Προς το περιεχόμενο

αρχαριος με στησιμο custom loop

alprio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πακέτο που προτείνει ο allday είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και ας χρειάζεται να δώσεις και 5 δραχμές παραπάνω...για μελλοντική αναβάθμιση δεν θα πάει τίποτα για αλλαγή απλά θα προσθέσεις ας πούμε 1 ψυγείο ακόμη και είσαι κομπλε..όσο για την αντλία την d5 σταθερή αξία..Κοίταξε μόνο μήπως αλλάξεις το reservoir-top-αντλία  από το πακέτο που σου προτείνει ο allday με ένα fix αντλία d5-reservoir και σου βγεί πιο οικονομικά..

Επίσης λόγο γούστου θα πρότεινα 19/13 ή έστω 16/12 σωλήνωσεις και racoria...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://eworld.com.gr/products/details/4277/EKWB-EK-D5-PWM-Motor-%2812V-DC-PWM-Pump-Motor%29

Αυτή ας πούμε είναι στα 1500 λίτρα/Ωρα άρα είναι μικρή

μπορείς να βάλεις αυτή http://eworld.com.gr/products/details/2651/EKWB-EK-DCP-2.2-X-RES-Watercooling-Pump

όπως λέει και ο @merchant

+1 για τη D5 και από μένα απλά εγώ σου πρότεινα τα προηγούμενα για να γλιτώσεις περισσότερα χρήματα. Η αντλία αυτή είναι κτήνος κυριολεκτικά!!!

Ή να βλέπεις αγγελίες εδώ. Προσωπικά πριν 2 μήνες έδωσα 3 D5 που είχα στην άκρη άριστες και πολλά πραγματάκια σε κατάσταση καινούργιου. Πολλά παιδιά κάνουν αλλαγές στα loop και βγαίνουν αγγελίες. Έχω στην άκρη πράγματα για να κάνω 2 loop ακόμη ;) αλλά αν δω κάτι σε καλή τιμή το παίρνω πάλι, ποτέ δεν ξέρεις....

Πρέπει να προσθέσεις και μπλόκ για την κάρτα γραφικών

αργότερα βέβαια

Ένα από τα βασικότερα κομμάτια αλλά και αυτό που στην ουσία είναι δύσκολο να πουληθεί αργότερα. Εάν αλλάζει κάρτες σαν τα πουκάμισα δεν συμφέρει με την καμία. Αλλά και οι 40-50C κάτω είναι όπως και να τι κάνουμε πειρασμός :)

Οποτε αναγκάστηκα θα τα πάρω σιγά σιγά γιατί βγαίνουν πολλά τα λεφτά

Πρέπει να υπολογίσω 350 κομπλέ.

Υπολόγισε 450 με τα πράγματα που σου είπαν τα παιδιά και την κάρτα μέσα,

απαραίτητα υπολόγισε κάποιον να σε βοηθήσει με το στήσιμο μιας και δεν το έχεις ξανακάνει

Βάλε λίγο από εδώ λίγο από εκεί 500 ευρώ.ειναι τελικά πολλά τα λεφτά αλλα αξίζει.σιγα σιγά θα παίρνω τα πράγματα γιατί είναι πολλά τα λεφτά.

Reservoir είναι μαζί με αντλία η και ξεχωριστά;

Αν είναι κοντά μου  σχετικά πολύ ευχαρίστως.Μόνος μου έμαθα αλλα και διάβασα και είδα βιντεάκια αρκετά.Οπότε αν χρειαστεί εδώ είμαι

Υπάρχουν και μαζί και χώρια

Καλά εσύ fallen τα έδωσες όταν είχα πάρει.Αν και αν βάλω και άλλη κάρτα γραφικών μάλλον θα χρειαστώ και άλλη αντλία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...