Προς το περιεχόμενο

Βάψιμο Μητρικής-RAM

Theo1903

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα και πάλι μετά απο αρκετούτσικο καιρό .Επιτέλους έφτασαν τα sleeved cables και επισυνάπτω αμέσως το αρκετά ικανοποιητικό για μένα αποτέλεσμα .

Απο την Δευτέρα η υδρόψυξη μου εμφανίζεται στο "Αναμένεται απο 0-3 μέρες" στην κατάσταση παραγγελίας του visionstudio οπότε φαντάζομαι οτι βαριά βαριά απο Δευτέρα θα είναι και αυτή στο σύστημα .

Εντωμεταξύ ,ίσως κάποιοι πιο παρατηρητικοί προσέξετε/προσέξατε οτι έγινε αλλαγή και στην κάρτα γραφικών και απο 980 g1 πήγα σε 980 ti g1

post-319309-0-51339800-1445560484_thumb.jpg

post-319309-0-45633000-1445560503_thumb.jpg

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αποτέλεσμα είναι όντως πολύ καλό αν έχεις τη δυνατότητα βάλε καμιά πιο καθαρή φωτογραφία να του δούμε πιο ωραία. Ωραία δουλειά μπράβο!!! Θα αλλάξεις και το led ή θα το αφήσεις ως έχεις;

Ευχαριστώ ,όχι άσπρο θα το αφήσω το led και γιατι μ'αρεσει αλλα και γιατι το τζάμι είναι αρκετά φιμέ οπότε οτιδήποτε λιγότερο δυνατό δεν θα με αφήνει να βλέπω μέσα. Θα ξανανεβάσω φωτο με την υδρόψυξη 

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα με το τελευταίο μάλλον κομμάτι .Θα διηγηθώ την ιστορία ως έχει γιατι είμαι πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος (spoiler alert : happy end :P) .

Λοιπόν ,πήγα προχθές επιτέλους να πάρω την υδρόψυξη η οποία έκανε σχεδόν 3 εβδομάδες να έρθει και αποφάσισα να πάρω μαζί μου το pc να την βάλω στην δουλειά γιατι αμέσως μετά δούλευα (σε έναν internet cafe δουλεύω). Πήγα λοιπόν και στον ελεύθερο χρόνο άρχισα να σκαλίζω .Στην αρχή έβγαλα την 212 evo και αποφάσισα να καθαρίσω λίγο καλύτερα τον cpu .Τον έβγαλα ,τον καθάρισα και όλα jet.Έβαλα και τα πάντα σχεδόν της υδρόψυξης και την ώρα που τοποθετούσα το bracket που κρατάει το waterblock σπάει μια βίδα .Τρελένομαι και σε 10 λεπτά μέσα έχω ανοίξει ticket στην corsair με το θέμα μιας και δεν έβαλα καθόλου δύναμη και έσπασε πολύ εύκολα .Τελοσπάντων ,η υδρόψυξη φαινόταν αρκετά σταθερή και με 3 βίδες οπότε το άνοιξα και ... τίποτα .Έβγαινε ένα error code 5d νομίζω και το pc έκανε συνέχεια restart .Μετά απο πολλά νεύρα και ψάξιμο ανακάλυψα 3 στραβωμένα pins στο cpu socket και ένα σπασμένο .Έφτιαξα ότι φτιαχνόταν αλλα πάλι τίποτα .Αυτήν την φορά όμως το error ήταν το C0 το οποίο έχει να κάνει με την μνήμη .Αρχίζω λοιπόν βγάζω dimms και τελικά δουλέουν μόνο τα 2 απο τα 4 και όλα αυτά εξαιτίας του ενός σπασμένου Pin .Περίπου 10 ώρες μετά ακόμα ψάχνω λύσεις ,έχω κάνει καμια 10 reseat την cpu ,εχω στείλει σε 6-7 μαγαζιά που ασχολούνται με τέτοια και τζίφος .Βάζω λοιπόν αγγελία να φύγει όσο όσο η μητρική να πάρω νέα μιας και λύση δεν βρίσκω ή όλο το set μπας και πάω σε skylake (οποιαδήποτε όμως λύση θα σήμαινε εμένα χωρίς pc μιας και προκύπτει κόστος που δεν είχα υπολογίσει) .Τελικά ,σήμερα και αφού σχεδόν έχω κλείσει να πουλήσω και μετά απο απαίτηση των ενδιαφερόμενων για φωτογραφία του σπασμένου socket ,λίγο ο φωτισμός λίγο το πώς κοίταξα ανακαλύπτω οτι το pin δεν είναι σπασμένο αλλα τσαλακωμένο μέσα στην τρύπα του .Αμέσως αρπάζω μεγεθυντικός ,συρματάκι και ένα ξυλάκι απο σουβλάκι και αρχίζω service .10 λεπτά μετά το pc bootarei και με τα 4 dimms και όλα οκ .

Σε αυτό το σημείο να πώ ένα μεγάλο μπράβο στο customer care της corsair που μου στείλανε 8 η ώρα το πρωί μήνυμα για τις βίδες που σπάσανε και 6 η ώρα το απόγευμα είχανε ήδη σε κατάσταση shipped σακουλάκι με αντικατάσταση .Η υδρόψυξη απίστευτη ,κρατάει τον cpu στα 4.7 με 1.25 v στους 55 βαθμούς full load και το οπτικό αποτέλεσμα με ικανοποίηση υπερ του δέοντος .

Σας επισυνάπτω λοιπόν ,το socket με το θέμα ,τα "σύνεργα" και το τελικό αποτέλεσμα

post-319309-0-64373700-1446119861_thumb.jpg

post-319309-0-91042700-1446119879_thumb.jpg

post-319309-0-24620200-1446119900_thumb.jpg

• Like 4

Ρε σι ,έσαπσε σαν ψεύτικη .Δεν έβαλα ούτε δύναμη ούτε τίποτα απλά επειδή δεν μου άρεσε τελείως όπως έκατσε την πρώτη φορά ,ξεβίδωσα για να αλλάξω λίγο την θέση και στο ξαναβίδωμα άρχισε να γέρνει λίγο και μετά έσπασε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...