Προς το περιεχόμενο

αρχαριος με στησιμο custom loop

alprio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή είναι όντως αρκετά χρήματα ξεκινάς με τα βασικά και μόνο cpu για αρχή αλλά με υλικό δυνατό ωστε να υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης,και οχι αναβαθμισης και επεκτασης..αντλια μονο D5 απο μενα και αθορυβη και δυνατη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο κιολας.θελω κατι αθορυβο.

για μενα πχ η H100i GTX ηταν θορυβωδες.και εκανε και ενα βουητο σπαστικο μεσα στο βραδυ.

μπορω πχ αν τα βρω να τα παρω ολα μεταχειρο?η δεν αξιζει γιατι πεφτει η αποδοση/χαλανε?

Καλά εσύ fallen τα έδωσες όταν είχα πάρει.Αν και αν βάλω και άλλη κάρτα γραφικών μάλλον θα χρειαστώ και άλλη αντλία

Αν και λάθος να γράφω στο θέμα του φίλου δεύτερη αντλία δεν θα χρειαστεί. Είναι καθαρά για θέμα back up και αύξηση του head pressure. Δεν νομίζω πως έχεις θέμα ακόμη ;)

Επίσης για τον φίλο ότι χρειαστεί από βοήθεια για Θεσσαλονίκη μεριά εδώ είμαι πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.

• Like 3

ειμαι απο αθηνα φιλε μου.σε ευχαριστω παντως,

εβαλα και αγγελια μολις μπας και τα βρω μεταχειρο σε καλη κατασταση να κατεβει λιγο το ποσο.

γιατι ειναι πολυ αυτη την στιγμη για εμενα.

δεν γνωριζω τιποτα οποτε αν βρισκω κατι θα το βαζω εδω.ελπιζω να μην σας ζαλιζω.

Μιας και δεν ειδα ή δεν προσεξα το αγαπημενο μου μαγαζι ας το αναφερω  :-D  Eworld. Μπορεις να δεις και απο εκει τα κομματια που θελεις για να παρεις μια ιδεα απο τιμες και γενικα να ψαχτεις. Οτι απορια εχεις εδω ή ακομη και ενα τηλεφωνο στον Γιαννη (Εworld) ο οποιος ειναι αψογος (οριστε καναμε και την διαφημιση αλλα το αξιζει).

• Like 1

Μικρέ μου Fallen δεν διάβασες παραπίσω χαχαχα :-D :-D

Πρεσβυωπια τι να κανω. Οταν φτασεις τα 40φευγα αρχιζουν τα οργανα  :fear:  θα παω σε 720p μου φαινεται....

Για κανα ZERphone ειμαι!!!!

• Like 1

• Moderators

Το πάχος του ψυγείου και όσο πιο μεγάλο και παχύ συνήθως έχει καλύτερη απόδοση παρόλα αυτά δεν είναι και κανόνας το παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...