότερο απο δύο 30άρια των 240mm. Με λίγα λόγια surface area>thikness To 30αρι εχει μικροτερη επιφανεια απο το 80αρι φιλε μου + το restriction που βαζεις στο κυκλωμα + την διαδρομη + το εξτρα restriction απο τα ρακορ ειδικα αν μπουν γωνιες + αν τα ψυγεια ειναι λιγο οτι να ειναι μπορει να εχει και crossflow. Ουφ τα ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 To 30αρι εχει μικροτερη επιφανεια απο το 80αρι φιλε μου + το restriction που βαζεις στο κυκλωμα + την διαδρομη + το εξτρα restriction απο τα ρακορ ειδικα αν μπουν γωνιες + αν τα ψυγεια ειναι λιγο οτι να ειναι μπορει να εχει και crossflow. Ουφ τα ειπα Ναι,άλλα δέν υπολογίζεις τα FPI, που επίσης παίζουν ρόλο στην συνολική επιφάνεια. Λιγότερες λέξεις.Σε τάπωσα! Ps.Τα ψυγεία και τα fittings ειναι πραγματικά το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί απο άποψη περιορισμού στο κύκλωμα.Απλά προσπάθησε να φυσήξεις μέσα απο το waterblock του επεξεργαστή/vga.Μια χαρά τέστ σπιρομέτρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν τα υπολογιζω γιατί μπορείς να πας και στα δύο σε πολλά FPI, αναφέρθηκα καθαρά στα μειονεκτήματα Anyway ο φίλος θα δει και θα πράξη, εγώ πάντα όλο και κάτι θέλω να αλλάξω/βελτίωση έστω και οπτικά. Από την στιγμή που δεν βιάζεται έχει χρόνο να διαβάσει και να ρωτήσει, αποκτάει την γνώση και την ευχαρίστηση να κάνει κάτι με τα χέρια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Πολλά FPI,σε χοντρό ψυγείο,για να πώ την αλήθεια δέν έχω βρεί (χωρίς να έχω κάνει και άνω κάτω το web).Απλά, it beats the purpose...όχι πώς δέν έχω δεί μεγαλύτερα κατασκευαστικά παράδοξα. Θεωρητικά,θα απέδιδε καλύτερα,πρακτικά όμως δέν μπορώ να φανταστώ τον πάταγο που θα έκαναν οι ανεμιστήρες σε push-pull για να μεταφέρουν τον αέρα απο την μία μεριά στην άλλη. Συμφωνώ ότι τα περισσότερα απ' όσα αναφέρονται είναι περιττά.Επειδή μιλάμε για τα πρώτα βήματα που μπορεί να κάνει κάποιος στον κόσμο της υδόψυξης (όπως προκύπτει απο τον τίτλο),το πιο σημαντικό είναι ένα εύκολο σε στήσιμο σύστημα,με την δυνατό μικρότερη πιθανότητα διαρροής. Όπως είπες,στην πορεία θα αποκτήσει τις όποιες γνώσεις και θα προβληματιστεί περισσότερο για όρους όπως στατική πίεση,ροές,fpi. Ps.Θερμοκρασία χώρου 26 °C.Κανόνισε να βάλεις πάλι καμιά με 10κάτι μέσα στο δωμάτιο, να τραβάω τα μαλλιά μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν και λάθος να γράφω στο θέμα του φίλου δεύτερη αντλία δεν θα χρειαστεί. Είναι καθαρά για θέμα back up και αύξηση του head pressure. Δεν νομίζω πως έχεις θέμα ακόμη Επίσης για τον φίλο ότι χρειαστεί από βοήθεια για Θεσσαλονίκη μεριά εδώ είμαι πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω. Εσυ να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εσυ να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα. Οποτε θελεις φιλε μου.... μονο καφε πινω ειμαι οικονομικος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ποιος κερνάει καφέ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εσύ όταν φτιάξουμε το δικό σου σύστημα :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εσύ όταν φτιάξουμε το δικό σου σύστημα :-D ευκολα κιολας.και σουβλακια πιτσα εννοειτε. λοιπον παιδες. προς το παρων εχω παρει αυτα τα πραγματα. https://shop.ekwb.com/ek-d5-vario-motor-laing-d5-vario-motor Αντλια http://www.eworld.com.gr/products/details/6595/Phobya-UC-1-Extreme-Intel-Brass-Edition-CPU-Block Cpu waterblock https://shop.ekwb.com/ek-xtop-d5-white-acetal-original-csq top mount λεω αυριο να παρω αυτα : http://eworld.com.gr/products/page/2140329770 και μου μενει ψυγειο και reservoir. τι λετε και εσεις.πρχοραω καλα να ακυρωσω/αλλαξω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εγώ στα είπα σε pm μια χαρά είσαι αλλα ας πουν και τα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alprio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ναι το ξερω!απλα ειπα να ρωτησω και αλλες γνωμες σε εμπιστευομαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Για block εχω μια ενσταση Εαν δεν το εχεις αγορασει ακομη δες ενα απο αυτα http://www.eworld.com.gr/products/details/5601/EKWB-EK-Supremacy-EVO---Acetal http://www.eworld.com.gr/products/details/6907/EKWB-EK-Supremacy-EVO---Acetal+Nickel Ειναι στα ιδια επιπεδα αλλα... μπορουν να μπουν και σε αλλα socket. Επισης θεωρω - το οτι δεν εχει backplate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα