volos27 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ναι,αλλα οχι επειδη δεν ηταν καλη η corsair,σε 4970κ ειχε λιγο καλυτερες θερμοκρασιες απο την nepton 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι στην παρέα με το τελευταίο μάλλον κομμάτι .Θα διηγηθώ την ιστορία ως έχει γιατι είμαι πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος (spoiler alert : happy end ) . Σας επισυνάπτω λοιπόν ,το socket με το θέμα ,τα "σύνεργα" και το τελικό αποτέλεσμα Επισκευές επι παραγγελία κάνεις? Να σε έχουμε στα υπόψειν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχα ,σε έπεισαν τα "επαγγελματικά" μου εργαλεία ε ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα μπορούμε να το κάνουμε συστηματικά μετά το ίσιωμα σε amd cpu που έκανα και γω πριν κανα 20ημερο χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχα ,σε έπεισαν τα "επαγγελματικά" μου εργαλεία ε ? Mπα, το αποτέλεσμα μετράει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τίποτα δεν είναι .Υπομονή ,σταθερό χέρι και γερά νεύρα θέλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Τίποτα δεν είναι .Υπομονή ,σταθερό χέρι και γερά νεύρα θέλει Σε παρόμοιο εγχείρημα κατέληξα να δαγκώσω το heatsink του Northbridge, οπότε δεν είναι για τον καθένα Οπως και να έχει, Good job 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα