Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα μου αρεσουν στις συσκευες android...ξεχνανε τις αναβαθμισεις.ξερεις οτι ποτε δεν θα εχεις το τελευταιο καλο λογισμικο!!!

χαχαχαχαχαχ!!!

η htc πρωτη διδαξα,ακολουθει sony,smasung...

δλδ δινεις ενα σκασμο λεφτα και δεν εχει υποστηριξη.

γιαυτο μεσουρανει η μηλια...ασχετα το πως τρεχει το λειτουργικο εδωσε ios 9 στο 4s...το οποιο λειτουργει υποδειγματικα για την παλαιοτητα του.

και δεν δικαιολογουνται επουδενι εν ετη 2015 να μην δινουν αναβαθμιση σε συσκευες με soc 801-805 και τα λοιπα με 2gb ram.

απλα ξεφτιλα και αν μεινουν σε lollipop ου εχει την χειροτερη διαχειρηση μνημης κλαψτα.

Δημοσ.

Να σου θυμισω τον σαλο με το Lumia 900 που βγηκε Γεναρη-Φλεβαρη του 2012 και τελικα δεν πηρε την αναβαθμιση σε windows 8 που εβγαινε Οκτωβριο-Νοεμβριο..... Και μιλαμε για την τοτε ναυαρχιδα της εταιριας....

https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_Lumia_900

Ξέρεις ότι ο πυρήνας των WP 7.8 δεν είναι ίδιος με των WP8/8.1/10..... σωστά ?

Δημοσ.

αυτα μου αρεσουν στις συσκευες android...ξεχνανε τις αναβαθμισεις.ξερεις οτι ποτε δεν θα εχεις το τελευταιο καλο λογισμικο!!!

χαχαχαχαχαχ!!!

η htc πρωτη διδαξα,ακολουθει sony,smasung...

δλδ δινεις ενα σκασμο λεφτα και δεν εχει υποστηριξη.

γιαυτο μεσουρανει η μηλια...ασχετα το πως τρεχει το λειτουργικο εδωσε ios 9 στο 4s...το οποιο λειτουργει υποδειγματικα για την παλαιοτητα του.

και δεν δικαιολογουνται επουδενι εν ετη 2015 να μην δινουν αναβαθμιση σε συσκευες με soc 801-805 και τα λοιπα με 2gb ram.

απλα ξεφτιλα και αν μεινουν σε lollipop ου εχει την χειροτερη διαχειρηση μνημης κλαψτα.

To ωραίο είναι ότι η Google δεν έχει δώσει τις απαιτήσεις συστήματος στη δημοσιότητα (εκτός αν μου διέφυγε), μη γίνουν ρεζίλι οι OEMs με τις αναβαθμίσεις και τις γελοίες δικαιολογίες τους.

• Like 1
Δημοσ.

και με την βουλα απο την sony εμεις με τα xperia z πηραμε τον μην το πεις!

Aν παίρναμε και εμείς το android 6 καλά θα ήμασταν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...