manesis78 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας αντιμετωπιζω το εξης παραξενο ,ολες μου εφαρμογες δεν τρεχουν σε full screen παντα φαινεται η κατω μπαρα.υπαρχει καποια ρυθμιση στα windows?να εχει σχεση με την καρτα γραφικων γιατι εχω 2 υπολογιστες που εχω την ιδια καρτα και στους 2 αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Βασικά, σχεδόν καμία εφαρμογή δεν τρέχει full screen αλλά σε μεγιστοποιημένο παράθυρο. Αυτό σημαίνει ότι θα φαίνειται από κάτω η γραμμή εργασιών (taskbar). Αν εννοείς τα apps των windows, τότε αυτό είναι άλλο θέμα, το ίδιο και για τα παιχνίδια που παίζουν full screen. Έλεγξε το auto hide της taskbar αν είναι ενεργοποιημένο με δεξί κλικ->ιδιότητες στη γραμμή εργασιών. Πάντως να ξέρεις ότι τα 10άρια έχουν ένα περίεργο θέμα με την taskbar. Κάποιες φορές αρνείται να ανταποκριθεί και δε λειτουργούν το start menu και τα εικονίδια συστήματος του ήχου, των ειδοποιήσεων και της σύνδεσης lan και wifi. Επίσης δε λειτουργεί η αναζήτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα