vdeseris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Sony xperia Z1 compact κινητο που βγηκε περυσι με 2gb ram και δεν θα παρει Android 6..... Και από samsung note 3 και galaxy s5 δεν θα πάρουν. Μάλλον τα 3gb του note 3 δεν είναι αρκετά...
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Και από samsung note 3 και galaxy s5 δεν θα πάρουν. Μάλλον τα 3gb του note 3 δεν είναι αρκετά... Καραγκιοζιλικια των εταιριων και του Android ειναι αλλα τελος παντων...
vdeseris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καραγκιοζιλικια των εταιριων και του Android ειναι αλλα τελος παντων... To κάνουν καθαρά για να πάρεις νέα συσκευή. Αλλά από τη στιγμή που δεν μου λείπει κάτι στην 4.4.2 που είμαι τώρα δεν υπάρχει λόγος αλλαγής συσκευής. 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καραγκιοζιλικια των εταιριων και του Android ειναι αλλα τελος παντων... Δηλαδη μετα απο 10 χρονια πρεπει να δινει αναβαθμισεις? ρε παιδια, υπαρχει και ενα οριο που αντεχουν να σηκωσουν, δεν ειναι μονο θεμα θελησης..ειναι τοσο ευκολο νομιζετε να ασχοληθουν ?
micahel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πειτε με οτι θελετε αλλα η μονη αληθεια ειναι οτι Nokia και πλεον Microsoft δινουν 3 χρονια αναβαθμίσεις σε διπύρηνες συσκευες με 1gb ram και σε αρκετες περιπτωσεις και σε 512mb ram και εδω συζηταμε για τετραπυρινες με 2 η και 3 gb ram. Περιμενω την λιστα της LG... 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πειτε με οτι θελετε αλλα η μονη αληθεια ειναι οτι Nokia και πλεον Microsoft δινουν 3 χρονια αναβαθμίσεις σε διπύρηνες συσκευες με 1gb ram και σε αρκετες περιπτωσεις και σε 512mb ram και εδω συζηταμε για τετραπυρινες με 2 η και 3 gb ram. Περιμενω την λιστα της LG... στο Lumia 800 δηλαδη να περιμνω 10αρια? γιατι δε θυμαμαι να πηρε και πολλα updates.. Επισης μη συγκρινεις αλλες πλατφορμες που ο κατακερματισμος ειναι πολυ μικροτερος..
seithan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ζ1 κ εγω. Να δούμε μήπως παίξει τίποτα από XDA μεριά.
jim5 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χμ... 1. Ολα τα Google Apps κανουν ολες τις αναβαθμισεις. Δεν ειναι και λιγα. Gmail, Google Maps, Google Photos, YouTube, Calendar, Google+, Google Inbox, Google Now, Google Store και αλλες πολλες. Εχεις και το τελευταιο innovative feature. Φανταζεσαι να ηταν ενσωματωμενα στις επισημες αναβαθμισεις? Δεν ειναι και λιγο ξερεις.. 2. Ολες οι υπολοιπες εφαρμογες. Ξανα παιρνουν ολες τις αναβαθμισεις. Απο Evernote μεχρι Gazzetta. Ενταξει, αμα η συσκευη ειναι 2 χρονια+, ισως καποιες να σταματαν. Οποτε, ολες οι εφαρμογες, ισως 99%, ειναι full updated. Δε χρειοζονταν φωνες για ενα theme update που ηταν το Lollipop ,με το συνολο bugs που ειχε. Τωρα, το Marshmallow εχει ενδιαφεροντα πραγματακια οπως On Tap και οι ρυθμισεις για τα permissions. Για το Doze ηδη εχουμε το πετυχημενο Stamina που ειναι περιφημο. Επισης, στο θεμα ασφαλειας οπως Stagefright που η .232 την καλυπτει, εκει να συμφωνησω για τα updates Οποτε, ισως οι επισημες αναβαθμισεις εχουν λιγα πραγματα για να χαλαει η sugar μας
mad_apo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 εγω εβαλα το android 6 στο nexus 7 2013. Τι διαφορες εχει ειπαμε με την προηγουμενη εκδοση? :P :P
anax111 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Έχοντας δουλέψει όλους τους μεγάλους κατασκευαστές Android στο θέμα των αναβαθμίσεων η Sony είναι η καλύτερη από όλους. Όχι μόνο δίνει αναβαθμίσεις αλλά οι αναβαθμίσεις της είναι απόλυτα λειτουργικές και δεν κάνουν την συσκευή να σέρνεται. Το Xperia tablet Z που έχω φοράει τον Snapdragon 600 , ξεκίνησε από την 4.1 και τώρα φοράει την 5.1.1 την οποίαν τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
micahel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 στο Lumia 800 δηλαδη να περιμνω 10αρια? γιατι δε θυμαμαι να πηρε και πολλα updates.. Επισης μη συγκρινεις αλλες πλατφορμες που ο κατακερματισμος ειναι πολυ μικροτερος.. Οχι φιλε μου, να μην περιμενεις, το κινητο ειναι του 2011 και η τελευταια αναβαθμιση σε 7,8 εγινε τον Μαρτιο του 2013 Δεν διαφωνω οτι σε ορισμενα μοντελα δεν τήρησε τις υποσχεσεις της, αλλα μετα το 2012 δεν μπορω να σκεφτώ συσκευη που μπορουσε να παρει update σε win 8,1 και οπου σε λιγο σε win 10 και η microsoft δεν το εδωσε.
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Οχι φιλε μου, να μην περιμενεις, το κινητο ειναι του 2011 και η τελευταια αναβαθμιση σε 7,8 εγινε τον Μαρτιο του 2013 Δεν διαφωνω οτι σε ορισμενα μοντελα δεν τήρησε τις υποσχεσεις της, αλλα μετα το 2012 δεν μπορω να σκεφτώ συσκευη που μπορουσε να παρει update σε win 8,1 και οπου σε λιγο σε win 10 και η microsoft δεν το εδωσε. Να σου θυμισω τον σαλο με το Lumia 900 που βγηκε Γεναρη-Φλεβαρη του 2012 και τελικα δεν πηρε την αναβαθμιση σε windows 8 που εβγαινε Οκτωβριο-Νοεμβριο..... Και μιλαμε για την τοτε ναυαρχιδα της εταιριας.... https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_Lumia_900
HellgastJohn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 μαγκες πιστευετε αξιζει η αναβαθμιση στο m4?
BILL5 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 και με την βουλα απο την sony εμεις με τα xperia z πηραμε τον μην το πεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα