seithan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Η ανωδιωση πάντως δεν είναι δύσκολη. Την κάνεις σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το plasti dip αν δεν ρίξεις πολλά χέρια να πιάσει καλά είναι αρκετά δύσκολο να βγει πόσο μάλλον αν δεν είναι επίπεδη τελείως η ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Και αν θεωρητικά ασχοληθώ με ανοδίωση ,πως την βάφω μετά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν λυπασαι καθολου τα 170 ευρω που κανει η Motherboard, σε περιπτωση που κατι παει στραβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Γιατί δε μπαίνεις στη διαδικασία ας πούμε να αλλάξεις το υπόλοιπο σύτημα χρώμα και να κινηθείς σε αποχρώσεις του κίτρινου; Δεν είναι κακό και μάλιστα δεν είναι και ιδιαίτερα συνηθισμένο. Αφού είπες ότι μπορείς να βάψεις τις RAM κάνε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δες το pc του alldaynews. Ειναι απο τα λιγα σε κιτρινο εδω και τα σπαει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Βγάλε προσεκτικά τις ψύκτρες από πάνω και βρες καποιον να κάνει ανοδίωση γιατί αυτός που ρώτησες δεν στα είπε καλά τα πράγματα,γίνεται ότι χρώμα θες και φυσικά με αυτόν τον τρόπο δεν θα πάψουν οι ψυκτρες να κάνουν τη δουλειά τους,οτιδήποτε άλλο υλικό πέσει πάνω τους της έχει καταστρέψει από θεμα απαγωγής θερμότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Απο οσο γνωριζω Θεσ/νικη δεν υπαρχει κανεις, εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι το ειχα ψαξει και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ωραία ,μιας και μου βάλατε λίγο φόβο ,ας πουμε οτι προσωρινά αναστέλλω το βάψιμο μητρικής .Επισυνάπτω φωτό με το build όπως είναι . Αυτό που δεν φαίνεται είναι η άσπρη ledoταινία που υπάρχει γύρω γύρω απ'το sidepanel Θα πάρω μια h110i gt η οποία για όσους δεν ξέρουν έχει rgb led πάνω οπότε ψιλοταιριάζει με όλα .Θα πάρω και sleeved καλώδια ,τουλάχιστον σίγουρα 24pin ,8pin και Pcie .To ερώτημά μου είναι ,τι χρώμα sleeving ? τι χρώμα να βάψω τις ram και μάλλον θα αλλάξω και το led της gpu οπότε τι led να βάλω και εκεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κιτρινα! Χαλαρα, θα ειναι ωραιο κουτι. Βαλε και ανεμιστηρες κατι shark νομιζω μαυροκιτρινους, ρωτα alldaynews. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ωραία ,μιας και μου βάλατε λίγο φόβο ,ας πουμε οτι προσωρινά αναστέλλω το βάψιμο μητρικής . Επισυνάπτω φωτό με το build όπως είναι . Αυτό που δεν φαίνεται είναι η άσπρη ledoταινία που υπάρχει γύρω γύρω απ'το sidepanel Θα πάρω μια h110i gt η οποία για όσους δεν ξέρουν έχει rgb led πάνω οπότε ψιλοταιριάζει με όλα . Θα πάρω και sleeved καλώδια ,τουλάχιστον σίγουρα 24pin ,8pin και Pcie . To ερώτημά μου είναι ,τι χρώμα sleeving ? τι χρώμα να βάψω τις ram και μάλλον θα αλλάξω και το led της gpu οπότε τι led να βάλω και εκεί ? Μπορείς να βαψεις μνήμες με plasti dip το δοκίμασα και σε xmp profile στα 2400δεν είδα διαφορά σε θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν λοιπόν ,συντονιστείτε guys έχουμ δουλειά ! Το πήρα απόφαση ...Αυτο που σκέφτηκα και μου άρεσε όπως το είδα στο μυαλό είναι :ασπρα heatsinks εκτός της λωρίδας της μαύρης με το gigabyte πάνω ,2 dimm μαύρα ,2 άσπρα ,θα βάψω όλο άσπρο το κάλλυμα που έχει το enthoo pro για το τροφοδοτικό και άσπρες τα pci-e slot shields του κουτιού . Τι λέτε ? Και ξεκινώ με την τωρινή κατάσταση του συστήματος .Όπως προείπα και φαίνεται και στην πάνω φωτό ,το σύστημα αποτελείται απο :i7 4790kga z97x ud5h4x4gb g.skill trindentx 2400 mhz cl10gigabyte gtx 980 g1cm hyper 212 evocm silent pro m2 samsung 850 evo 500 GB4x512 GB hdd (raid 10)phanteks enthoo pro black windowed .Παρακάτω επισυνάπτω τις θερμοκρασίες κυρίως σε idle και με aida 64 να τρέχει .Θα παρατηρήσετε ίσως οτι ενώ ο επεξεργαστής τρέχει στα stock ρολόγια ,παίρνει ρεύματα τάξης 1,236 που ομολογουμένως είναι πολλά .Αυτό συμβαίνει γιατι έκανα πρόσφατα bios flash οπότε χάθηκε το παλιό stable 4.5 που είχα και γιατι η συγκεκριμένη μητρική κάνει απο μόνη της ένα πολύ βίαιο overvolt στους επεξεργαστές της .Με τον ερχομό τώρα της h110i θα πειραματιστώ για stable overclocks οπότε μέχρι τότε θα μείνει στο auto .Το απόγευμα κατα τις 5 που θα ξυπνήσω γιατι δούλευα βράδυ θα ξεκινήσω το βάψιμο ,μέχρι τότε πείτε ελεύθερα τις γνώμες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να βαλεις καρφωτα εσυ ταση για να μην τον ζοριζεις αδικα. Ωραιο θα γινει αλλα αξιζει να χασεις την εγγυηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rayven Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 May the force be with you! Ο θεος μαζι σου και καλα αποτελεσματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τελικά ο καιρός μου τα χάλασε για σήμερα ,καθώς δεν έχω πολύ μεγάλο υπόστεγο στην βεράντα και δεν θέλω να ρισκάρω...απο πρωί .Όσον αφορά την τάση ,πριν τον είχα να δουλεύει στα 1,13 νομίζω με σταθερό 4.4 οπότε εκεί φανταστείτε οτι έπαιζει με θερμοκρασίες τύπου 68-70 σε p95@Sheorogath κοίταξε να δεις ,είναι η πρώτη φορά που δίνω τόσα λεφτά για κάτι που γουστάρω δικό μου μόνο για την καύλα μου .Τα δούλεψα σιγα σιγα και τα πήρα .Τώρα ,απ'ότι βλέπω δεν αξίζει η μετάβαση στα ddr4 performance wise και δεν θα αξίζει για ανθρώπους με haswell και 1150 για καιρό .Οπότε το μηχάνημα πάει να βγάλει όλα του λεφτά για όσο αντέξει .Όσον αφορά το κόστος της μητρικής ,ίσως δεν το υπολογίζω τόσο καθώς την πήρα 360 μαζί με την cpu οπότε δεν το πολυκατάλαβα .Εν πάσει περιπτώση αποφάσισα οτι θέλω να δώσω μια νότα προσωπικότητας στο build μου και κάτι σχεδόν πρωτότυπο μιας και δεν το κάνει πολύς κόσμος απ'ότι έψαξα και είδα .Αν πάει στραβά ,θα προσπαθήσω να το αφαιρέσω ή θα βάλω ξεχωριστό vrm cooling .Αύριο το πρωί λογικά λοιπόν με φωτός της διαδικασίας . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα