Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοτάξιδο, στα πρώτα 1000 χιλιόμετρα τα είχα αλλάξει εγω τα λάδια.

Ωστόσο εμένα ο κινητήρας έχει στην πλάτη του 325.000χλμ.

Μην το ζορίζεις και πολύ το κινητήρα τώρα στην αρχή , θα στρώσει.

Φίλτρο Λαδιού θα εννοείς? Ας σου βάλει στην 2η αλλαγή.

Αλλά να ξέρεις καλό θα είναι όταν θα αλλάζεις λάδια να αλλάζεις και ενα φίλτρο λαδιού(+5-6ευρώ).Πιστέυω δεν θα έχεις θέμα.

Το πήρα απ το συνεργείο εννοώ :) είχε κάψει φλατζα κεφαλής. 113000 έχει το δικό μου.
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Το πήρα χθες το αμάξι. Έκανε πλαναρισμα και λείανση βαλβίδων γιατί μου είπε τηλις βρήκαν κάπως ,φλάντζες κλπ, θερμοστάτη για σιγουριά. Ή αντλία μου είπε ήταν οκ τώρα τι να πω ας τον εμπιστευτω. Απλά μου είπε ότι τα λάδια που μου έβαλε επειδή θα πάρουν τα υπολείμματα απ ότι έχει μείνει θα πρέπει να τα αλλάξουμε (το χα δει ότι έτσι γίνεται αφού κάνεις κάνα 2000χλμ) . Απλα αυτός μου είπε να πάω τώρα γρήγορα Δευτερα-Τριτη. Φίλτρο μου καθάρισε το παλιό και θα βάλει το καινούργιο με τη δεύτερη αλλαγή.

Το αμάξι πάντως έχει διάφορα στην απόδοση.Μου φαίνεται πιο άνετο δεν ζοριζεται όπως πρίν (για τα δεδομένα του πάντα).

Καλοτάξιδο.

Η διαφορά στην απόδοση είναι φυσιολογική, προφανώς έχανε συμπίεση από τις βαλβίδες. Το πλανάρισμα ίσως να το γλίτωνες αν το πήγαινες όταν παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα.

Πόσο σου έφτασε συνολικά?

Δημοσ.

Καλοτάξιδο.

Η διαφορά στην απόδοση είναι φυσιολογική, προφανώς έχανε συμπίεση από τις βαλβίδες. Το πλανάρισμα ίσως να το γλίτωνες αν το πήγαινες όταν παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα.

Πόσο σου έφτασε συνολικά?

Ναι οντως αλλα ποτε δεν ειχε σταθερο ρυθμο οπότε άργησε να πάει το μυαλό μου. Αλλά ξανά δεν την παταω.

Συνολικά πλαναρισμα, φλάντζες, θερμοστάτης, αλλαγή λαδιών (έβαλε μέσα και τη 2η που θα κάνω και θα αλλάξει και φιλτρο κλπ), παραφλου(είχε αδειάσει εντελώς) και εργατικά έκανε και μία έκπτωση όλα μαζί 380. Δεν θυμάμαι αν ξέχασα και κάτι.

Δημοσ.

Τα km ειναι ελαχιστα.υποθετικα ενα ιχ γυρω στα 10000κμ κανουν το ετος.

σιγουρα δουλευει ο μετρητης;

Αρα υπαρχουν μερες που δεν το μετακινειτε καν..

Δημοσ.

Ναι οντως αλλα ποτε δεν ειχε σταθερο ρυθμο οπότε άργησε να πάει το μυαλό μου. Αλλά ξανά δεν την παταω.

Συνολικά πλαναρισμα, φλάντζες, θερμοστάτης, αλλαγή λαδιών (έβαλε μέσα και τη 2η που θα κάνω και θα αλλάξει και φιλτρο κλπ), παραφλου(είχε αδειάσει εντελώς) και εργατικά έκανε και μία έκπτωση όλα μαζί 380. Δεν θυμάμαι αν ξέχασα και κάτι.

Νορμάλ σε χρέωσε. Ιμάντα χρονισμού + ρουλεμάν δεν άλλαξες?

Δημοσ.

Τα χλμ όπως είπαν και άλλοι είναι πάρα πολύ λίγα για την ηλικία του αυτοκινήτου. Είσαι σίγουρος για τον μετρητή ; Ιμάντα άλλαξε επειγόντως (είναι μεγάλη ζημιά αν κοπεί). Για τα λάδια έχει δίκιο ο μάστορας. Πόσα χρόνια έχουν τα λάστιχα ; Σε παλιό αμάξι δεν μας ενδιαφέρουν χρώμα, σκουριά , χτυπήματα ( όταν τα οικονομικά μας είναι άσχημα) αλλά τα λάστιχα, φρένα, τιμόνι, ανάρτηση.

Δημοσ.

Νορμάλ σε χρέωσε. Ιμάντα χρονισμού + ρουλεμάν δεν άλλαξες?

Ναι αλλαξε και ιμάντα μέσα στη τιμή που ανέφερα και αυτός. Ο μετρητής είναι μία χαρά παιδιά απλά δεν γίνονται πολλά χιλιόμετρα γ αυτό. Φανταστείτε το 2004 που το πήραν οι δικοι μου μεταχειρισμένο είχε 34000 γιατί ήταν από γυναίκα τραπεζικό που το είχε ίσα ίσα για να πηγαίνει στη δουλειά της ούτε 5χλμ απ το σπίτι της. Ούτε οι δικοί μου το χρησιμοποιούσαν πολύ τα βασικά 10 χλμ τη μέρα μαξ. Ε τα τελευταία χρόνια που συγχωρεθηκε η μητέρα μου και το έχω εγώ κάνει αλλά όχι τρελές αποστάσεις και πάλι. Μέχρι στιγμής βλέπω διαφορά για να δούμε πως θα πάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...